427 2

Льо Пен: Да засилим охраната на границите

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Нападението пред британския парламент изведе на преден план важността на охраната на националните граници и засилването на мерките за сигурност. Това заяви кандидатът за президент на Франция Марин льо Пен, цитирана от "Франс 24".

Льо Пен - лидер на партия "Национален фронт", заяви пред френската телевизия БФМ и радио РМС, че отделните страни трябва да си сътрудничат помежду си в обмена на разузнавателни данни. Тя призова за закриване на джамиите с екстремистки връзки и лишаване от френско гражданство на хора с повече от едно гражданство, извършвали атентати.

"Проблемът ни сега е този вид нискобюджетен тероризъм", каза тя и добави :"Трябва да контролираме границите си".

В момента при Льо Пен се отчита сравнително висока подкрепа във френските социологически проучвания преди президентските избори. Според същите прогнози обаче тя в крайна сметка ще загуби от Еманюел Макрон.

Франция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 8888
  Отговор
  1 14:50  23.03.17
  Права е Льо Пен. Хората почват да се осъзнават, за разлика брюкселските хюмнета. Предлагам по сухопътната граница: ограда, минно поле, стена, минно поле, ограда. По стената вишки с картечни гнезда, сензори и видеонаблюдение. Оборудвана войска да патрулира по границата, зад тях артилирия и ракетни установки. По морските граници патрулиращи катери. Може и още но това за начало е достатъчно.В това трябва да участват всички държави от съюза. Пришълците да бъдат върнати кой от къде е дошъл. Тези, които имат гражданство и не желаят да се впишат в обществото, не признават закони, желаят да натрапят своя начин на живот и религия и проявят каквато и да е агресия спрямо коренното население т.е. народа суверен - вън. Само така ще се съхраним. Сега малко за джамиите: 1. те са маркировка на територия на исляма 2. двора на джамията се използва : а. обучение на войниците б. място за мъчение на пленниците в. разпределяне на плячката 3.място замолитва и контакти с единоверци

  Коментиран от #2

 • Отвратена
  Отговор
  2 00:20  26.03.17

  До коментар #1 от "8888":

  Абсолютно си прав,иначе спасение за Европа няма...

Напиши коментар:


Публикувай