Last news in Fakti

21 Септември, 2017 14:09 5 552 55

Морган Фрийман: Русия ни напада, спасете САЩ! (ВИДЕО)

  • морган фрийман-
  • сащ-
  • русия-
  • хилари клинтън-
  • владимир путин-
  • кгб

Носителят на "Оскар" е убеден в заговор на Москва срещу Вашингтон

Морган Фрийман: Русия ни напада, спасете САЩ! (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Русия атакува САЩ, смята холивудската икона Морган Фрийман. В клип, публикуван в социалните мрежи, носителят на "Оскар" заявява, че е убеден в заговор на Москва срещу страната му.

Според Фрийман действията на Кремъл имат за цел да отмъстят за падането на Съветския съюз.

"Нападнаха ни. Ние водим война", казва носителят на "Оскар" във видео обръщение. Според Фрийман лично силният човек в Кремъл Владимир Путин стои зад мисията, защото възприема САЩ като "заклет враг".

Критици обаче веднага отбелязаха, че великият актьор почти изцяло следва доводите на бившия кандидат-президент на САЩ - Хилари Клинтън.

Морган Фрийман: Русия ни напада, спасете САЩ! (ВИДЕО)

Преди време тя заяви в национален ефир: "Важно е американските граждани, особено тези, които се занимават с технологии и бизнес, да разбират, че президентът на Русия иска да срине САЩ. Той е бивш агент на КГБ", гласи популярното оправдание на демократa за загубата на изборите през ноември.

Морган Фрийман: Русия ни напада, спасете САЩ! (ВИДЕО)

Реакцията на Кремъл не закъсня. Говорителят на Путин - Дмитрий Песков определи холивудската легенда като "жертва на емоционална екзалтация".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    78 32 Отговор
    То деменцията+праноя до там води да ти се причуват и привиждат небивалици по често да му сменят памперса и отвара от Мента и ще му мине

    Коментиран от #23, #27

  • 2 Пеньо

    36 80 Отговор
    Абсолютно е прав, но с допълнение, че атаката е и към много други демократични страни. Войните срещу съседите на Русия не са параноя, а факт! Малкият орк има мисия на живота си и я изпълнява точно и без колебание!

    Коментиран от #42

  • 3 начо

    32 52 Отговор
    русия няма пари да храни гладуващите в крим и окупиран донбас,камо ли за война
  • 4 стоян георгиев

    28 67 Отговор
    интелигентните хора го виждат това,но целта на руските сми са тъпаците ,а те са повече от останалите.за сега руската хибридна воина има някакви резултати особено с избирането на идиота тръмп,но резултата ще е временен и ще се върне като бумеранг в русия.атаката срещу демократичния свят в съюз с наи-реакционните елементи на планетата ще доведе до тежки последици руската държава и народ.

    Коментиран от #7, #8

  • 5 ......

    67 25 Отговор
    Добър артист, но годинките не прощават...
  • 6 Тряс

    75 12 Отговор
    И после защо в Америка биели негрите? Ами как няма да ги бият...

    Коментиран от #35

  • 7 Козяк 16

    40 5 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Похвално,тази седмица си с премия.
  • 8 стуянчолайномета

    28 3 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    ооо тянка, гепи :) хапваш ли? сипи си още ;)
  • 9 гост

    13 44 Отговор
    От нашите джобове в момента се изплащат на Русия милиарди долари глоба /неустойка/ за несъществуваща атомна централа, договорена от комунягите преди няколко години без допитване до народа....как мислите че кремъл не е враг номер едно за България....???? Някои ще кажат - ама Русия ви освободи от турско робство - ако тогава беше шайката на Путин на власт, а не НЕГОВО ИМПЕРАТОРСКО ВЕЛИЧЕСТВО Александър II Николаевич, не само че нямаше да бъдеме освободени, ами щяха съюз с Турция да направят....както и го правят в момента кремълските комуняги....

    Коментиран от #10, #18

  • 10 Хаахххххааааааа

    41 5 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Ти си най-голямата врачка бе..знаеш какво щяло да бъде АКО е бил Путин..хааахххааа абе това соросоидите сте тотални оли..г..френи бе..Историята не търпи думата "ако"..--запомни го това козяшко лизачо...
  • 11 Реално

    47 4 Отговор
    И тоя вече изгори маслото-тотално..а беше голям артист. Но времето не прощава.

    Коментиран от #45

  • 12 реалист

    37 4 Отговор
    Велик ,ама колко му е велика мисълта ,та чак прелива параноични изблици ...
  • 13 Спасител

    16 1 Отговор
    Kу-ку ,спасете и два-тримата луди от коментарите ПОМОООЩ
  • 14 Барчо

    45 6 Отговор
    Морган Фрийман е продукция на Холивуд и нищо повече. При всичките му филми играта му е една и съща. Каменно лице и нищо повече. Играта му много ми навява на тази на Чарлз Бронсън в поредицата "Смъртно желание". Бездарен артист играещ в читави филми. Това е Морган. А що се отнася до изказването му, то това е голяма простотия. Политиката на краварите е да се насаждат в съзнанието на редовите кравари, че те винаги са заплашвани да бъдат презвети или унищожени. Така се оправдават милиардите за въоръжаване. Дори да няма враг, то той трябва да се измисли или да се нарисува.

    Коментиран от #16

  • 15 гост

    6 29 Отговор
    До Хаахххххааааааа-стига сте го рекламирали тоя Сорос - с Руската армия не се хвалете защото си човек без държава и армия, когато си направите държава и армия тогава се хвалете....в момента си никакъв....От нашите джобове в момента се изплащат на Русия милиарди долари глоба /неустойка/ за несъществуваща атомна централа, договорена от комунягите преди няколко години без допитване до народа....как мислите че кремъл не е враг номер едно за България....???? Някои ще кажат - ама Русия ви освободи от турско робство - ако тогава беше шайката на Путин на власт, а не НЕГОВО ИМПЕРАТОРСКО ВЕЛИЧЕСТВО Александър II Николаевич, не само че нямаше да бъдеме освободени, ами щяха съюз с Турция да направят....както и го правят в момента кремълските комуняги....

    Коментиран от #21

  • 16 стоян георгиев

    3 34 Отговор

    До коментар #14 от "Барчо":

    ха,ха,ха барчо ти си точния човек .добре че ни си живял преди 70 години,щото би утрепал маика си заради шибаните комуняги.сега фридман бил слаб актиор.добре че е черен иначе гаранция щеше да е фашист.

    Коментиран от #20, #31

  • 17 тъй тъй

    41 5 Отговор
    Стандартна пропагандна война в американски стил и соросоидчетата се насраха от кеф !? Какво толкова някакъв актьор се продал за някакви пари да каже някакви глупости, сякаш за пръв път чувате и виждате такива неща ??? Той и Садам Хюсеин имаше химически оръжия и беше голям диктатор нали ? Ама оръжия не намериха за сметка на това пукна една арабска пролет и заля цяла Европа с тероризъм !
  • 18 Барчо

    36 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Атомната ни централа не съществува, благодарение на ЕС. Те, а не руснаците са виновни. Французите имат поне 10 централи, които са по-стари от нашата, която работи в момента и по-стара технология, но тяхното не се пипа. Германците също имат атомни централи. Атомната енергия е най-евтината и най-чистата за околната среда и това е доказано във времето.
    Ще плащаме и това е естествено. Тези реактори не стават за никъде другаде, защото са специфични и не можем да ги препродадем. Това ни е лошото на нас. Каквото едното правителство прави, другото го разваля и обявява предното за предатели и нещастници, като същевременно не правят нищо градивно самите те.
    И никой не е казал, че са ни освободили от турско, щото сме били голяма любов. Но в края на краищата са ни освободили и това е факт.

    Коментиран от #24

  • 19 Хахо

    27 0 Отговор
    Преди години викаха " Руснаците идват", сега плачат "Руснаците ни нападат", едно и също с нови думи и нови глашатаи. Обливат с параноя обикновения човечец, за да имат оправдание за военни разходи и псевдо шпионаж.
  • 20 Барчо

    24 2 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Ма ти нещо май не си в час? Дали ще го наричаш майцеубийство, отцеубийство или детеубийство поради политически възгледи или за невъзможност от това да живееш нормално е все едно. Да не би ти да си по-добър с тая псевдо демокрация? Знаеш ли колко деца и възрастни умират в следствие на медицинско необслужване на лекарите?? А. Лекари ли казах? Грешка. Бизнесмени. Да не говорим за социалната политика колко хора живеят в нищета. Превърнали сме се в град-държава. Да, да. Огледай се не само в София. Направи една обиколка из България и ще видиш за какво ти говоря. Страната ни е в пълна разруха. Онзи ден ходих да се размотам със семейството и исках да покажа един детски лагер в който съм бил. Останала е само арката на портата. Всичко в лагера е унищожено от времето. Все едно е бомбандирано. Това ли ти е демокрацията, бе демократе??? Разруха!!!!!
    А не ми приказвай за 1947 г. Нито аз съм бил, нито ти си бил свидетел. Всичко, което знаем е от написаното от други. Само че четем различни автори с теб. Ти за сега ми говори. За сега. Къде са ни заводите, къде ни е селското стопанство, къде са ни пазарите, какво ядем, какъв ни е прираста, здравния статус на народа и т.н.
    А на Морган съм му гледал филмите и не става. Виж, за Джак Никълсън не може да се каже това. Велик театрален и филмов актьор. Рядко срещан гений. Може да ти изиграе всяка една роля. Омар Шериф е също гениален. Нищо, че е индиец. За мен е без значение цветовата гама.

    Коментиран от #37

  • 21 Различен

    22 1 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Някой казвал ли ти е, че си много простичък, както повечето соросоиди и предатели на България???
    Ако я нямаше тая гадна атомна централа, отдавна щяхме да имаме режим на ток! И зимата и в летните горещини!!!
    А след 3-4 години, като влязат в сила новите изисквания към околната среда, и затворим повечето тецове, то цветомузиката ще ни стане ежедневие и тогава ще се сетим за Белене, ама ще е късно!!!!!!!
    А Морган го харесвах, като актьор, но като всички актьори явно си е доста простичък и с промит мозък!!!!!!!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 АБЕ УЛАФ

    3 16 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    А на тебе туршията не ти понася вече... нищо НАЗДРАВЕ !
  • 24 гост

    25 0 Отговор

    До коментар #18 от "Барчо":

    "Атомната ни централа не съществува, благодарение на ЕС." Именно! По-точно на френското енергийно лоби чрез ЕС. Ако имахме стоманодобивна промишленост и те щеше да е аут, познайте заради кое лоби. Земеделие и животновъдство - сещате ли се?
    Като цяло, ако поне малко се вдява от реална икономика ще е яско какво става, когато иначе утвърден производител по стечение на обстоятелствата се постави в разпределен (агресивен) пазар. Това стана с цялата българска икономика - беше разкъсана, защото вкарахме агнето в клетката с вълците. И не се заблуждавайте - конкурентноспособността действа само на ниско ниво при разпределението на пазарите, особено на държавно ниво. На държавно ниво, където е намесена политиката пазарна принципи няма. Има национални интереси.
    България няма бъдеще по-оптимистично от настоящето във формата в който е понастоящем. Напротив - бъдещето е много по-черно от настоящето. Но в крайна сметка така изчезват нациите. Едно време са изчезвали необяснимо, а нашето изчезване ще бъде много добре разтълкувано след има няма четвърт век. Всъщност вероятно ще се първата изчезнала държава и претопена нация - аларма за всички останали искащи да запазят единтичноста си.
    Капиталът, управляващ САЩ е разбрал, че най-лесно се управлява размита маса и всячески се стреми да приложи американският модел в Европа. Времето ще покаже доколко ще успеят, но определено не е за доброто на хората.
  • 25 ТАКА ДА ТЕ ИЗМАЦНА

    16 2 Отговор
    много взе да си вярваш бе геройче от чичо томовата колибка
  • 26 ЕХОТО

    17 3 Отговор
    Кой ти иска мнението бе снобар.Играй си постановките и не се мъчи да разбираш от всичко с тази малка прошарена главица шоки.
  • 27 ddr

    3 17 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Колко ти плащат за тъп коментар?

    Коментиран от #50

  • 28 Румяна Костова

    17 0 Отговор
    В ума на Фрийман се преплитат холивудски сценарии + пропаганда медийна.Но не е лошо да се страхуват американците,така ще правят по-малко глупости.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Румяна Костова

    19 0 Отговор
    Харесвам Фрийман.Но това не значи,че за мен той е някакъв авторитет в тълкуване на геополитиката.За тази цел първо трябва да знаеш добре география. Американците са зле с този предмет.Понятие си нямат представа за местоположението даже на европейски държави.И да види на картата Фрийман,че почти във всички,граничещи на Русия държави има военно американско присъствие.Да не говорим за военни бази.
  • 31 стуянчулайномета

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    тянка, сипи си още малко, не се притеснявай :))
  • 32 копеле

    17 0 Отговор
    Ох и този изперка, а бе добър артист ама канчето започва да не слуша
  • 33 2399

    16 1 Отговор
    Този черньо да не се е напушил яката, да отива да си взима антидепресантите....некролог
  • 34 Све

    18 0 Отговор
    Добър актьор
    Добре платен
    Добре си играе ролята
  • 35 Валко

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тряс":

    Май малко ги бият ...
  • 36 Хасан

    14 0 Отговор
    Поредната манипулация на американското общество..Изкарваш някаква холивудска легенда даваш му текст да го прочете..и готово..не мога да разбера що още продължават изстьпл н ията на Хилари Клинтън..нали глас народен глас божи
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Random

    13 0 Отговор

    До коментар #37 от "стоян георгиев":

    Пак ли ти бе?
    АК било немско, ахахаха, вземи се скрий.
    Фрийман не е лош актьор, просто нещо или го е закъсал за пари, или не е наред с главата.
    Като бат' Арни и ДеНиро.
    Просто тръмп не ги кефи и либерастията се е разпростряла.

    Коментиран от #39

  • 39 стоян георгиев

    0 14 Отговор

    До коментар #38 от "Random":

    пак аз що?ти отговори ли ми на въпросите за ак то?мога и тук да ти задам един два.да речем как е прдценил калашников от каква сплав да се изработи затвора и газовата тръбичка на автомата?от къде е имал познание за това?ти за фридман къв актьор е няма как да говориш.има си специалисти те казват.де ниро е на абсолютно същото мнение като тръмп и тои ли е лош актьор без пари с болна глава?тръмп е продукт на руската пропаганда в сащ.успя да заблуди белите глупаци там и с малко късмет да спечели.сега се вижда че е абсолютно неадекватен и целия свят страда за което.ла.нариите дето натвори с европа,корея,климата и т.н. ги сърбаме именно поради тази причина.фридман казва очевидното и които не го вижда значи е сляп.

    Коментиран от #40

  • 40 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #39 от "стоян георгиев":

    Успял да заблуди белите глупаци?! Дори всички бели да ги заблуди те вечер са малцинство, така че тезата ти не е много реална. Още по нереална е, че Тръмп е продукт на руската пропаганда. Русия каза на САЩ кой да си избере?! Айде стига глупости! То, че не им трябва много на "умните" американоси е така. Просто на изборите се явиха двама ненормалника и те си избраха веселия луд пред злобната откачалка. Е.@си избора. Не се знае дали не са избрали "по-малкото зло". Според мен е точно така. Вярно е неадекватен обаче. Клоун, показващ като цяло тежестта на институцията. Тоест ролята на президентската институция в САЩ е съпоставима с ролята на кралицата в ЮК - основно представителна. Истинските лидерите са други - знаеш ги. Ако щеш дори бойко, макар и куче на каишка.
    А да си мислиш, че нещо зависи от Тръмп и че той "твори" нещо е меко казано дебилство. Просто екстраполиран вариант на наш Роско.
    Фрийман казал очевидното?! Ха-ха Нападнали ги били? ...че защо са на ринга? Да ги гледат само или само да бият чучела? Да си стоят в тях, не да си го развяват по целият свят.

    Коментиран от #43

  • 41 Хохи

    13 0 Отговор
    Холивудска евтина глупост, за американските СЕЛЯЦИ.
    Простотиите на сащ са привършване. ФАКТ
  • 42 Хохи

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Марш на село
  • 43 стоян георгиев

    1 9 Отговор

    До коментар #40 от "гост":

    не са млцинство белите в сащ.щото латиносите се водят бели,голяма част от мулатите също се самоопределят за бели ,жълтите също се определят за бели и т.н.само че не тва е важно,а е важно тези дето гласуват.за тръмп гласуваха около 40 млн.основно бели от ниските слоеве на обществото приемаики му тъпите идеи за нещо реално.тои сега ги прецака като се отметна от всичките до една,щото са явно нереални.как помогна русия на тръмп????ами много просто.тя потдържаше медиино в сащ и то доста успешно неговите идеии като ги обявяваше за реални.тук деистват по същия начин.ти да речем си жертва именно на тях.да тръмп е клоун,но хилъри е американски професионален политик поне от 30 години .добър политик при това с огромен опит и резултати.тва е все едно да сравниш колко са добри двама лекаря като единия никога не го е работил ,а другия години наред се е справял добре.ролята на президенската институция е огромна в сащ именно тва е проблема и аман от тъпи руски истории как нищо не зависило от тръмп или тук от борисов.напротив много неща зависят и резултатите ги усещаме всеки ден.няма купол в сянка дето да може да ги управлява .има мераклии бол ,но институциите са много по-силни от всяка паралелна структура.фридман казва очевидното и америка ще се справи с проблема,но контрата ще остане в русия и не е ясно дали тя ще се справи с кашата дето забърква.историята в последните 100 години показва че ще им е много трудно и накрая ще трябва да им се помага въпреки че сега се правя

    Коментиран от #44

  • 44 П.П.

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    Няма добър политик ,който е готов да вреди на Света в името на личностни подбуди. Определено 30годишния опит в политиката не я праави добър политик.
  • 45 Киро

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Реално":

    Не само добър артист - много добър но с платинена карта за наркотици с които влиза в България за снимки , а те не прощават никому, като си вземе дозата ще се стабилизира ......
  • 46 А защо НЕ ?

    4 1 Отговор
    На слабият моряк, водораслите му пречат а на Мекушавият, позата, леглото, вълната......и .... .Този път РУССИЯ ТРЯБВА ДА ДРЪСТИ С КАЛИБРИ И САТАНИ ПО ЧИЧО ТОМОВИТЕ КОЛИБИ ОТ ШПЕРТПЛАТ! ПРОШКА НЯМА АКО ДА СА ЗАД ОКЕАНА !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 1234

    7 0 Отговор
    Тия американци са тотално изтрещели.Да си вземат по редовно хапчетата.В стремежа си за неограничена власт някои среди се забъркват в какви ли не простотии.Клинтън като видя,че губи изборите започна с истерията си да плаши американците,че едва ли Русия вече ги напада и някои кухи лейки като тоя негър и повярвах и и пригласят на глупостите.Русия не е струпала войските си пред границите на САЩ,а тъкмо обратното,на САЩ войските са до границите на Русия,и по прилича на Путин да се страхува от американската агресия която е НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И АМЕРИКА Е СВЕТОВЕН ТАРОРИСТ.
  • 50 rdd

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "ddr":

    А на теб?
  • 51 boticha

    2 0 Отговор
    НЕ СЕ ЗАКАЧАЙТЕ С РУСИЯ ,ЩЕ ЯДЕТЕ Д.Б.ЛИЯ
  • 52 boticha

    2 0 Отговор
    Тоя ако беше артист в България щеше да види Оскар през Крив макарон там от време на време пускат някой чернилка за да оправдаят"демокрацията " си
  • 53 СЛАВА РОССИИ !

    1 1 Отговор
    САЩ СА ПРЕДУПРЕДЕНИ ОТ РУСИЯ - " НАПУСНЕТЕ СИРИЯ ИЛИ ЩЕ СТЕ В НЕБИТИЕТО !" ТАМ СТЕ В НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРАВИЛА! РАЗЛИКА МЕЖДУ Си Ай Ей и Ю Ес Нейви, Умерени, Свободна Сирийска армия ЗА РУСИЯ ВЕЧЕ НЯМА , ВСИЧКИ СА ВРАЖЕСКИ ЦЕЛИ, КОИТО ЩЕ УНИЩОЖИМ. ТОЧКА!
  • 54 ГЛУХО ТРАКА ДЮШЕМЕТО мr.Freeman !

    2 0 Отговор
    Моргане В СИРИЯ не е HOLYWOOD със Силвестър или Арнолд Фартценегер. Там няма ВТОРИ Дубъл, там нещата са или сабя на кръст или главата в торбата. Без значение кай от кои е и как се казва. Сй ай ей, ю ес ей нейви, свободна опозиция - всички са в списъка за - ПОД НОЖА! СЛАВА РОССИИ !
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.