Last news in Fakti

11 Септември, 2016 20:18 4 280 6

Какво се случва с Хилари Клинтън?

  • хилари клинтън-
  • състояние-
  • церемония

Тя напусна церемонията в памет на жертвите от 11-ти септември, след като й прилоша

Какво се случва с Хилари Клинтън? - 1
Снимка: БТА/AP

Хилари Клинтън е напуснала преждевременно службата в Ню Йорк в памет на жертвите на атентатите от 11-ти септември, съобщи „Вашингтон Пост“.

Според говорителя на кампанията на кандидата за президент на Демократическата партия, Клинтън е прекарала около час и половина на церемонията. Тя обаче се е почувствала зле и се е отправила към апартамента на дъщеря си.

В момента тя се чувства значително по-добре. През миналия месец нейният личен лекар Лиза Бардак заяви, че Клинтън е в отлично здраве. От кампанията на Клинтън обвиниха нейните опоненти, че търсят „конспирация за нейното здраве“. Някои медии твърдят, че тя страда от съдова деменция и дори твърдят, че й остават малко време живот. Това може да попречи на евентуален неин мандат.

„Чувствам се прекрасно. Това е чудесен ден в Ню Йорк“, написа кандидатът за президент на Демократическата партия.

Видео в Twitter показва как Клинтън е подкрепяна от помощници, докато се качва във вана, който я откарва към дома на дъщеря й.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fake

    0 0 Отговор
    PrilUsha :D
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    прилУша ли и? ауууууу
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 МХМ

    1 0 Отговор
    Много ми е противна тази!
  • 5 Реално

    0 0 Отговор
    То Бог си знае работата-то тези жертви -милиони жертви на нейната сьвест ще трябва да се разплаща все някак...а и крьвта им на рацете и няма как да се измие..
  • 6 защо

    0 0 Отговор
    Една Меркел с най-скъпия климактериум в човешката история не стига ли на света, че сега и Килъри трябва да понесе!?