Last news in Fakti

9 Август, 2017 12:22 2 157 7

В Гуам не се страхуват от Северна Корея

  • гуам-
  • готовност-
  • северна корея

На острова са подготвени на реакция за всяка провокация

В Гуам не се страхуват от Северна Корея - 1

Губернаторът на Гуам Еди Калво обяви, че не е притеснен от заплахите на Северна Корея, съобщи Tanjug.

По-рано днес се появиха информации, че Северна Корея подготвя удар срещу военната база на САЩ на острова.

Според Калво районът все още не е под заплаха. Според него стратегическите обекти са поставени така, че да могат да реагират на всяка заплаха.

Той заяви, че на този етап в региона няма опасност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    15 16 Отговор
    Никой не се страхува от Кимчо Свинчов, кумирът-идол на нашите идиото-русофили, които тайно се надяват, че един ден той ке "гръмне" проклетата Америка !
  • 2 НАТО ВЕЦ

    10 9 Отговор
    Ако не се страхуваш от идиот с "пушка", значи си още по-голям идиот.
    Единственото, на което се надявам е "естаблишмента" на ФАЩ да се "гръмне", както и нашият разбирасе, че да може да се живее на тази планета.

    Коментиран от #3

  • 3 Само ч

    6 10 Отговор

    До коментар #2 от "НАТО ВЕЦ":

    идиотът няма пушка, а макет на пушка.

    Коментиран от #5

  • 4 Декомунизация

    7 10 Отговор
    Американофобията е метастази на русофилията. Предава се предимо по права, партийна и финансова линия. Датира от повече от полвин век и засяга голям процент от обществата, които продължително са били под съветска диктатура, а цялия поток от медии и обективна информация са били подложени на цензура и контрол. След руското нахлуване и окупация на Крим и последвалата световна изолация на Русия се наблюдава глобално възраждане на американофобията чрез плетеница от контролирани хибридни медии, правителствени и наети тролове и бот-машини за коментари.

    Коментиран от #6

  • 5 Барчо

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Само ч":

    Ако е имал само макет, до сега американските миротворци да са го смазали. Гледат да не повтарят грешката с Виетнам. Там си мислеха, че нямат нищо, но си строшиха кратуните.
  • 6 чичо Сорос

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Декомунизация":

    Браво, има бъдеще в теб!
  • 7 реалист

    5 2 Отговор
    Ами какво друго им остава в Гуам освен да си повтарят мантрата "колко сме безстрашни и велики " , като знаят че дори и една корейска ракета да достигне до тях ще ги изпари безвъзвратно.