Last news in Fakti

17 Юни, 2018 09:43 1 223 9

Тръмп: Светът се чувства по-сигурно, откакто съм на власт

  • доналд тръмп-
  • сащ

"Струваше си всяка секунда. Беше невероятно събитие," категорично заяви президентът на САЩ за срещата си с Ким Чен-ун

Тръмп: Светът се чувства по-сигурно, откакто съм на власт - 1

Хората по света се чувстват в по-голяма безопасност, откакто Доналд Тръмп е президент на САЩ. Такава самооценка си постави самият Тръмп във видео обръщение след срещата му със севернокорейския лидер Ким Чен-ун в Сингапур.

От Овалния кабинет на Белия дом Тръмп заяви, че срещата ще даде началото на ядреното разоръжаване на Северна Корея:

"Струваше си всяка секунда. Беше невероятно събитие. Хората в Азия се чувстват в по-голяма безопасност. В момента и хората по целия свят се чувстват в по-голяма безопасност, отколкото в дните преди да стана президент."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ооо

    10 3 Отговор
    хахах...тръмпи е изкукуригал с това изказване...че той всяка седмица плаши света...
  • 2 SSовец

    7 2 Отговор
    Хахаха, тоя клоун съвсем превъртя :д
  • 3 onq s konq

    5 8 Отговор
    Факт е че ТРЪМП РАЗОРЪЖИ ЯДРЕНАТА СК.А защо Китай и Русия не свършиха това ВМЕСТО НЕГО?Защо ТЕ не разположиха военните си флоти около СК и не заставиха Ким да преговаря?Сега обаче "АПЛОДИРАТ" ЛИЦЕМЕРНО споразумението със СК.Ама "Светът бил многополюсен" вече-твърдят някои...Може и така да е,НО САМО ЕДИН ПОЛЮС ВЪРШИ РАБОТА И ТОВА Е АМЕРИКА!В останалите няма ток:)

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Бесен Язовец

    3 1 Отговор
    Нобел за мир, за Дончо Трампата ! Накара Кимчо да трампи рашка за сащка, те това е !
  • 5 Кики

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Тръмп предложи сделка на Ким,...ако С.Корея се разоражи санкциите падат, ученията спират и страната ще бъде залята с инвестиции. Това са трите сигурни точки. Обаче, Ким може да е поискал и други неща. Добра сделка за С.Корея! Нали всички се борим за благополучието си. Ако С.Корея нямаше ядрено оръжие и искаше да преговаря за сваляне на санкциите и др.,тогава САЩ биха поискали смяна на системата за управление, което е невъзможно. САЩ остават доволни от сделката, защото няма да треперят от ядрена С.Корея. И така, всеки ще получи своето. Естествено, че С.Корея няма да разчита на гаранциите на САЩ... гаранциите са Китай и заложника Ю.Корея.

    Коментиран от #7

  • 6 Румбата

    3 1 Отговор
    Май е минал на весели хапчета от около седмица насам
  • 7 onq s konq

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Кики":

    Имаш неправилни виждания по някои въпроси.Първо-САЩ не притиснаха СК "за да не треперят" от ядрената й заплаха/което си е абсурдно отвсякъде/,а за да не треперят СФЕРИТЕ ИМ НА ВЛИЯНИЕ-ЮК И ЯПОНИЯ,където имат важни икономически и стратегически интереси.Второ-Инвестиции наистина ще залеят както казваш СК ,което е добре за страната в икономически аспект,но НЕ Е ДОБРЕ В ПО-ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН ЗА "ДИНАСТИЯ КИМ",защото значително количество вносен капитал неминуемо ще започне да влияе на ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА,т.е. въпросният Капитал ще подкопае устоите на сегашното управление и ще постави начело на държавата СВОИ ХОРА,ОБСЛУЖВАЩИ ИНТЕРЕСИТЕ МУ!
  • 8 Милошевич

    2 2 Отговор
    Опасно момче,тоя е луд по цялата глава!
  • 9 Гошо патладжана

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Първо се образовай, попрочети малко каква е връзката на Китай със Северна Корея и чак тогава пиши.