Last news in Fakti

3 Май, 2017 11:06 1 109 4

Тръмп се закача с Хилари в интернет

  • доналд тръмп-
  • хилари клинтън

Президентът отговори на интервюто на Клинтън в Туитър 

Тръмп се закача с Хилари в интернет - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира в Туитър на изказвания на Хилари Клинтън. В интервю за Си Ен Ен бившата първа дама обвини омразата към жените, ФБР, Русия и самата себе си за своята загуба на президентските избори миналата година.

В късен нощен туит Тръмп заяви, че директорът на ФБР Джеймс Коми е бил "най-хубавото нещо, което някога се е случвало на Хилари Клинтън, доколкото й опрости множество лоши постъпки".

"Измислената история за Тръмп и Русия бе претекст, който демократите използваха, за да оправдаят загубата си на изборите", написа още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    5 5 Отговор
    Баба зомби па се развихри - активирали са й чипа. И па почна да бълва дивотии.
  • 2 Пеньо

    5 5 Отговор
    Българският народ има за случая приказка: Присмял се хърбел на щърбел! Дони е редно първо да погледне себе си и ще го характеризирам не по "соросоиден начин", както един с лоботомия писа за мен! Изминаха 100 дни от мандата на президента с най-висок рейтинг на всички президенти от американската история! През този период нямаше никакви протести срещу него, а само в негова подръжка!Нямаше скандали и не е уволнявал никого от екипа си. Не е и назначавал никого от семейството си в администрацията, защото добре знае, че това е най-малкото неморално!Той изпълни всичките си предизборни обещания! Започна да строи и вече са готови първите 5 метра от стената с Мексико. Мексиканците пък се надпреварват кой да даде повече пари за тази стена. За целта се емитира серия от марки с рисунка на стената. Нито един указ на Дони не беше спрян и така той предотврати нахлуването на хиляди членове на ИД в САЩ. Премахна обама-кеър с помощтта на конгреса и въведе безплатно здравеопазване. Със съюзниците си провежда най-приятелската политика от векове насам. Няма дървена война с Канада, няма преразгреждане на TTIP. Съюзниците от НАТО обещаха да си плащат100% вноските и дори да поемат и тези на САЩ! Отношенията с главният нематериален спонсор Путин са напълно предвидими и дълбоко приятелски. Отношениятя с Китай са безоблачни, както никога до сега. Изобщо световната му политика е най-миролюбивата до сега от основаването на САЩ! Не е бомбардирал никого и няма да го направи! Дори знае, че
  • 3 Пеньо

    4 5 Отговор
    Дори знае, че но Ким му сече пипето. Той е екозащитник №1 на планентата и всичките му действия са за защита на околната среда и предотвратяване на климатичните промени. Носител е на 10-15 Оскара и е най-дооцененият сред актьорите.
    Това е истината за Дони! Всичко останало е фейк, плод на завист и платени соросоиди!
  • 4 Нафарфорий

    7 4 Отговор
    Кат нямат достойнство демократите и да признаят загуба си тъй ще е - ще обвиняват другите!