Last news in Fakti

20 Април, 2017 23:56 2 348 3

Тръмп: Това никога няма да приключи

  • тръмп-
  • париж-
  • стрелба-
  • полицаи
Тръмп: Това никога няма да приключи - 1

Стрелбата в Париж „изглежда като терористичен акт”, каза президентът на САЩ Доналд Тръмп по време на съвместна пресконференция в Белия дом с премиера на Италия Паоло Джентилони. „Изразяваме своите съболезнования на френския народ. Това е ужасно! Това никога няма да приключи. Трябва да бъдем силни”, добави американският президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостът

    6 4 Отговор
    Дони занимава тъпите европейски управници с глупости,като си търсят измислени врагове,а врага вече е в Европа.Тъп европарламент.
  • 2 Public Owner

    8 4 Отговор
    Да, точно така! Това никога няма да приключи защото евреиските събратя на циониста Тръмп измислиха мултикултурализма и препълниха Бяла Европа с чуждоземна ислямиска паплач! Сега ни поднасят съболезнованията си и даже ни казва със съобщителни изречения, че това нямало да приключи!!! Надрусаните с хапчета Каптагон(амфети на хапчета) воини на алах идват! БЛАГОДАРЯ!
  • 3 Калоян

    4 1 Отговор
    Никога няма да приключи, докато не се унищожи извора му- Империята на злото. От там тръгва всичко.