Last news in Fakti
  Тема: Украйна

31 Януари, 2017 11:46 4 698 23

Още ужас в Източна Украйна

  • украйна-
  • ужас-
  • боеве

200 миньори са останали блокирани в мина

Поне 7 души са загинали при боеве в Източна Украйна през тази нощ, съобщи Star Tribune.

В същото време 200 миньори са останали блокирани под земята. Бунтовниците в Донецк обявиха, че електрическа станция е била засегната от бомбардировките. Това е спряло тока в мината Засядко. Сепаратистите отрекоха да са атакували тръбопроводи в района на Авдеевка.

Ранени в боевете са поне 20 души. Това са най-тежките сблъсъци в района през последните месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ропа

    21 7 Отговор
    Кажи по разбераемо ,че руснаците и украйнците воюват
  • 2 Знаем от кого е

    14 32 Отговор
    Ами този ужас е благодарение на товарищчите от изтока! Другарите паразити!
  • 3 Бай хой

    26 10 Отговор
    Наскоро май байдън и маккейн бяха в усрайна. Те какво очаквате? След тях само огън и пепел.
    Опасяват се че международното положе ие тръгна към подобряване след палмовия алпинист. И провокациите на терористите започват.

    На кой не му е ясно кой се нуждае от провокации и несигурност за да си продължи пъклената политика? Само че колкото повече мърдат по навътре ще им влиза. Така се получи със така наречената сирийска опозиция която по ефекта на бумеранга се връща в Европа. Така ще е и със сащ. Разделят и насаждат омраза но виждаме че и в тяхната колиба пуши.
  • 4 no name no face no number

    17 4 Отговор
    И сега последно кой кого напада? Трудно ще се обединят отново в една Украйна. Все едно отново да се върне Югославия. Може и да се обединят но не по рано от поне 50 - 100 години. Трябва време за да се появи диалог.
  • 5 Диди

    12 32 Отговор
    Престани да пишеш глупости.За това че няма мир в Украйна,Русия е отговорна.

    Коментиран от #12

  • 6 Диди

    2 13 Отговор
    Писаното от мен е до Хой.
  • 7 smolata

    23 8 Отговор
    Сега всеячески се опитват да демонстрират на Тръмп, че сблъсъците продължават. Стана дума за махане на санкциите срещу братушките и украинците почнаха да стрелят бая упорито и после да мрънкат.....
  • 8 no name no face no number

    25 13 Отговор
    Ако наистина Русия воюваше Украйна вече да е история. Просто подпомагат руското население там защото беше подложено на геноцид. Той и Хитлер никога нямаше да нападне Полша, ако поляците не избиваха етническите немци в пограничните градове и не провокираха немците с военни заплахи. Така че, всичко си има обяснение.
  • 9 Алфата

    15 1 Отговор
    На снимки и видео от Донбас, "воюващите" винаги са имали вид на върли почитатели на Кънтър страйк, имали шанса да превърнат играта в реалност! Но в никакъв случай нямат вид на професионални военни. Все пак някой ще се възползва от реалитито им. Жалкото е, че в случаят се умира обикновено от първия куршум!
  • 10 Балкански

    5 20 Отговор
    Че на кого не му е ясно , кой човърка украйна и сирия. Това работа на империя на злото. Незнам защо ушанките действат винаги по комунистически методи по цял свят ? Въпрос на мантилитет или възпитание или в гена им има дефект ? Незнам .А цял свят разчита на на няколко души , за да има мир по света.

    Коментиран от #13

  • 11 Диди

    4 25 Отговор
    До безименният и безлицевият. Как може да пишеш да геноцид на руснаците,информирай се по добре.Крим и източна Украйна,анексиране и в същото време дестабилизиране на източната част от Украйна.Това е било планувано отдавна от Русия,а не от 2 години.
  • 12 кроко

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Диди":

    Диди, първо искам да те поздравя, че си успяла да напишеш коментара си в правилната тема!

    И второ, малко да те нахраня, че сигурно ти е омръзнало от арабски дюнери в Германия: така или иначе, ако аз или някой друг те подхване за неадекватните ти коментари, ще се стигне както винаги до „мога повече да напиша, но нямам време” и „вие освен да обиждате, друго не можете”, така, че вземи направо се скрий!
  • 13 кроко

    18 2 Отговор

    До коментар #10 от "Балкански":

    Ганьо балкански, да кажем че за Украйна и Сирия си прав, сега кажи за другите 10-на страни посвета, където има граждански войни, кой човърка там с демократични методи?
  • 14 Питам ви

    23 3 Отговор
    Едно ми е чудно, как отделиха Косово от Югославия и там беше в рамките на световното право и приветствано от всички, а Крим не може? Защо, на какъв принцип? Май е както им отърва на САЩ!
  • 15 Диди

    2 16 Отговор
    Кроко,ти нямаш хляб себе си да нахраниш,за мен не мисли,добре ми е.Що се отнася,че съп писала...бих отговорила,но нямам време...трябваше да замина и се прибрах вечерта в 22.30,в България е 1 час напред..но аз отговорих същата вечер по въпроса.Но не съм виновна,че не си чел,а си спал.

    Коментиран от #17

  • 16 стоян георгиев

    2 9 Отговор
    русия нападна украина веднага след като се чуха путин и тръмп.тва е много лоша тенденция.нека видим сега как ще отговори тръмп на ескалацията на насилието.

    Коментиран от #18

  • 17 кроко

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Диди":

    Публикувано във факти.бг: Ето я темата от миналия ден:https://fakti.bg/world/221428-ukraina-otmena-socialisticheski-praznici

    коментари №6 и 29 - твърдиш че Путин наричал фашисти западните политици, че в Украйна няма фашисти и че Путин потдържа нацисти в Европа!

    коментари №23 и 30 - ТИТО ти обяснява коя партия в Украинския парламент е фашистка и те обвинява че си измисляш за квалификациите на Путин по адрес на западните политици, а ти излизаш с коронния номер "мога много да напиша, но нямам време"

    След като те зачекнах за вечното ти оправдание, последва и отговора ти. Резюме на отговорът ти към ТИТО в коментари №35 и 36: ПЕГИДА са "руски германци" и говориш за случай от преди 3 години с изчезнало момиче, за което се предполагало че е изнасилено от мигранти, а полицията покрила случая.

    Това е твоето доказателство че Путин потдържа нацисти в Европа и че нарича европейските политици "нацисти"!

    След като за пореден тъп ти навирам в лицето неадекватността и повърността на коментарите ти, ЩЕ СЕ СКРИЕШ ЛИ?
  • 18 кроко

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Съдейки по коментара на най-дейния трол, истината е следната: хунтата в Украйна са я подмамили да дрънка с оръжие, заплащвайки ги че им идва края и залъгвайки ги им че може да получат помощ срещу Русия!!! УСПЕЕЕХ!!!!!, а всъшност подстрекателите не че си вярват, те просто искат да си имат още един повод за да плюят по Тръмп.

    Разгадах ли новите инструкции, тролчо?

    Коментиран от #19

  • 19 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "кроко":

    страхотен анализ,надявам се да го прочетат повече хора.позна кво са ни инструктирали,само не позна за бензина ,батак ,а и за германските полигони в ссср.:)))).та позна за украинците ,те били подмамени незнаино от кого да нападнат руснаците и след това да почнат да отстъпват .тва го правят переодично,нападат руснаците дето не са руснаци,а доброволци и след това отсъпват.,между другото само хора с твоето високо ниво на интелигентност могат да се усетят ква е била работата!

    Коментиран от #20

  • 20 на Деса шушито

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "стоян георгиев":

    Още ли пълзиш пред Козяк? Тръмп не ти ли е спрял "стипендията"?

    Коментиран от #21

  • 21 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #20 от "на Деса шушито":

    харесва ми да ви набивам канчетата дори и безплатно.
  • 22 Диди

    0 4 Отговор
    Има причина защо сега в Украйна боевете се разпалиха.Явно някой му обърква плановете и е озлобен.Тази вечер даваха коментар по тилевизията за боевете.
  • 23 Диди

    0 8 Отговор
    Цял свят знае че боевете в Украйна са дело на Путин,а само вие русофили продължавате да пишете обратното,в името на Русия.
Новини по държави: