2 219 2

Оливър Стоун: Какво правеше ЦРУ на 11 септември?

Правителството казва лъжи и се интересува от собствените си интереси, заяви режисьорът

Оливър Стоун: Какво правеше ЦРУ на 11 септември?
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Не вярвам на обещанията, които дава правителството. Какво правеха ЦРУ и властите на 11 септември? Това попита Оливър Стоун, който даде интервю пред „Фокс нюз“.

Основна тема на разговора бе неговият филм за Едуард Сноудън. Един от най-известните американски режисьори заяви, че когато снима филм не иска неговите собствени политически възгледи да окажат влияние върху лентата.

Въпреки това сподели, че е имал емпатия към Едуард Сноудън и неговия герой. Попитан дали вижда САЩ като благородна страна, Стоун отговори: „Да. В своите намерения“.

„Във филма не се опитвам да ви водя към дадена теза, а да разкажа историята, която се е случила между 2004 и 2013 година“, заяви режисьорът.

„Смятам, че правителството лъже и неговите членове защитават собствените си интереси“, добави още Оливър Стоун по случая със Сноудън.

Той попита какво са правили ЦРУ и агенциите преди 15 години по време на най-смъртоносния атентат на територията на САЩ, но подчерта, че не говори за конспиративните теории, а просто задава въпроси.

САЩ

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Carfen
  Отговор
  1 22:40  16.09.16
  На 11.09. ЦРУ бяха пред телевизорите, да видят дали ще се получи както трябва. И да се посмеят на Пентагона :)
 • Kcaniba
  Отговор
  2 07:51  11.09.17
  Освма бин ладен не беше ли офицер от цру!?!?

Напиши коментар:


Публикувай