Last news in Fakti

20 Април, 2017 09:19 2 953 17

Сирия си крие самолетите край руска база

  • сирия-
  • изтребители-
  • русия

Предпазва ги от ударите на САЩ

Сирийските сили са разположили свои военни самолети край руска военна база, съобщи CNN.

Новината е потвърдена от две официални лица от американското министерство на отбраната. Смята се, че това е опит да се защитят сирийските военни самолети от американски удари. Това става след ракетната атака срещу сирийска военна база през този месец. Тя беше извършена като отговор на предполагаема химическа атака от страна на сирийските власти.

Самолетите са били разположени край базата Хмеймим. Базата се намира в провинция Латакия. Там са разположени руските сили в страната.

Руските власти твърдят, че базата е максимално защитена. От там вече се обявиха срещу ударите на САЩ. Те призоваха да се избягват нови подобни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    9 39 Отговор
    Крият не крият скоро ще ги "опраскат"... Това да замеряш собствения си народ с варелни бомби и да го тровиш със зарин е геноцид. Ноооо манерката Путлер го закриля заради базата и петролопровода. За Путлер единствения удобен вариант е Асад. Иначе газта и петрола от Египет и Израел ще стигнат Балканите а това означава фалит за Г.ЗПРОМ

    Коментиран от #11

  • 2 зелено човече

    13 6 Отговор
    Когато махнеш вратовръзките идват чаршафите колега.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    8 12 Отговор
    По-добре е да ги закарат на някое летище край Москва!
  • 5 Мунчо

    7 22 Отговор
    Абе където и да се крият , те са бита карта. Въпрос на време е падането на Башарчо. Отдавна трябваше да го изгонят от сирия,и сириският наро да се върне обратно . Така се слага край на бежанския проблем. По скоро , по добре.

    Коментиран от #6

  • 6 майката на Мунчо

    21 6 Отговор

    До коментар #5 от "Мунчо":

    Мамин Мунчо и кой ще сложиш на негово място? Джихадист? Това беше най-светската държава в Близкия Изток. И при 70% бежанци от други страни а не от Сирия (по статистика на ООН), твоите брътвежи са чисти НПО лозунги. Няма мама, няма, сега да не вземеш да се разплачеш...

    Коментиран от #17

  • 7 Kcaniba

    5 5 Отговор
    Сега, америте могат да демонстрират на целият свят ефективността на ракетните си системи, и от 59 бр изстреляни, всичките 59 да пробват да нацелят сирийските самолети ;)
    А относно НПО лозунги - кой не скача е червен!!!
    Днес е наш, утре - тиранин...
  • 8 СоЮЗ

    17 5 Отговор
    хахахаха Кравари! Стреляйте сега де! ШАХ И МАТ А? Руснаците не само че не избягаха, а напротив още повече засилиха противовъздушната отбрана на Базите си и Сирия!!! След като Путин прекрати споразумението за полетите над Сирия, първи ОФЕЙКАХА ГЕРМАНЦИТЕ и казаха че повече няма да помагат на сащ ХАХАХАХАХАХАХАХААААА!!! Скоро май не сте чували дори за Израелски самолети да летят над Сирия! Путин понеже добродушко ви разреши да летите само да казвате че кои сте и да не ви закача, ама вие се освинихте кравари!!!
  • 9 Дедо Грую

    11 5 Отговор
    Реалистче не баха варели ами глинени стовни. За по - йовтино.И как нема да крият самолетите само идиот не би го направил. Американците май са мнго обидени от таз неморална постъпка
    На Мунча не обръщайте внимание щот е известен още от романа Под игото на Вазов. На тъкъз не трябва да се сърдим и той не носи отговорност за делата си. Невинна и безобидна душа. Годпод го белязал.
    И да знаете , че Израел няма на територията си нефтени находища.
  • 10 СССР

    12 8 Отговор
    Башар ще се махне ама....... когато каже най силният и влиятелен човек в света тоест ВЛАДИМИР ПУТИН!!!
  • 11 Самуил

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    За това са ги активирали Чебурашките -да бранят руския интерес ,а България да купува с 40% по скъпо природния газ.

    Коментиран от #13

  • 12 Ловеца на поршета

    9 4 Отговор
    Бе да ги изравняват със земята че да можем да натирим обратно човекоподобните дето сега прескачат като зайци през границата ни.
  • 13 кроко

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "Самуил":

    Всички тролове лъжете като дърти мангали на тема руски природен газ и цените му. Никой от вас няма данни и не може да докаже кой кога на какви цени е купувал от Газпром, щото тия договори са конфиденциални. Ама е много лесно когато Газпром увеличи цената с 15% заради скок на мердунатодните пазари, КЕВР да я вдинге с 30% по искане на Булгаргаз и викате "руснаците ни точат!"

    Коментиран от #16

  • 14 кроко

    4 6 Отговор
    И пак да кажа на смешните краварчета с големите претенции - докато не прочетет че САЩ ще правят десант в Сирия, всичко сая само фишеци за такива плиткоумници като вас да се кефите! САЩ няма да бомбандират Сирия и да унищожат армията нба Асад, не само щото руснаците няма да го позволят, аи защото ако го сторят, после държавата ще я завземат брадатите главорези и хептен няма да имат шанс да контролират тая територия. А в сирия всички воюващи са един дол дренки и си мекрат оръжия и подкрепа, всички воюващи групички се подкрепят от най-голямата ИД. Дори т.нар. бели каски помагат само на джихадистите.
  • 15 Адриан

    4 5 Отговор
    България плаща на Русия по скъп газ ,обаче Русия ни е освободила ,а не ФАЩ
    Братушките !!!
  • 16 Самуил

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "кроко":

    Добре дошъл на планетата Земя.
    Европейската комисия проведе разследване и установи ,че България плаща много по скъпо природния газ.
  • 17 МУНЧО

    1 7 Отговор

    До коментар #6 от "майката на Мунчо":

    Не е лошо , да се прегледаш в психо диспансер. Явно са те бутнали от волска каруца като малък , и не можеш да прецениш .
    БАШАРЧО Е ПРИТИСНАТ В ЪГЪЛА . НЕ САМО АМЕРИКАНЦИ, АМИ ИЗРАЕЛ ? И цял свят . ИРАН, РУСИЯ И КИТАЙ СА ЗАД ТИРАНИНА .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания