851 0

Демонични клоуни тероризират Израел (ВИДЕО)

Феноменът на страховитите клоуни, тръгнал от САЩ, стигна и до еврейската държава

Анатоли Стайков

Феноменът на страховитите клоуни, тръгнал от САЩ, стигна и до далечен Израел. Местната полиция съобщи, че е арестувала младежи, които носели маски, за да плашат минувачите, пише The Sun.

В различни части на еврейската държава се увеличават случаите на хора с клоунски маски, които тероризират минувачите по улиците или парковете. Понякога те размахват играчки, приличащи на хладни оръжия. Медиите съобщиха за 10-годишно момиченце, нападнато миналата седмица в град Беер шева. Младежи, облечени като клоуни, я напръскали с лютив спрей.

Полицията съобщи, че е арестувала десетки такива "шегаджии". Силите на реда увериха, че ще има нулева толерантност към подобни практики. Предупреждението обаче изглежда няма очаквания ефект. През последните дни са арестувани десетина младежи, включително двама 14-годишни.

Феноменът на зловещите клоуни придоби популярност през август 2017 година в щата Южна Каролина. По-късно подобни случаи се появиха и в други места в САЩ, както и в Канада, Европа, Южна Америка и Австралия.

Израел


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай