Last news in Fakti

15 Май, 2018 07:56 1 155 4

Вицето на Тръмп: Той е най-големият защитник на Израел в историята

  • израел-
  • доналд тръмп-
  • майк пенс-
  • ерусалим

САЩ преместиха посолството си от Тел Авив в Ерусалим - предизборно обещание на Тръмп

Вицето на Тръмп: Той е най-големият защитник на Израел в историята - 1
Снимки: БТА/АР

Американският вицепрезидент Майк Пенс заяви, че президентът Доналд Тръмп е направил за една година повече от всеки свой предшественик през последните 70 години, за да сближи САЩ и Израел, предаде АР.

На тържество във Вашингтон по случай Деня на независимостта на Израел Пенс нарече Тръмп "най-големия защитник, който еврейската държава някога е имала".

"Президентът сега написа история", увери той.

Вчера, навръх 70-ата годишнина от създаването на Израел, САЩ преместиха посолството си в Израел от Тел Авив в Ерусалим - предизборно обещание на Тръмп. На церемонията в Ерусалим присъстваха президентската дъщеря Иванка Тръмп, съпругът й Джаред Къшнър, министърът на финансите Стивън Мнучин, над 10 конгресмени републиканци и двама милиардери спонсори на партията.

Вицето на Тръмп: Той е най-големият защитник на Израел в историята

Агенцията отбелязва, че в рядко единство по време на ерата Тръмп републиканците са отпразнували откриването на преместеното посолство на САЩ в Израел.

За сметка на това нито един демократ не присъства на церемонията в Ерусалим. Повечето представители на партията запазиха мълчание вчера, с изключение на няколко писмени изявления в подкрепа на преместването на посолството.

Вицето на Тръмп: Той е най-големият защитник на Израел в историята


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    18 1 Отговор
    сега разбрате ли, кой избра тръмпиту, соросня!!!
    Същите, които ви плащат!!
    Същите, които управляват фащ - жидомасоните!!!
  • 2 Шляхтиц

    6 1 Отговор
    На времето и хитлер направи много за Германия-срина я със земята и уби около осемдесет милиона невинни хора на планетата Земя..............
  • 3 goni

    7 1 Отговор
    Хи-хи-хи!:) Разследват руснаците че им се били намесили в изборите!:) Може и някой руски евреин да е участвал, ама това не променя нещата! Така си и знаех! Просто руснаците нямат капацитет за това! Путин много добре го каза:" Даже и да искаме, не можем!"
  • 4 Райчо циганина

    4 0 Отговор
    Евреите и Американците са виновни за всичките нередности в планета ни ..........Бъдете проклети