3 358 5

Ситуацията в Косово и Метохия се влошава

Марко Джурич благодари за подкрепата на Русия

Росен Стойчев

Геополитическата ситуация в Косово и Метохия продължава да се влошава. Това заяви сръбският министър за делата на отделилите се територии – Марко Джурич, цитиран от РИА Новости.

Той изрази благодарност към Русия за подкрепата към Сърбия по този въпрос.

„Ние нямаше да имаме успех по въпроса за членството в международни организации на Косово и Метохия, ако Русия не ни беше подкрепила по този въпрос. Нашият народ нямаше да може да остане на тези територии без руска подкрепа.

Ние получаваме сериозна подкрепа и за вътрешния диалог. Чрез вътрешния диалог ние можем да укрепим нашите позиции. Ние се опитваме да обединим социалните настроения по този въпрос. Няма партия, която да може сама да се справи с него. Ние действаме по най-добрия за нас начин“, заяви Джурич.

Сърбия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mf2
  Отговор
  1 08:45  15.09.17
  Братята американци и техните послушни слуги от Запада заложиха поредната бомба на Балканите. Ще живеем в интересни времена, лошото е, че и децата и внуците ги чака същото...
 • Патриот
  Отговор
  2 10:42  15.09.17
  Докато съществува държава САЩ така ще е.Няма да има мир по тая планета.
 • Киро
  Отговор
  3 12:46  15.09.17
  Прогнилите ушанки отдавна сеят раздори по Балканите. Дааа, те бяха против българското Съединение, ръчкаха султана да ни нападне, после ръчкаха сърбите да ни нападнат, после дойде войната в Добруджа, където нападнаха България, заедно със сърби и румънци, после късаха живо месо от България, давайки западните покрайнини на Сърбия, правиха "македонска" нация, насила караха българите от пиринско да се пишат "македонци"...какво ли не! Знаем, че единственото, което вълнува петолъчките, е ако могат да доят малките държави, да сеят конфликти и да си протягат мръсните пиянски ръце в управлението им! Империята на Злото е нежелана вече! И слепите прогледнаха. Черна Гора вече е в НАТО, скоро и Македония! Дори и сърбулята разбраха, че файда от ушанките няма, дето има ушанки, там има мизерия!

  Коментиран от #4

 • Бат Ваню
  Отговор
  4 13:12  15.09.17

  До коментар #3 от "Киро":

  +1 ... нещо което доста българи не знаят.... Русия ни освобождава от робство, (верно е ... благодарни сме)... но.... най-вече заради тяхни интереси и влияние на балканите и в Европа... Само няколко години по-късно ни оставят голи и боси! (тва трее се знае!!! от всеки българин!)... в сръбско-българската война... Какво щеше да стане ако България не беше спечелила? а?.... с капитани.... За братята сърби.... ние ше станеме запад за тях....
 • ала
  Отговор
  5 20:58  16.09.17
  Към" Киро гост" не лошо да отидеш на лекар докъто болеста е в началния стадий това е съвет от приятел защото бъркаш понятията и пишеш глупости.

Напиши коментар:


Публикувай