Last news in Fakti

25 Юли, 2017 17:56 1 241 2

Осъдиха мъж, убил дете заради изгубена обувка

  • марвин ихиначо-
  • убийство-
  • великобритания-
  • дете-
  • обувка-
  • съд-
  • присъда

5-годишно дете пребито до смърт заради обувка

Осъдиха мъж, убил дете заради изгубена обувка - 1
Снимки: Британската полиция

Мъж, който уби 5-годишно дете заради изгубена обувка, получи доживотна присъда от британския съд, съобщи Би Би Си. Случаят шокира Великобритания.

39-годишният Марвин Ихиначо преби до смърт сина на приятелката си през месец ноември 2016 година източно от столицата Лондон. Съдът го призна за виновен по повдигнатите обвинения.

Обвиняемият нападна малкото дете в местен парк, а по-късно стана ясно от свидетелски показания, че трагичният инцидент се е случил заради изгубена обувка на момченцето.

Съдията по делото разкри, че 39-годишният британец е бил избухлив и много често се е стигало до подобни инциденти, но никога до този момент фатален. Малкото дете Алекс е било удряно в стомаха и главата. Два дни по-късно загива от раните си.

Обувката на детето беше намерена по-късно в парка. Майката, която е имала връзка с Марвин Ихиначо, заяви, че животът й е спрял да съществува след смъртта на Алекс. „Той беше смисълът на моя живот. Животът ми приключи след неговата смърт, нищо вече не е същото“, разкри съкрушената майка.

Досието на 39-годишния мъж не е било чисто. В миналото той е нападал бивши свои приятелки, а освен това е задържан и за грабежи. Той дори е нападнал майката на битото дете, защото се обадила в бърза помощ.

Осъдиха мъж, убил дете заради изгубена обувка


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даммммммммм

    13 4 Отговор
    Чист англичанин...Абе тия в Нвропа тепърва ще си плащат за колониалната им политика.
  • 2 Ами Майката

    9 4 Отговор
    Като знае че не е с чисто минало да не се е захващала с него,само заради едното е...не не си заслужава
Новини по държави: