Last news in Fakti

30 Юли, 2017 08:09 2 721 19

Тръмп захапа Китай - Юли 2017

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Той е недоволен от действията спрямо Северна Корея

Тръмп захапа Китай - Юли 2017 - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп атакува Китай за липсата на действия на страната спрямо ситуацията със Северна Корея, съобщи ABC.

"Много съм разочарован от Китай. Наши предишни глупави лидери им позволиха да правят стотици милиарди долари от търговия.

Въпреки това, те все още не са направили нищо за нас относно въпорса със Северна Корея. Само говорят. Китай може лесно да реши този проблем", написа Тръмп в Twitter.

Президентът отдавна настоява, че Пекин може да реши въпроса с ядрената програма на Северна Корея. От там родължават да зоват за сдържаност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    26 11 Отговор
    Китайците сами си направиха икономиката сирна. Каква наглост г-н Тръмп. Какво им е дала Сащ на китайците???

    Коментиран от #2

  • 2 Kcaniba

    14 27 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Китай е това което е в момента, благодарение на многомилярдните инвестиций от САЩ,Европа и други страни,открити заводи и ноу–хау технологий!

    Коментиран от #4

  • 3 сериозен

    9 9 Отговор
    Лоши комунисти...
  • 4 999

    39 5 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    И това го направиха от милосърдие към Китайският народ ли? Или защото там имаха възможност да експлоатират евтина работна ръка от типа РОБИ. "Га ядоха кифтета та не риваха "
  • 5 Mongo

    5 7 Отговор
    Trump zahapa Kitai s iskustvenoto si Chene ...

    Коментиран от #11

  • 6 onq s konq

    8 16 Отговор
    Искам да поясня на неразбиращите бъкел от икономика и политика:действително Западна Европа и Америка инвестираха много пари в Китайско производство и им дадоха лицензи и "ноу-хау",но НАЙ-ВАЖНОТО-ПАЗАРЪТ ЗА ТОВА ПРОИЗВОДСТВО си е в ръцете на Запада.А нещата са ужасно прости и бързи за реакция-достатъчно е ЗАПАДЪТ ПРОСТО ДА НАЛОЖИ НЕПОСИЛНИ МИТА НА КИТАЙСКАТА ПРОДУКЦИЯ И КИТАЙ ПРОСТО ЗАЦИКЛЯ.Верно че светът е голям и пазари много,но...всичките взети заедно не правят и прашинка от Западния!Което Китай отлично съзнава!...

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Бай хой

    12 5 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Конь къртш мифки с неграмотноста си. Првилно хамитата са те допуснали само до кухнята отдел ползвана посуда.
    Сега аз да ти поясня кой къде инветира и от чии инвестиции зависи. Та Китайската народна република е най големия кредитор на сащ. ФКТ. Неоспорим. Проумей го един път за винаги и осъзнай защо хамитата се жалват на бати от ким.
  • 8 гост3

    12 4 Отговор
    Соросоидете не смеят да коментират Китай така както го правят за Русия. Нещо пълнят гащите като става въпрос за Дракона!

    Коментиран от #10

  • 9 Kcaniba

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    ЕС е най–богатия пазар в света
  • 10 Kcaniba

    5 9 Отговор

    До коментар #8 от "гост3":

    Китай и Русия са много,ама много различни страни,едната е империята на злото и фалша,другата е Китайски дракон икономическо чудо в Азия,а не кална дупка....

    Коментиран от #12, #18

  • 11 Монго

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Mongo":

    Я, и аз си имам клонинг!
  • 12 морски

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "Kcaniba":

    империя на злото?!!???! ти в кой век живееш бе... бегай да оставиш един карамфил на паметника на рейгън - най-големия кретен от всички краварски президенти, американския вариант на вожда слънце тиквун

    Коментиран от #14

  • 13 морски

    11 1 Отговор
    а иначе по темата, Тръмп може да захапе хоя на Китай...
  • 14 Kcaniba

    3 7 Отговор

    До коментар #12 от "морски":

    Ха ха ха точно Рейгън постави империята на злото на колене!И обрече коневръза на бояришинка завинаги

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Kcaniba

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "морски":

    За Рейгъномика чували ли сте в коневръза,велик Човек е Рейгън, постави империята на злото там където и е мястото,в калта ,изтощи великия СССР като на шега......

    Коментиран от #19

  • 17 Кики

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "морски":

    Точно този второразряден актьор разруши СССР...Ха ха ха още по-жалко за вас,и фалшивия свят в който живеете,смешници пълни
  • 18 Знаещ

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Kcaniba":

    Прав си едната е социалистическа страна управлявана от ком партията и без право на истински избори, а Русия е отдавна е капиталистическа страна. Наистина има разлика. "Китай е най-големият износител и вторият най-голям вносител на стоки в света. Страната е втора най-голяма по стойност на БВП.[6] Китайската народна република е най-голямата социалистическа страна в света." P.S. Американците се дървят на китайците, защото там сороските грантове не се допускат и и след като танковете се разходиха в центъра на Пекин, доста години вече на никой не му и хрумва да се прави на проамериканец. Само че Китай не е Ирак или Либия и там хамериканците само ще си лаят.
  • 19 Знаещ

    6 6 Отговор

    До коментар #16 от "Kcaniba":

    Не знам, кой кого и къде постави Русия, но в най-реномираните курорти в Европа се кланят на руснаците като на богове, а американските туристи не ги бръснат за нищо. Факт.