656 1

Самолет се разби в Калифорния

Самолетът се е разбил малко след излитането си

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Най-малко четирима души загинаха, а няколко други са ранени, след като малък самолет се разби в жилищен квартал в американския щат Калифорния, съобщи Си Би Ес нюз. Инцидентът е станал в град Ривърсайд.

Малкият самолет Чесна се е разбил в жилищен квартал. На борда му са пътували мъж, съпругата му, и трима тийнейджъри. Едно от момичетата е успяло да се отърве само с няколко рани.

Пожарникари са пристигнали на място, за да потушат пламъците. Не е ясно дали сред загиналите има и живеещи в региона.

Две къщи са били напълно унищожени. От Федералната авиационна администрация на САЩ обявиха, че самолет Чесна 310 се е разбил малко след излитането си.

Чесната е летяла за Сан Хосе. Инцидентът е станал на близо километър североизточно от летището в Ривърсайд.

Живеещ в региона заяви, че първоначално помислил, че има земетресение. Част oт жителите на квартала са били евакуирани от властите.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шляхтиц
    Отговор
    1 13:59  01.03.17
    Само така ДОН. Светът може да прогресира само с добро. Войни и конфронтации обогатяват само определен кръг от зли духове. Войните не носят нищо хубаво за обикновените хора. Единствения съвет, който искам да дам не само на ТЕБ, но и на целия свят е да се ограничи по всякакъв начин увеличаването на населението на тази нещастна планета. За най-голямо съжаление размножават се неконтролеруемо предимно ниско образованите, ниско интелектуалните, некадърните и неразумните хора, за да не кажа безумните. На този процес е редно да се сложи край. Както един производител се старае да произвежда само първокачествена стока, така и на процеса възпроизводство на човешкия вид трябва да се сложи някакъв контрол на качеството. Земята се пренасели от нискокачествени човешки индивиди. Все пак ресурсите на тази планета не са безкрайни.

Напиши коментар:


Публикувай