1 196 11

Заплахите на САЩ са подкрепа за терористите

Русия отказва да приема повече 7-дневни примирия

Росен Стойчев

Заплахите на САЩ срещу Русия, дефакто се явяват подкрепа към тероризма. Това заяви руският заместник – външен министър Сергей Рябков, по повод обтегнатите отношения между двете страни, относно Сирия, съобщи ТАСС.

„Ние виждаме, че за съжаление, липсата на дипломатическо решение се дължи на неспособността на САШ да изпълнят своите задължения. За това трябва да отговарят хората, които вземат решения във Вашингтон. До нас достигат цинични заплахи, реално отправени срещу тези, които се борят с тероризма. Това не може да се опише по друг начин, освен като подкрепа към терористите.

Все още има варианти за стабилизация. Ние обаче трябва да се придържаме към точките, договорени със САЩ от месеци. Повече не приемаме 7-дневни примирия, защото те се използват за прегрупиране на терористите.

Ние многократно сме предлагали 48-часови примирия. В САЩ обаче, неизвестно защо, са обсебени от идеята за 7-дневни примиря. Изглежда продължителността е специално подбрана за решаване на подобни проблеми“, заяви Рябков.

 

 

 

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Чакала
  Отговор
  1 13:16  29.09.16
  Обама се провали напълно, излезе цялата помия, сега вече всички знаят че Сащ не само подкрепят но и създават терористични организации, най-тъпият президент на планетата, едва ли в бъдеще "негро" ще бъде на високи постове в САЩ, Буш о.ра близкия изток ама Обама о.ра и северна Африка че и Европа, пълна липса на дипломация и пълно о.иране
 • Чакала
  Отговор
  2 13:18  29.09.16
  Не е изключено някой ден американците да го осъдят и затворят за да си измият имиджа
 • иван вазов
  Отговор
  3 13:27  29.09.16
  Ей, тия руснаци не спряха да ревът като вдовица за х...! Тоя им пречи оня им пречи ! Не стига че думкат хуманитарни конвои и цивилни квартали ами и с претенции ! После в Европа имало мигранти ! А ми ще има ,как няма да има!

  Коментиран от #5, #6

 • бббббб
  Отговор
  4 13:35  29.09.16
  Америка е световен агресор.Хитлер превзе Европа със сила.А САЩ владее Европа с подкупи,корумпирани правителства с интриги в самите страни.А,където не става с пари ,става с измислени революции и военни интервенции. Уж посяват демокрацията,в същност сеят разруха и разграбват чуждите природни ресурси.

 • Де юре
  Отговор
  5 13:37  29.09.16

  До коментар #3 от "иван вазов":

  Днес по телевизията официално представители на властта заявиха, че 70% от мигрантите в България са от Афганистан. То там май американците победиха нали? И пак там болница бомбиха нали? Ама ти си пей тази песен, щото иначе центчета не звънят, нали?

  Коментиран от #8

 • кроко
  Отговор
  6 13:42  29.09.16

  До коментар #3 от "иван вазов":

  Ае, трол, колко пъти да ти казвам да не използваш за никове такива именити българи! Поне малко срам имайте, бе, тролове безродни. Имаш ли дори бергла предства колко нищожно същество си в сравнение с Иван Вазов?!

  Коментиран от #11

 • Guest
  Отговор
  7 14:09  29.09.16
  САЩ искат 7 дневни примирия за да могат да се прегрупират и превоаръжат терорягите...
 • шлемник байкалски
  Отговор
  8 14:13  29.09.16

  До коментар #5 от "Де юре":

  А руснаците къде победиха ??

  Коментиран от #9, #10

 • кроко
  Отговор
  9 15:04  29.09.16

  До коментар #8 от "шлемник байкалски":

  Например в Чечня!
 • гост
  Отговор
  10 15:08  29.09.16

  До коментар #8 от "шлемник байкалски":

  Руснаците победиха във войната през 1877-78........което беше най-важната им победа, поне от наша гледна точка. Някои от другите им победи също имаха значение за нас и това никога не трябва да се забравя. Следващата им голяма победа ще бъде срещу терористичната организация САЩ, и след тази велика победа въпросната организация ще престане да съществува, поне не и в сегашния си вид. С нетърпение чакам този момент, както и милиарди други хора по света.
 • Трол
  Отговор
  11 16:02  29.09.16

  До коментар #6 от "кроко":

  Е той за това го е написал с малки букви. А аз знам кой трол прави така-Деса-Стоян-То-половонеопределеното.

Напиши коментар:


Публикувай