1 840 4

Ню Йорк в зимна блокада

Тежка зимна буря в САЩ

Ню Йорк в зимна блокада
Снимка: Shutterstock
Росен Стойчев

Мощна зимна буря удари Ню Йорк, съобщи ABC.

Извънредно положение е било обявено в районите на Съфолк и Рокланд. Много училища в региона ще останат затворени през днешния ден.

„Искам да призова гражданите да останат по домовете си ако могат. Не излизайте, ако не ви се налага. Ако ще излизат, не използвайте колите си. В момента властите се опитват да разчистят пътищата“, заяви кмета на Ню Йорк Бил Дебласио.

На главните летища в Ню Йорк са били отменени близо 1700 полета. Затворена е централата на ООН, където са отменени всички планирани заседания за днешния ден.

Таймс Скуеър е напълно затрупан със сняг. В Мейн и Бостън се очакват снежни покривки от между 20 и 40 см. Предупреждения са издадени в Лонг Айлънд. Има вятър с пориви от 70 к,/ч.

САЩ

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лупи
  Отговор
  1 09:39  10.02.17
  Как не го е срам Тръмп, това не е човешко! сигурно сметките им за ток са с 30% на горе, поне тука така ни разправят.
 • Изненадан
  Отговор
  2 10:28  10.02.17
  Не лъжете!!! Такива работи се случват само в България!!!! При 20 - 40 см. сняг пътищата в "БЕЛИТЕ" страни са чисти, сухи, а тротоарите са излизани. Някой да призовава гражданите да останат по домовете си ............... ЪЪЪпсурд!
 • Играча
  Отговор
  3 10:38  10.02.17
  Това е информация за всички недоволни шофьори, движещи се по нашите пътища с летни гуми особено тировете! Закъсват някъде и после Държавата е виновна че не хваща снежинките във въздуха. Срещу природата и най-богатите държави не могат да се борят, а то мрънкането навсякъде е еднакво:)
 • ссс
  Отговор
  4 11:04  10.02.17
  Ураааа, Ню Йорк заблокиран, пред разпадпне е, на проклетата Америка и на нея малко и остана, почти се разпадна. Голям празник настъпва на русофилската улица, як гуляй ще падне.

Напиши коментар:


Публикувай