Last news in Fakti

20 Април, 2017 22:49, обновена 21 Април, 2017 01:36 5 271 7

Стрелба в Париж. Един полицай е убит (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • париж-
  • стрелба-
  • полицай-
  • убит

Нападението е станало на метри от Триумфалната арка във френската столица

Стрелба в Париж. Един полицай е убит (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: Туитър

Стрелба в Париж. Един полицай е убит. Първоначалните данни бяха за двама убити, но френските власти опровергаха информацията на агенция Ройтерс за втори загинал представител на полицията. Стрелбата естанала на централния булевард на Париж - „Шанз-Елизе”. Това съобщават френски медии. Няколко часа след атентата отговронстта за него пое Ислямска държава, съобщи агенция AFP.

Стрелба в Париж. Един полицай е убит (ВИДЕО+СНИМКИ)

Силите на реда са отцепили района. Нападението е станало на метри от Триумфалната арка във френската столица. Минути след стрелбата от полицията на Париж призоваха в социалните медии столичани и туристите да избягват района на "Шанз-Елизе".

Стрелба в Париж. Един полицай е убит (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стрелбата е станала около 21 часа местно време близо до магазин на Marks & Spencer. Изстрелите са предизвикали паника сред посетителите на магазина и туристите. В. „Паризиен” пише, че терорист – единак е открил стрелба от автоматично оръжие срещу двойка обходен патрул. Той е бил застрелян минути след атаката.

В. „Експрес” цитира свидетели, според които са чути два-три изстрела преди полицията да се намеси. В района на централния булевард се виждат и специални полицейски части за борба с тероризма.

До момента никоя терористична организация не е поела отговорност за нападението.

"Шанз-Елизе" е популярна туристическа дестинация в Париж.

Стрелба в Париж. Един полицай е убит (ВИДЕО+СНИМКИ)

Нападението беше извършено точно по време на последните телевизионни дебати между кандидатите преди първия тур на президентските избори във Франция в неделя, припомня в. „Фигаро”.

Стрелба в Париж. Един полицай е убит (ВИДЕО+СНИМКИ)

Нападателят е бил застрелян. Малко по-късно от полицията уточниха, че в нападението срещу силите на реда са участвали най-малко двама души. Единият от тях е бил убит.

Източници от полицията в Париж определиха нападението като терористичен акт, съобщава сайтът 20 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нов гост

    24 1 Отговор
    За съжаление, така ще бъде и за в бъдеще. Нищо ново не научиха французите, нищо старо не забравиха. С техните камъни /арабелите/, по техните глави, на французите!

    Коментиран от #2

  • 2 среден

    6 15 Отговор

    До коментар #1 от "Нов гост":

    Добре че има геополитици като тебе да им го кажат. Сигурно би поел нещата в свои ръце, но няма кой да кара таксито?

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Калоян

    18 2 Отговор
    Последно рамо за льо Пен
  • 4 Бат Саше

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "среден":

    А ти какво би могъл да кажеш и направиш, разбирачо?...Освен да умреш като заклет толераст, под гнета на някоя долна чалма...
  • 5 Българин

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "среден":

    Такива кратуни като теб, допринесоха, чалмите и шалварите да се настанят трайно в Европа. Срам и позор за такива, толерасти като теб, резак такъв!
  • 6 кирил

    5 6 Отговор
    атентатите се правят от този който има интерес впутинската приятелка да спечели изборите във франция

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "кирил":

    Айде пак Путин виновен. Абе потърсете някаква специализирана помощ, гледам сега усилено се рекламира как на запад всички си имали личен адвокат и личен психиатъ, нали много ги тачите западНАЛите ценности, я си намере по едни психиатър да ви обясни, че не е нормално да обвинявате Путин че ви е срал в гащите.

    Да не би да ви плащат малко от козяк и не можете да си позолите психиатър, или сте стиснати ганьовци?
Новини по държави: