Last news in Fakti

25 Април, 2017 08:17 4 446 3

Армия с картечници извърши грандиозен обир

  • парагвай-
  • обир-
  • полиция

$ 40 млн. откраднати в Парагвай

Армия с картечници извърши грандиозен обир - 1
Снимка: БТА/AP

Мащабен обир на милиони долари разтърси Парагвай, съобщи „The Telegraph”.

Конвой от десетки мъже е нахлул в граничния град Сиудад дел Есте. Той е известен с голямата престъпност на своя територия. Мъжете са били въоръжени автомати, гранати и картечници.

Те са атакували база на компания за превозване на пари с инкасо. Откраднати са били $ 40 млн.

В атаката са загинали един охранител, а трима цивилни са били ранени. На мястото е имало обсада, продължила няколко часа. Счита се, че нападателите са били между 30 и 50 души.

Те са взривили част от колите в района, за да попречат на придвижването на полицията. Крадците са използвали бронирани коли и джипове.

Жителите в района са били блокирани в домовете си за няколко часа. Мястото прилича на бойно поле. В момента се води разследване. Крадците се издирват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kcaniba

    6 3 Отговор
    Миниармии и минивойни
  • 2 Креолиян

    3 0 Отговор
    Блаво и тук трябва да се процедира така директно в бнб кюлчетата на прицел
  • 3 mediator37

    2 0 Отговор
    За толкова много време армия от запасняци щеше да се свика и заеме позиции. Някаква нагласена работа. Два -три часа полиция и армия да не може да припари и да осуети обира и при такава патаклама само един убит - латиносериал.