Last news in Fakti

26 Юни, 2018 07:52 1 275 0

Тръмп: Косата ми е много силен коз

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • коса

Президентът на САЩ направи иронична забележка към тези, които твърдят, че носи перука

Тръмп: Косата ми е много силен коз - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали косата си и направи иронична забележка към онези, които твърдяха в предизборната кампания за президентските избори, че носи перука, предаде AFP.

"Това е един от големите ми козове. Всички казваха, че косата ми не е истинска, че не е моя, че нося перука", каза президентът на митинг от предизборната кампания на губернатора републиканец на щата Южна Каролина Хенри Макмастър.

"Попадал съм в бури, във ветрове със скорост 100 км/ч", продължи шеговито президентът: "Ако косите ви не са истински, не се кандидатирайте! Не се кандидатирайте!", препоръча Тръмп, аплодиран шумно от развеселената публика.

Тръмп: Косата ми е много силен коз

Той произнесе реч, в която отново повдигна теми от своята предизборна кампания през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА