Last news in Fakti

27 Март, 2017 07:29 2 502 13

Льо Пен: ЕС ще умре

  • франция-
  • марин льо пен-
  • ес-
  • европейския съюз

Глобалистите ще бъдат разгромени, обеща лидерът на френския крайнодесен Национален фронт Марин льо Пен

Льо Пен: ЕС ще умре - 1
Снимки: БТА/АР

ЕС ще умре, а глобалистите ще бъдат разгромени. Това заяви лидерът на френския крайнодесен Национален фронт и кандидат за президент Марин льо Пен. Тя говори пре дсвои поддръжници на митинг в Лил, Северна Франция.

"ЕС ще умре, защото хората не го искат. Арогантните и хегемонни империи са обречени да загинат", каза Льо Пен, цитирана от "Франс 24". "Дойде време за разгром на глобалистите", продължи крайнодесният лидер под бурните овации на привържениците си.

Льо Пен обвини своите съперници - центриста Еманюел Макрон и консерватора Франсоа Фийон в предателство заради политическите им платформи в подкрепа на Брюксел и пазарната икономика.
Президентските избори във Франция ще са следващата фаза от глобалния бунт на хората, след Брекзит и победата на Доналд Тръмп в САЩ, каза Марин льо Пен.

Льо Пен: ЕС ще умре

"Истинският залог на изборите във Франция ще бъде оцеляване или смърт на ЕС. Те ще са почти референдум", добави тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прост

    3 7 Отговор
    ЕС льо пен. Ще умре
  • 2 dynamo

    6 11 Отговор
    Как само си вярва тая. Като опрат до нея нещата, всички във Франция, които не са от партията й гласуват против нея. Хаха и отишла да говори в Лил. Там си го знаят на север във столицата на Фландрия- ЕС е безценно нещо! Може да отиде на балотаж. И дотам. Дърта кукумявка.
  • 3 no name no face no number

    8 8 Отговор
    Да приятелко но след години хората още са слепи и глухи за дулите ти, иначе и аз съм сигурен, че ще умре.
  • 4 Хер Флик

    7 14 Отговор
    Тая стара чанта яко я държи климактериума.Я по-добре нейната племенница да се изказва.Кво го пускат това бостанско плашило.
  • 5 кроко

    8 11 Отговор
    Льо Пена : Русофилите ще исчезнат !
  • 6 681 БЪЛГАРИЯ

    9 14 Отговор
    Тая е луда не си пие хапчетата на време и така става !Комунистка долна !
  • 7 Хохи

    5 2 Отговор
    Много си ограничн българиноооо
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Боби

    4 8 Отговор
    Напротив бъдещето ще е на глобализацията .Това го определя техниката ,бързия транспорт,високи технологии , глобалните пазари и ново духовно мислене .

    Коментиран от #12, #13

  • 10 Гост

    2 2 Отговор
    На митинга са били 5000 души добре е да представяте и другите претенденти знам че е тъпо но по новините са само маргинали и аутсайдери що за политика на новинарски сайт
  • 11 Киро

    4 6 Отговор
    Ти ще си преди ЕС, дърта сврако!
  • 12 Олрайт

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Боби":

    А Ванга предвижда, че ЕС ще се разпадне. Кое е вярно аз не зная. Но и в двата случая местните продажници като гробави и други ни поставиха пак за пореден път в поза партер слуги на монополи корпорейшън и чужденци. не, че местните другари не приватизираха предприятията говорим хипотетично. Аз мисля, че Ванга ще познае, защото вече недоверието и противоречията са всяти навред в ЕС. А джихадистите доналяха масло в огъня, масовите имигранти също. Оттук нататък караниците са неминуеми.
  • 13 Олрайт

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Боби":

    Замисли се, защо Великобритания напуска ЕС?!!! Англичаните винаги досега са били хитреци - всявали са разкол и сас е изнизвали, оставяйки главанаците дас е дерат карат и губят. А като се изпотрепят главанаците, англичаните идват и преразпределят баницата в своя полза. Говорим за управление, не за всеки кръчмар или футболист... Защо една от най-силните икономики, символ на свободата и толерантността се изнизва, от ЕС, след като идеята на ЕС е именно това - свободно движение и хора и капитали??? Ами защото не виждат бъдеще в това е отговора! а щомв хитрите англичани бягат от това, пазейкис воят интерес, значи не се вижда бъдеще на ЕС. Аз лично не знаяк акво да мисля затова не гадая. Но чета и слушам какво правят и говорят хората. Според мен ванга ще познае. защото противоречията, между интересите на работника и монополите корпорейшън се изостря все повече. Идват и роботите. безработицата един ден ще се увеличи, въпреки светлите виждания. тогава или ще настане масова революция война, от което ще се възползуват радикали било комунисти и други, или ще се разцепи ЕС и пак отначало всичко. Просто логика.
Новини по държави: