Last news in Fakti

12 Март, 2018 07:22 2 979 19

В САЩ са разочаровани от Путин

  • сащ-
  • владимир путин-
  • джеймс матис

Джеймс Матис не вижда промяна в руската позиция

Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис заяви, че е разочарован от последното
изявлението на руския президент Владимир Путин, съобщи РИА Новости.

"Видях речта на Путин. Говореше за вътрешни проблеми ив възможности за смекчаване
на напрежението между Запада и Русия. Разочарова ме финалната част на речта. Оръжието,
което Путин въведе все още се развива. Няма изгледи то да бъде съобразено в съответствие
с правилата.

Аз трябва да съставям стратегически оценки.Не виждам промени в руския военен потенциал.Това
ще е така поне през следващите няколко години', заяви Матис.

Путин вече обяви, че странат му разработва нови оръжия за отбрана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    66 13 Отговор
    Защо си мислите,че Путин трябва да се съобразява с вас.Нали знаете ,че той също е разочарован от вас.Всички трябва да правите компромиси,за да не унищожите човечеството.
  • 2 Kcaniba

    60 9 Отговор
    Света е разочарован от фащ.
  • 3 no name no face no number

    53 7 Отговор
    сащ световни МАРОДЕРИ
  • 4 Хвани са за палците на краката

    50 8 Отговор
    Само от нашите политици не са разочаровани,щот са добре наведени.
  • 5 Юпи

    9 8 Отговор
    Ами като не им играе по нотите.Не става само със сила трябва и акъл.Те скоро ще се разочароват и от Европа,Китай и други държави. Като въвеждаш ПРО до границите, за да се пазиш от Иран и КНДР.Това само консолидира Русия.Трябва да правят обратното и след 30години ще са си постигнали целите.Младото поколение ще търси всичко да е като в САЩ
  • 6 САМЕЦ

    24 7 Отговор
    Г-Н Матис ,защо си мислите,че останалият свят не е разочарован от политиката която водеше и продължава да води вашата страна.Политика на двойни стандарти,задкулисни игри и договорки,политика изпълнена с множество дразги и противопоставяния.Престанете да се надувате като балон с хелии.
  • 7 Наблюдател

    8 26 Отговор
    Явно скандалите около цигарения руски митрополит са превъзбудили и активизирали руските лакеи, та така яростно защитават бащицата си.. "Разочаровани" от Путин преведено на нормален език означава, че за американците Путин е пълен боклук, който не го слуша главата и на когото изобщо не може да му се има доверие.

    Коментиран от #13

  • 8 без кос

    23 6 Отговор
    Така Матис / бясното куче и пракора е от тях /да намери един запис ако не се лъжа от 2007 год в Давос където Путин още тогава им каза да не се напъват с ПРО защото те имат ракети и за тях не е проблем да мине през нея още тогава !!!! Сега Путин пак им каза-казах ви тогава не ме чухте поне чуйте ме сега !!!! С думи прости руснаците им казват-не сте номер едно отдавна кротувайте и още нещо -имате чадър но той е с големи дупки ха ха е за някой не е приятно да чуе точна това !!!:)
  • 9 Мат шах

    13 3 Отговор
    За кои правила говори тоя? За договора ПРО? Че от този договор самите кравари излязоха, без да се съобразяват с останалите! И сега са разочаровани? Да, действително са разочаровани, защото Русия, която има в пъти по-малък военен бюджет направи така, че многомилиардните инвестиции на американците за военни цели отидоха в кошчето за боклук, защото вече не са актуални срещу това, което Русия има (в началото на март само го показа). Това означава, че военните бази в източна Европа (и не само) са абсолютно безполезни! А ква пара беше изхарчена!!! Обезпокоителното е това, че пентагона за да покрие тези разходи, ще започне да упражнява натиск върху други държави, за да продава оръжия.. в близко бъдеще очаквам нови зони на конфликт и/или ожесточаване на конфликтите в горящите региони..
  • 10 Бай Хой с Магарето

    14 3 Отговор
    "Путин вече обяви, че страната му разработва нови оръжия за отбрана." Само това е достатъчно. Никой не говори за нападение ( С изключение на САЩ, може би).
  • 11 Bahti

    9 3 Отговор
    Има и хубава страна, все още ги има за да са разочаровани!
  • 12 Путин

    7 3 Отговор
    Дреме ми на щепсела...............
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ко речи?

    7 3 Отговор
    "преведено на нормален език означава, че за американците Путин е пълен боклук"....

    Хибриден, не ставаш за преводач! ;)

    “Рейтингът на одобрение към дейността на руския президент Владимир Путин сред гражданите на САЩ е най-висок от 14 години насам, пише американското издание "Хил" (The Hill)"
    “Нилсън“ (Nielsen) сочат, че 6.1 млн. американци са гледали Путин. Това е най-високият рейтинг на новинарско предаване по NBC от края на март насам " (2017)
  • 15 Гост

    4 2 Отговор
    Представи си голям смях==> разочаровани агресори.Е такова животно няма.
  • 16 Бат Мишо

    3 1 Отговор
    значи си е свършил работата ДОБРЕ и ще го преизберат
  • 17 пичага

    3 2 Отговор
    Путин е героя на днешното време и е най уважавания човек на планетата!Той много добре ви каза:не искахте да слушате,сега слушайте!Русия беше принудена да се превъоръжава,поради вероломната политика на американците и в момента е първа сила в света.И и ако янките и сега не си седнат на задника,ще бъдат унищожени,в това вече никой не се съмнява!Военната доктрина на Русия е отбранителна,но търпението им не е безкрайно!
  • 18 antimediator

    3 2 Отговор
    Руските тролове да замълчат !
    Русия е в икономическа и демографска криза от която няма изгледи да се измъкне.
    Брутния и продукт е колкото на Италия.
    И не на последно място ,тя не ни е приятел !
  • 19 Коко

    2 1 Отговор
    Тези лажцци от империята на злото наречена САЩ били разочаровани месят се навсякаде разспалват конфликти окупират след разспада на СССР си помислиха че ще стане по лесно да разграбят русия но уви Путин им показа среден пръс и сега квичат а пак уж биле голяма сила а пак и ердоган и ким им го подават пълни смешници и палячовци