Last news in Fakti

4 Юли, 2016 16:08 2 077 0

Преди оставката Фарадж на парти с Мърдок, Фокс и Лебедев

  • рупърт мърдок-
  • лиъм фокс-
  • найджъл фарадж-
  • евгени лебедев-
  • градинско парти-
  • великобритания-
  • лили алън

Тримата присъстваха на градинско парти в имението на милиардера Евгени Лебедев

Тази неделя, най-неочаквано, на следобедно градинско парти в лондонското имение на милиардера Евгени Лебедев се събраха медийният магнат Рупърт Мърдок, кандидатът за лидер на Консервативната партия Лиъм Фокс и бившият лидер на Британската партия за независимост UKIP Найджъл Фараж (който днес обяви, че подава оставка – бел.ред.) Найджъл Фарадж, който се бе издокарал с екстравагантни обувки с флага на Обединеното кралство.

"Новината" за неформалната среща на триото се появи в социалната мрежа Туитър благодарение на певицата Лили Алън и в последствие бе подхваната от британските медии.

Не е ясно защо певицата, която протестира шумно в социалните медии, след като резултатите от референдума определиха, че Великобритания напуска ЕС, е била там, но в публикациите си тя нарича медийния магнат и политика "Волдемор и Фромаж", пише „Дейли Телеграф“.

На кадрите, публикувани от Алън, се вижда как Фарадж говори с Мърдок и Лебедев, а след това бившият лидер на UKIP похапва заедно с Лиъм Фокс и Мърдок.

По-късно, когато от "Гардиън" се свързали с певицата, тя заявила, че и Фокс, и Фарадж седнали изключително близо до Мърдок по време на обяда, на който гостите сами избирали местата си.

"Интересното е, че тези хора обясняват и ще обясняват колко много се мразят един друг, но нямат проблем да седнат и да разчупят хляб заедно. Което показва, че това е просто игра, а не реалност", пише в социалната мрежа Алън.

Тя също така сподеди пред „Гардиън“, че останалите гости на партито я предупредили, че не трябва да публикува снимки или видеоклипове на Мърдок. "Все пак неговите медии печелят пари като публикуват снимки на мен", каза тя.

Снимките на Лили Алън предизвикаха огромен интерес в Туитър и бяха ретуитнати хиляди пъти, най-вече заради обувките на Фарадж, който се бе осмелил да се появи с британския флаг на краката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: