Last news in Fakti

5 Юли, 2017 12:36 2 492 5

Мелета в Хамбург

  • хамбург-
  • мелета-
  • полиция

Протести в града

Мелета в Хамбург - 1
Снимка: БТА/AP

Германската полиция разпръсна 500 демонстриращи в Хамбург, съобщи „Шпигел”.

Протестиращите се описват като антикапиталисти. От 7-ми юли в града започва срещата на Г-20. През следващите дни се очакват масови протести в града. В тях участие може да вземат до 8000 души.

През тази нощ в центъра на града демонстрираха стотици демонстранти с леви идеи. Това беше и първият голям протест преди срещата.

Германските военни се опасяват, че протестиращите може да използват дронове при протестите. В града са разположени около 20 000 военни. Инсталирани са и специални радари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    7 3 Отговор
    А какво искат?! Разбра ли се от статията? НЕ!

    Коментиран от #2

  • 2 Све

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хмм":

    Искат да ти оправят живота
  • 3 Све

    4 0 Отговор
    Заради подобни мъртви души България е в това състояние.
    Престъпни правителства вече 20г унищожават българите
  • 4 Гошо

    3 2 Отговор
    Европа става все по-социалистическа. Европейските държави (включително България) прибират около половината БВП като данъци, това за протестиращите капитализъм ли е? Капитализмът е изключително ефективна система и се базира на свободния пазар и сравнително малка държава (под 20% от БВП). В днешно време капитализъм няма почти никъде.

    Според мен социалистическият капитализъм, който вилнее в развитите държави, скоро ще доведе до невиждана криза, след което много от тях ще станат чисто социалистически. След известно време социалистическите държави ще фалират и пак ще се върне чистият капитализъм. След което отново малко по малко ще се превръща в социалистически капитализъм, пак криза и пак социализъм.
  • 5 бре бре бре

    5 0 Отговор
    западняците взеха да се събуждат, проглеждат, осъзнават! за разлика от местните сурусуиди
Новини по държави: