Last news in Fakti

24 Април, 2017 07:13 1 740 3

Протести и сблъсъци след изборите във Франция

  • франция-
  • избори-
  • протести

Демонстрации в Париж

Протести и сблъсъци след изборите във Франция - 1

Протести и сблъсъци с полицията избухнаха в Париж след първия тур на президентските избори във Франция, съобщи France 24.

Протести избухнаха на Площада на Бастилията във френската столица. По полицията бяха хвърляни бутилки и камъни. На това беше отвърнато със сълзотворен газ.

Има информации за поне един пострадал от протестиращите. В района има голямо струпване на полицаи. Те се опитват да ограничат демонстрациията от разрастване до жилищните райони.

Към втория тур на изборите във Франция продължават Еманюел Макрон и Марин льо Пен. Протестиращите са недоволни от това, че на всички кандидати им е било позволено да участват в изорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 френски галфон

    0 0 Отговор
    Eгати причината за протеста.......френски галфони

    Коментиран от #3

  • 3 гостуващ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "френски галфон":

    Не. Галфони са тези, дето така ти “формулират“ новината.
Новини по държави: