Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 16:30 2 235 2

Масово меле в Мадрид заради Кастро

  • испания-
  • сблъсъци-
  • фидел кастро

Сблъсъци между привърженици и противници на режима в Куба

Сблъсъци между привърженици и противници на Фидел Кастро избухнаха в Мадрид, съобщи РИА Новости.

Привърженици на режима в Куба се отправиха към кубинското посолство в Мадрид след обявяването на новината за смъртта на Кастро. Те искаха да изразят съболезнования за смъртта на Ел Команданте.

В същото време представители на групата „Куба, демокрация, вече“ започнаха своя акция в района. При засичането между двете групи са избухнали сблъсъци и масов бой.

Няма данни за пострадали. В Испания живеят около 120 000 кубинци. Флагът на кубинското посолство е спуснат на половина.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз па си мислех че

    0 2 Отговор
    Аз си мислех че некои от теа де са фенове на референдума на Слави че отидат там да гласуват - "три пъти ДА - ДА, ДА, ДА"
  • 2 Балканджи Йово

    1 1 Отговор
    Фидел Кастро е не само символ на Революцията,той е олицетворение на хуманизма.Неговият пример гори е сърцата на всички прогресивни хора по света.Идеите и делата му ще бъдат пътеводни на следващите поколения. ПАТРИЯ ОМУЕРТЕ! ВЕНСЕРЕМОС! КУБА СИ!ЯНКИ НО! ВИВА ФИДЕЛ!