Last news in Fakti

7 Февруари, 2018 17:00 3 144 12

Дутерте: Не искам поканата на глупавия ЕС

  • филипините-
  • родриго дутерте-
  • ес

Президентът на Филипините не смята да присъства на среща през октомври

Президентът на Филипините Родриго Дутерте заяви, че не възнамерява да приеме поканата на ЕС за участие в среща на организацията през октомври, съобщи Rappler.

Дутерте отново демонстрира недоволство от негативното отношение на ЕС към неговата война с наркотрафика в страната.

„Председателят на Европейския съвет Доналд Туск лично ме покани на тази среща. За какво обаче? Ако мнението ви за моята личност е толкова негативно, защо изведнъж да го променяте. Какво ще правя там? Ще ми задават въпроси и ще ме обиждат след това. Това е глупава организация. Не виждам смисъл да отивам“, заяви Дутерте.

Дутерте е критикуван заради незаконните убийства по време на войната му срещу накркотрафика. Той обаче обяви, че няма намерение да спира политиката си до края на своя 6-месечен мандат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 BILL

    60 5 Отговор
    "За какво обаче?" Как за какво! За да ти бъде обяснено, че живота на наркотрафикантите е европейска ценност, че е недопустимо да не се организира поне един път годишно гей парад.
  • 3 СССРБАРЕТА

    55 4 Отговор
    Браво! Дано и ние някога се здобием с такъв Управник!

    Коментиран от #9

  • 4 Филип и не..ц

    38 4 Отговор
    Едно време икономически Филипините бяха втората най-силна икономика в Азия след Япония!
    След това в страната навлязоха гущерите на "помагачите" от жидомасонският елит, след което създадоха нестабилност в икономиката и я "вкараха в релсите" на международния валутен фонд и световната банка! Това продължава няколко десетилетия, но в последните избори спечели Дутерте! Икономиката на тази около сто милионна страна започна да бележи съществен ръст, като през 2016 година беше обявена за най-бързо развиващата се икономика в Азия! Явно нещо не им излезе сметката на "създателите на световният ред" и започнаха да правят пакости срещу правителството! Но Дутерте е малко като Виктор Орбан! А еврогейкото управление ги мисли за покорни роби.. няма да се учудя, ако се опитат да спретнат някой преврат, дано удържат фронта..

    Коментиран от #5

  • 5 за матряла

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Филип и не..ц":

    Прав си, но за тези десетилетия матрЯла им го набучкаха с фалшиви ценности като чалгата, наркотици, педера..ията... Не случайно там обратната резба е много разпространена, възприема се като нещо модерно! Защо ли неволно се сещам за сравнение с нашата държавица!?! Колко се дъвче темата за Истанбулската конвенция, то не бяха дебати, не беше чудо! Повярвайте ми, в Истанбул за такава конвенция даже не са чували, а на нас ни се налагат тези теми!
    Дано Дутерте да се окаже достатъчно силен, за да промени нещата! Ходил съм в няколко острова на Филипините. Остров Памаликан е като рай на земята! Хората са много трудолюбиви и дружелюбни! Цените им са смешни! Кухнята е малко особена, почти всичко е много лютиво! Затова, ако отидете там, ви препоръчвам да предупреждавате сервитьорките за гозби абсолютно без люти сосове, тогава има вероятност да си хапнете без да ви текат сълзите от лютото!
  • 6 Тръмп

    6 12 Отговор
    Ще пратим Дуерте първо във България да разчисти от комунисти,а после и среща с Меркел!:):):)
  • 7 Един капитан

    25 3 Отговор
    Истински мъж, който казва истината, не като нашите политици дето се държат като леки жени с тежки пороци!
  • 8 docenta

    5 27 Отговор
    тоя на физиономията му пише че е олигофрен смъркач
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Непознат

    13 3 Отговор
    Бат Бойко да се учи .
  • 11 Antymediator

    4 20 Отговор
    По-неграмотни драскачи от руските дупедавци няма.
    Единия обяснява , че трябва да се ,, здобием ,, с такава маймуна и в България, другия каскет ни разяснява , че Филипините някога били втората икономика в Азия.
    Да не би да им предложите ВЕЧНА ДРУЖБА С МОСКВА ?!
    Така филипинския слон ще има по-голям батко - руския слон .
  • 12 Aham

    16 3 Отговор
    Евала Родриго, евала дутерте.... Трепането брат, това му е цаката. Иначе как е, понамаляха ли гадовете с Крумовите закони?