7 336 4

Малко момиче беше намерено мъртво в пералня

Детето се е задушило

Денис Джамбазов

Момиченце на пет години беше намерено мъртво в перална машина в руския град Магадан, съобщи РИА Новости. Службите в града водят разследване по случая.

Първоначалната информация на разследващите показва, че в продължение на шест часа детето е било само в дома си – без родителски или какъвто и да е надзор на възрастен.

Около 18:00 часа местно време на 20 ноември родителите се прибрали у дома и открили безжизненото тяло на детето вътре в пералната машина. Назначена е съдебномедицинска експертиза.

Най-вероятната причина за смъртта е асфиксия. По всяка вероятност дихателният процес на момичето е бил нарушен и то се е задушило. Полицията иска да установи и защо родителите са оставили момичето само.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Да го кажем направо
  Отговор
  1 16:29  21.11.17
  Ужас..
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 17:33  21.11.17
  Ей тия пияндурници, че оставя ли се 5 годишно детенце, само дома !?
 • Врели Некипели
  Отговор
  3 19:39  21.11.17
  Авторът защо не ни обясни как 5-годишното дете е затворило вратата на пералнята. Не ни казва и дали е била пусната да се върти. Аз не мога да напъхам двойна кувертюра в барабана, а едно 5-годишно дете трябва да е гъвкаво като змия, за да се побере там и както казах - да затвори вратата ... Дрън - дрън ярина ... Такива "автори" трябва да бъдат глобявани, че ни занимават с измислица.
 • 2dw
  Отговор
  4 19:41  21.11.17
  и са кък вратата да са затвори отвътри

Напиши коментар:


Публикувай