Last news in Fakti

4 Май, 2017 18:09 2 350 7

Яйца за Льо Пен в Бретан (ВИДЕО)

  • франция-
  • марин льо пен-
  • яйца
Яйца за Льо Пен в Бретан (ВИДЕО) - 1
Стопкадър: YouTube

Крайнодясната кандидатка за президент на Франция Марин льо Пен беше замеряна с яйца при посещение в западния френски департамент Бретан.

При пристигането на Льо Пен на входа на транспортно предприятие петдесетина опоненти започнали да скандират "Фашистите вън" и "Няма какво да правите тук, мадам". Те хвърляли яйца към лидера на Националния Фронт, докато тя излизала от колата си. Льо Пен влязла в сградата, защитавана от охраната си.

Това се случи ден след телевизионния дебат между Марин льо Пен и опонента й центрист Еманюел Макрон. Коментатори нарекоха дебата "небивала словесна схватка".

След него Макрон остава фаворит в проучванията на общественото мнение, според които се очаква той да получи около 60 на сто от гласовете на балотажа в неделя.

На първия тур от президентските избори на 23 април Макрон получи 29,05 на сто от гласовете в Бретан, далеч пред Льо Пен, за която там гласуваха 15,33%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    17 6 Отговор
    Тази ще спечели. Много са се уплашили от нея, щом я замерят с яйца. Замерящите я са цветнокожи, нали?
  • 2 сноу

    10 7 Отговор
    Естественно че са я замеряли боклуците и м...сарите...те са като у нас- орди от гниди..Имам лошо предчувствие ,че п...лите и парите ще натикат Макарон по всичките "закони" на цивилизационния избор
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шампиона

    12 7 Отговор
    Никой няма да я допусне, ако тя стане президент, с евросъюза е свършено, а това не е в интереса на хората които управляват света..Жалко, наистина я харесвам, дори за пръв път искам жена да стане президент..
  • 5 Джиджи Биджи

    5 2 Отговор
    Язък за яйцата
  • 6 Гост

    3 3 Отговор
    Ще спечели на кукуво лято! Французите все още не са толкова изкукали!
  • 7 СССР

    2 2 Отговор
    Другари тази е наша !
Новини по държави: