1 078 3

Съпругът на удавилата се българка е в болница

Светослава Ингилизова

Съпругът на удавилата се в Гърция българка Теодора Балабанова - Михаил се намира в болница в Солун. Общото му състояние е добро, настанен е в неврологично отделение, съобщиха за ФАКТИ от МВнР.

Лично консулът ни в Гърция се е обадил, за да се информира за състоянието на пострадалия Михаил.

От лечебното заведение не дават повече подробности, като официална информация за състоянието на българина ще има утре.

Властите в Атина съобщиха, че 45-годишна българка е загинала при гмуркане на голяма дълбочина край северното крайбрежие на Гърция, а съпругът ѝ е бил прехвърлен с хеликоптер в болница в Солун.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лекарка
  Отговор
  1 16:58  25.09.17
  Нямам нищо против безумните рекорди, но не съм съгласна после да се лекуват за наша сметка. Нека се застраховат и да правят каквото си искат.
 • За смелите
  Отговор
  2 17:52  25.09.17
  За смелите - Наздраве! Жалко, че я е сполетяло такава съдба... Смела жена! Мир на душата и! А на мъжа и няма да му бъде никак лесно... А тази тук "лекарка" да се скрие някъде... За смелите трябва да се дават пари, не за пияниците, които ни трепят по пътищата и не за онези, които пушат и пият, а искат да имат деца...
 • Възмутена
  Отговор
  3 18:43  25.09.17
  Заради арогантното и надменно повдение на ПОВЕЧЕТО лекари , се принуждаваме да си плащаме осигуровките и застраховките в другите държави ! Вечно са недоволни , мрънкат , само те работят , само те са уморени и само на тях парите не им са достатъчни... На всичкото отгоре съвети и правосъдие тръгнала да ми раздава тази ти ми докторица... Айде няма нужда ! ... Иначе ....Бог да прости жената !

Напиши коментар:


Публикувай