11 236 11

Тръмп със зверска заплаха

Северна Корея го нарече "умопобъркан"

Тръмп със зверска заплаха
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Северна Кроея определи заплахите на президента на САЩ Доналд Тръмп като „пристъп на умопобъркан“, съобщи „Индипендънт“.

По-рано Тръмп обяви, че има по-голям и по-мощен ядрен бутон от този на Ким Чен-ун. По-време на свое изявление самият севернокорейски лидер обяви, че „ядреният бутон е винаги на бюрото му“.

„Ако е възможно някой от неговия изчерпан режим, в който хората гладуват да го уведоми, че аз имам много по-голям и по-мощен ядрен бутон от неговия, който освен това работи“, написа Тръмп в Twitter.

“Този пристъп на Тръмп символизира неговото отчаяно умствено състояние на губещ, който не успя да опровергае енергичния напредък на армията и народа на Северна Корея“, се казва в материал на севернокорейската информационна агенция.

Двамата лидери си обменят обидни послания през последните месеци.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • американски психо
  Отговор
  1 13:33  16.01.18
  стара новина
 • tost
  Отговор
  2 13:35  16.01.18
  А ве Тръмпи голям го вади,ма не влиза в Северна Корея.
 • Японеца
  Отговор
  3 14:09  16.01.18
  В САЩ никой не гладува, а е пълно с клошари и скитници. Тръмп да си оправи 20 млн. нерегистрирани, "живеещи извън закона" без документи и тогава да говори, кой бил гладен!
 • Кики
  Отговор
  4 16:17  16.01.18
  Социалистическа страна и гладуващи!? Абе Тръмпи, нали смисълът на тази система е да няма гладуващи бе човек. Сляп ли си да видиш, че Ким им показва клипове на бездомни и клошари от бедните квартали на САЩ! На нас някога нямаше кой да ни покаже, защото нямаше Интернет, само бяхме слушали.

 • Гост7
  Отговор
  5 16:29  16.01.18
  Майко мила на къде отива тоя свят??!!Няма вече умни и еродирани хора ,а само малки деца който си мерят......п.Смешници ,който се забавляват на гърба на обикновеният човек.
 • Иван Господинов
  Отговор
  6 20:55  16.01.18
  И Тръмп понеже е загрижен за хората на Северна Корея че гладуват вместо да ги бомбардира с храна ще им пусне една ядрена бомба да се нахранят с радиация. Че това освен побъркан не знам какъв друг може да го каже. Че и си вярва даже. На всичкото отгоре Америка е единствената дъжава в човешката история която си е позволила да избие стотици хиляди беззащитни граждани на чужда държава с подобен тип оръжие.
 • LEGIONARIVS
  Отговор
  7 21:13  16.01.18
  при условие че сащ наистина са пускали атомна бомба над цял град и избили ей така хиляди хорица деца, животни доста по страшни са техните закани, и колко жалко е точно краварите да приказват за избити невинни при някоя неулучила ракета или подобно, явно много удобно са забравили какви са ги вършили преди няма и век
 • До всички тапаци
  Отговор
  8 21:26  16.01.18
  Северна Корея показаха че са от породата лае но не хапе.. 😂 . И никога няма да атакуват САЩ и те самите го знаят че ако нападнат режимът им щ падне след 40 мин..
 • До всички тапаци
  Отговор
  9 21:26  16.01.18
  Северна Корея показаха че са от породата лае но не хапе.. 😂 . И никога няма да атакуват САЩ и те самите го знаят че ако нападнат режимът им щ падне след 40 мин..

  Коментиран от #10, #11

 • Кики
  Отговор
  10 22:12  16.01.18

  До коментар #9 от "До всички тапаци":

  Брейй,как не се сетихме досега, че С.Корея са от тази порода!
 • Петко
  Отговор
  11 09:47  17.01.18

  До коментар #9 от "До всички тапаци":

  Пише се "тъпаци", а не "тапаци". Чувал ли си за препинателни знаци, къде, кога и как се използват? Ограмоти се и тогава пиши.Излагаш се. С такива като тебе всяка кауза е загубена. И не обиждай хората, а си кажи мнението и се обоснови.

Напиши коментар:


Публикувай