Last news in Fakti

12 Юли, 2018 13:02 10 892 85

Ердоган размаха пръст на кипърските гърци

  • турция-
  • кипър-
  • гърция-
  • реджеп ердоган-
  • кипърци-
  • президент-
  • нато-
  • мир

Те нямат визия за мир, заяви турският президент

Ердоган размаха пръст на кипърските гърци - 1
Снимка: БТА/ AP

Преди пристигането си в Брюксел за срещата на върха на НАТО, турският президент Реджеп Тайип Ердоган посети северната част на остров Кипър с уверенията, че страната му няма да изостави кипърските турци. Същевременно той разкритикува кипърските гърци за „липсата на визия за мир на острова“, отбелязват в редакцията на електронното издание на гръцкия вестник „Катимерини“.

След първото си официално посещение в Азербайджан след встъпването си в длъжност, държавният глава на Турция посети Никозия, където се срещна лидера на кипърските турци Мустафа Акънджи. Двамата прекараха работна вечеря, която продължи около час и половина, обсъждайки последните събития по кипърския въпрос, както и други теми от взаимен интерес, предаде „Фокус“.

По-късно Ердоган и Акънджи направиха изявления пред пресата, като лидерът на Анкара заяви, че кипърският казус е „национален въпрос" за Турция. Същевременно той допълни, че правителството му се стреми към справедливо и трайно уреждане на разделения остров.

Но манталитетът на кипърските гърци не се е променил според Ердоган, който заяви, че гърците на разделения остров все още няма визия за общо бъдеще с турската общност. Точно преди кацането на летището в северната част на Никозия, Ердоган написа в социалната мрежа „Туитър“, че Анкара „никога няма да позволи кипърските турци да станат малцинство в държавата на кипърските гърци“.

По-късно Ердоган предупреди, че въпросите, свързани с кипърската изключителна икономическа зона (ИИЗ), са обвързани с международното право и Турция е повече от готова да защитава Севернокипърската турска република и правата на кипърските турци на острова. Само по този начин ще бъде преодоляна тяхната „несправедливата изолация“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    77 26 Отговор
    Днес на Кипър, утре на България ! Пръстите на Ердоган са дълги и всички бивши територии от Османската империя са под заплаха.

    Коментиран от #2, #17, #73

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СвръхАз

    45 38 Отговор
    Ей, османчо...да внимаваш...Не стига, че стъпваш по БЪЛГАРСКА земя, че и мнение имаш! Турците имат право само да ни работят, и да дишат! Друго не им е позволено...Дишането е под въпрос...

    Коментиран от #42, #56, #83

  • 6 гражданин

    32 13 Отговор

    До коментар #2 от "Osman":

    А вие като чуете изречението:"Турция първо да си оправи нещата на о.Кипър и тогава ще говорим за Турция в ЕС" получавате халюцинации!

    Коментиран от #49

  • 7 Osman e

    50 17 Отговор
    Мда, тюрките са били нисшата каста в Османската империя. Малка подробност която можеш да научиш от истински турчин а не от някой с ник Osman.

    А за Ердо какво да кажем - Лирата потъва, потъва, потъва...
  • 8 Хасан

    22 59 Отговор
    Турците имат исттрически права и е нормално..както Франция има в Алжир и Сирия ,така и турците

    Коментиран от #9, #13, #25, #28

  • 9 ГГРРСС

    53 8 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    A италианците - половината Европа.

    Колкото италианците са римляни, толкова и турците са османци.
  • 10 Салам Алеко

    55 13 Отговор
    Айде бракми, като чуете Ердо, получавате аналоргазъм! С нас ли сте или ще се върнете в 17 век където ви е мястото? Хасане, твоето историческо право да останеш тук, го извоюва прабаба ти, когато целуна руския ботуш, молейки за пощада! Така че наслаждавай се на целувката, благодарение на която днес живееш в 21 век, и че не си заминал за Индия, където щеше да си артист в Боливууд, заедно с останалите Шушани!

    Коментиран от #18

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Аз съм

    17 2 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Утре идват македонците те имат повече исторически права, теглиха чоп с византийците и персите как да се редуват за правата
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Резачката

    19 7 Отговор

    До коментар #14 от "Бай вую":

    Много си сербез бе резако!
  • 16 Кеворк Яшхуян

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Osman":

    Ние извършваме тази биологична нужда, пък ти после консумираш:)
  • 17 Време оно, но..

    30 4 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    На времето, Митхад паша е направил първото улично осветление на територията на България имено в Русе, а сега тази улица наполовина е тъмна.. заплаха са не турците, на тях не им дреме, а самите ние, с нашите у/О/правници. .
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Салам Алеко

    18 13 Отговор

    До коментар #18 от "Тюрк":

    Я да поговорим братовчеде! Аз съм потомък на православен християнин, а ти си потомък на брат му взет за яничарин! Освен ако си тук защото те е изпратил султана като слуга на пенсиониран яничарин! Тогава да знаеш че султана е орщал само бракмите за слуги, ако си бил много хубав щеше да те дуржи в Константинопул! Давай бургия, ти си!

    Коментиран от #39, #51

  • 21 Гост

    18 10 Отговор
    Тук искам да чуя мнението на някои защитници на НАТО! Дето НАТО щял да ни опази от Русия! Заплахата от Русия е в пъти по-малка от заплахата от Турция! Как точно НАТО ще ни опази от тази заплаха? Уж има договор, в който ясно е записано, че ако вражеска армия навлезе в територията на страна членка на НАТО, то се задейства чл. 5 от този договор, но дали пише какво се случва, ако армия на страна членка на НАТО нахлуе в държавните граници на друга страна членка на НАТО? Справка: войната за Кипър между Турция и Гърция.

    Коментиран от #24

  • 22 Салам Алеко

    19 10 Отговор

    До коментар #19 от "AMET":

    Даже и на турски не си го написал правилно! Какъвто ти българския, такъв ти и турския! Просто, един език знаеш ли грамотно?- Пиша ти 2-ка, бягай в 1-клас! Бракма!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Mудис

    6 6 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Кой ще ти обърне внимание бе ...,.заради една бълха иорган нема да запалят
  • 25 селфи

    13 4 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Ако говорим за идторическо право, то териториите на днешен Истанбул и доста на юг си бяха български, далеч преди кръстоносците да възникнат, далеч преди да бъде създадена Византийската империя, от която местни самозабравили се боляри и дори царе, като Иванко, Иван Шишман и други, усвоиха разврата и рекета над народа, а сегашните политици от тогава и досега упорито прилагат и българи, турци,, евреи, цигани,... ,, де що докопа власт и си урежда свои хора на лапачка. Ердоган не е по-различен от нашите, просто Турция е с повечко пари и не бие толкова силно УСВОЯВАНЕТО, на средства, кайто тук. Няма разлика гук и там по тези неща. Тук просто мафията тъетеи е много, много и краье, а пчеличките за мед са мално, затова е толкова видно....
  • 26 Резачката

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "АЛО":

    Купи на семейството си! Дръжте си го в джобовете, незнаеш кога ще им се наложи да го ползват!Знаеш всичко се следи, и понякога правосъдието действа нощем!
  • 27 селфи

    17 5 Отговор

    До коментар #18 от "Тюрк":

    Сигурен ли си, че ти си турк? Защото турците са били много мално дори в Османската импдрия. Това, че си роден в Турция те прави турк. Аз съм българин, но ако мама ме беше родила в Лисабон, щях да съм плртугалец. Това, че след разпада на Османската империя е била наречена днешна Турция е по идея на великите западни сили. Даже и нашето име не е възстаносено на България, а е било нафечено Княжество България. А масонкте са довлекли за княз Ал. пак от чужбина, с руски роднински връзки, германска династия. И дали си потомук на турци, след като тук повечето нашественници са били татари, черкези, афгански талибани и други? Много малко турци е имало тук. И вас ви пдре шовинизма, както гърци, макета....
  • 28 селфи

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Скарали се турчин и грък и всекибвика: Тази земя е турска! Тази земя е гръцка!... И от напъване им се дос.. ло. Клекнали в храстите и се облекчили. По едно времд пръстта сежразровила, подала се една къргица и викнала: Ей, щл ми сефе.. е в двора и къщата? И кой ви довлече тук? Вземайте си '' даровете'' от храстите и правобу вас!
    - та такива като теб и други от хилядолетия крадат и нещо, което не е тяхно. Земята е създадена за да се насели с човешки, високохуманни, умерени, справедливи и почтенни ХОРус. Но ефекта е, че повечето са алчни, крадливи, егоистични, себелюбиви, крадливи и непукисти човекоизглеждащи? По вина и на животинският ангел Йеховах, когото още наричате и Хадес, Сатурн, Сет, Христ, ЕлеХ и Озирис. Той влияе на човека и повечето хора са негови немислещи слуги. Затова и Ердоган размахва бицепси като, че Кипърските мравки са негови. Не чувате, какво ви казва справедливия Разум, от хилядолетия и само ад творите. Ето последиците от непукизма...
  • 29 Хасан

    16 10 Отговор
    Ти каква история си чел??кога Истанбул беше български че аз не се сещам...беше гръцки,римски,византийски...не че съм фен на Ердоган ,ночовееа си е работлив ..няма спиране ..проекти,визия,политика на своите интереси...и това не се харесва на Запад...те са свикнали хем ножа да е у тях ,хем хояба..и колкото филии ти изрежат толкова

    Коментиран от #30, #32, #36

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Историк

    9 5 Отговор
    Г-н Ердоган, не сте точен в извода си. Гърците са най-миролюбивият народ. Те искат да бъдат оставени да им се дават еврофондове, огромни заплати и пенсик, таверните нон стоп да въртат сертакита, купона да тече безкрай. Но не ги оставят и са нещастни. И кредиторите си искат милиардите и вие ги плашите. Колко хубав е живота да се изпънеш на шезлонга с гаджето и бира в ръка на дюните, на дюните и да ти цвърчи музичка. А вие и подобните разваляте живота, все дрънкате оръжие, все войни искате, все някакви велики Турции, Гърции, Сърбии, Албании,....? А една мравка е по-велика от всичките ви грандомании. Няма велика държава. Има бадитизъм, невинни жора, вандали човдци и все в името на красиви лозунги, а на ниси страсти. И това хилядолетия наред.
  • 32 селфи

    7 3 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    Ми не съм чел история. Преди нашествията на селджукски турци, татари, хазари, елини, перси, арабски, имаше и вавилонски, партски, финикийски и други. Ти да не мислиш, ще твоята Османнска империя е нещо много голямо в историята? Тя е кратък миг от историята. Константинопол е създаден от кръстоносци. А далеч преди това го бяха оплескали атиняни, Елини, Маври и други. Не може да се каже, че е точно български Истанбул, но далеч преди да бъде наречен Константинопол там българи бяха част от населението и създадоха много архитектурни шедьоври. Много от тях бяха затрити от маврите, елините, корси, също и от пиратски флоти, тоя свят е трудно да се обобщи за взичко. Даже днешна Амефика не е традиционна, първото население не беше като днешото. Много твърдения и дезиформация има по света. Плюенето на всичко турско, гръцко, българско и други е глупаво и вредно. Гърците са развили астрономия, философия, корабоплаване,... паралелно народите се движат и не е добре да се обобщава хвали и отрича. Османските войски са снирщина ог много народности, турците са били множо малко там. Те са възприели огнестрелнкте топки от монголотатарски нашествия, те пък от китайците. Не бива хората да се карат и възгордяват. Казвам го, като същество, далеч по-древно от тази планета и ХелиОС. Турци християни са пазели Свещенния Граал от вандали дълго. Ердоган е империалист шовинист, а това не е хубаво. Не бива да си грандоман. В Турция са създавали и
  • 33 Иван

    5 10 Отговор
    Несезаяждайте с Ердоган заяждайте с Б Бойко ващи пари отиват в Барселона глупаф нарот

    Коментиран от #34, #35

  • 34 Гаргамел

    11 2 Отговор

    До коментар #33 от "Иван":

    Аз като гледам какво и как си написал, то май най-глупавият си ти а?

    Коментиран от #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 селфи

    7 2 Отговор

    До коментар #29 от "Хасан":

    А, знаеш ли, какво означава '' ИСТАНБУЛ''? Ако знаеш моля кажи ни! Защото лице, от български корен го назова така. Света е многонационален. Но по-важното е, какъв морал, религия, принципи прилагат хората. Християнството, Исляма и други са зомбиращи, непълни религии и сляпото им прилагане осакатява света. Защото най-висшата мяра би било редно да бъде Справедливостта. А именно нея, всеки интересчия я тълкува, като своето право. А не е това. Тя е далеч по-сложно обхващащо мерило. Често законите нецса справедливи, защото лични интереси ги коват, неотчитайки останалите интереси. Ердоган третира Кипър като турска собственност. А далеч преди турци да се обособят в смесица от монголотатарскоешскеназихазарски райои, Кипър не бенаселен ни с Гърци, ни с Турци. Ето как империализма оплесква живота. Ами преди хората бяха сътвореи животни и растения. Тогава Кипър е на костенурките и мухите там.... Какъв го дири Ердоган в царството на костенурките?

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ислям

    4 8 Отговор

    До коментар #36 от "селфи":

    Нищо не знаеш за Исляма и плямпаш глупости! Излагаш се наистина

    Коментиран от #41

  • 39 Turk

    7 16 Отговор

    До коментар #20 от "Салам Алеко":

    Ей комунист прост! Мина ви времето вече и сте на привършване и ще е най-доброто за бъдещето на Бг без вас льольовци! Турците в Бг са си истински турци а не българи, и са били преселени в Бг по времето на Османската империя така че да ти е ясно!

    Коментиран от #54, #57

  • 40 Хърватия шампион

    13 4 Отговор
    Трябва да спрат да пишат новини за Турция, че в коментарите веднага започва война между помаци и ганьовци, и се карат кой е по-зле. И двата сорта сте зле, не се карайте, няма надежда за вас.
  • 41 селфи

    6 4 Отговор

    До коментар #38 от "Ислям":

    Знам, за Исляма и АллаХ повече и от кара Ибрахим, който го сподели на вярващите в него. Повярвай, далеч преди да се пръке кара ти Ибрахим знаех за АллаХ повечко. И именно затова не харесвам тия същества, защото зомбираха човеците по погрешен и несправедлив начин. Eфекта е сиьен - хиляди години войни, ад, кръв, измами, ад на планетата. Знам за Исляма повече, отколкото и проповедиците по Ислям. Отдело, че повечето го тълкуват пл своя си ум. Като Католицизма и Цитаделата е.... Който не вярва на проповедника и Кардинала е еретик, а който ги слуша и им се подчинява е правоверен, прведен, достоен... Затова разни камикадздта се взривяват, понеже някой все ги зомбира, чд АллаХ е казал така.

    Коментиран от #43, #45

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ислям

    6 6 Отговор

    До коментар #41 от "селфи":

    Ислямът няма нищо общо с войните и кръвопролитията по света, защото в Корана е записано че не можеш насилствено да прилагаш религията си на другите! Сещаш ли се? Ако е имало такива нападения и насилствено ислямизиране някъде, то тези не са били никакви мюсюлмани! И какво знаеш повече от проповедниците, все едно си се срещал с всички от тях! Спри да се излагаш и да подвеждаш хората!

    Коментиран от #46

  • 44 Реплика

    2 6 Отговор
    Абе имам въпрос имали още българи в тази сиганска държава?

    Коментиран от #75

  • 45 Ислям

    3 7 Отговор

    До коментар #41 от "селфи":

    Ислямът нито е католицизъм, нито е цитадела и подобни глупости! В Исляма се вярва единствено в един Бог и се иска прошка само от Бог, а не от разни
    измислени папи! Бог е този който решава дали си вярващ или не! Никой друг не може да ти се бърка!

    Коментиран от #47

  • 46 селфи

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Ислям":

    Нали това, което твърдиш го описах, че доста пфоповедници тълкуват рдлигията по своят интерес. Като пфи соца гук е, - щом не хвалиш Живков и БКП мафия, щом не се опик.. аш отщастие, като чуеш Димитров, Ленин, Маркс, Енгелс, дфугаря Живков.... ти зи враг на народа и в Белене... Същото е и с Исляма. Сам по себе си не о, значава война, но разни тълкуватели го тълкуват както им изнася. Колно невинни са убити в имдто на АллаХ и Мохамед, Муса, броя им не се знае. И то, по волята на човеци с интереси.
  • 47 селфи

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Ислям":

    Това за Ислама го обясни на оне, и примати, които са убили жена, че си открила лицето...! Аз не бия и не убивам заради религии и догми, но не малко хора по ссдта вършат ужасни неща.

    Коментиран от #48

  • 48 Ислям

    2 7 Отговор

    До коментар #47 от "селфи":

    Съгласен съм за казаното от теб! Но не всеки като теб мисли така! Лошото е че повечето хора са заблудени и вярват на това което им се представя по медиите! Така по този начин подвеждат хората и те мислят Исляма за голямо зло, което създава войни и убива невинни хора! Колкото и Ислямът да е пренесен по земята, не е достатъчно и не е достигнало повечето краища, и неразбран правилно все още!

    Коментиран от #64, #81

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 код К

    4 2 Отговор
    Допреди няколко години, турците викаха, че кипърският проблем бил решен с нахлуването и окупациятa, а следователно, какво друго решение и мир искат кипърците. Откакто е открит газ ... турците искат решение на кипърският въпрос и мир над острова!!!

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Салам Алеко

    4 6 Отговор

    До коментар #51 от "свободно мислещ":

    Дали е Я или И, все той те е правил, шибана рязана свободомислеща бургия! Аде сега бегай да учиш турски, че ако те изнесем надолу, да не си отидеш неграмотна бракма!

    Коментиран от #59, #61, #63

  • 53 niki

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "код К":

    Това означава че подготвят нова война , за да убият повече кипърци и да завладеят целия остров.
  • 54 Резсчката

    7 4 Отговор

    До коментар #39 от "Turk":

    Където и да си, когато и да си, все ще си, човек без родина!
  • 55 гражданин

    2 7 Отговор

    До коментар #49 от "свободно мислещ":

    ЕС никога няма да се разпадне както вашия Ссср и Варшавския ви договор!Вие и за НАТО така си фантазирате, а то става обратното!

    Коментиран от #60

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 JPower

    7 3 Отговор

    До коментар #39 от "Turk":

    Ти проверка направи ли си в турския регистър??? Не се пръй на улав,вече всеки турчин може да провери какви са корените му и то безплатно в сайта. МНОГО""истински турци"' се оказаха българи,гърци, арменци и т.н.. и почнаха да ни висят по посолствата за паспорти за да могат да се изнасят от туркия. Това е от турските новини, не ми се прай на много знаеш, щото помаците,сте най мразени и в Турция... НИКОГА турчин РОДЕН В ТУРЦИЯ, не бращолеви,като вас помаците, знаят че сте предатели и ви ПРЕЗИРАТ.....айде не се прави на по голям мюсюлманин от ходжата.
  • 58 JPower

    5 4 Отговор

    До коментар #56 от "sisa":

    Ще ти дам моя, Ямбол...ела на центъра, пред пощата, носете си фесове, за да ви отличим от циганите....че да не яде някой наш цигани бой заради вас...кога ще идвате????
  • 59 свободно мислещ

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "Салам Алеко":

    Саламко?г-ко.гледаш ли БИБИСИ?видя ли Юнкер пияницата?нашите тв.не казват нищоооо.европа ръководят педали и пияници.Не го ли виждате или не ви отърва.Турция се доказа.нещо да чувате вече за Сирия????

    Коментиран от #62

  • 60 свободно мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #55 от "гражданин":

    Видя ли Юнкер пияндето?дето удря по врата Винету.според теб г-коще ни приемат ли в евро зоната?отг.моля

    Коментиран от #65, #77

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 JPower

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Ислям":

    Проблема не е в исляма, а в Аврамововите религии!!! Мюсюлманството е създадено за да се противопостави на християнството. А християнството е създадено от евреите за да държи"""Гоя"" в покорство и да им служи!!! Детски познава над 4хиляди религии, но няма такива братоубийствени, като исляма и християнството!!! ""Разделяй и владей "" е талмудска ""философия'". Да се само избиват народите в името на някакъв боК. """Двама се карат, евреина печели"' има го в талмуда....
  • 65 JPower

    6 4 Отговор

    До коментар #60 от "свободно мислещ":

    ДАНО НЕ НИ ПРИЕМАТ.!!! За не знаещите, това може всеки да го провери. Ако ни приемат и въведем еврото, България се отказва от финансовата си независимост и трябва да ПРЕДАДЕ Т.Е ПОДАРИ всичките си финансови резерви. Към момента са над 40 милиарда евроооо. Боко тиквата, неможе още да си спазари процента. Затова не са ни ""приели"'
  • 66 Салам Алеко

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "свободно мислещ":

    Аз не съм миризлив, аз съм поздрава който изговаряш всеки ден, и те оодсеща, кой си и какъв си!
  • 67 JPower

    8 3 Отговор

    До коментар #62 от "Салам Алеко":

    Нашите помаци,както и босненците са богомили. Те са били най-подлото и просто население в България. За това и цар Петър 2, ги изселва по надалеч в сегашната Босна. Едните си остават тук и първи приемат исляма. Босненците и те приемат исляма от раз... предават се, с цел една, да се унищожи България!!! Последни приемат исляма в Албания!! МНОГО албанци са воювали заедно с България срещу османлииъе, гърците и сърбите

    Коментиран от #68

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 JPower

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "свободно мислещ":

    Роден е на 17 ноември 1827 г. във Велико Търново, в дома на Рачо Казанджията. Майка му, Пенка, умира при раждането, а детето е спасено по чудо. Дядото на Петко Славейков, Рачо Чехларя, е от Банско или Якоруда. Заради убийството на турчин, който го принуждавал да го пренася на гръб през река Глазне, е принуден да избяга и се преселва в Търново.


    Мюмюнки, я елате.....
  • 70 Anonimna

    6 4 Отговор
    Всички написани коментари са от хора живеещи в България.ЖАЛКО!Една логична мисъл ,нещо смислено не прочетох.Да се обиждат и плюят един друг това знае българинът!

    Коментиран от #71, #72

  • 71 JPower

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "Anonimna":

    Гледай манджата да не загори и да простнеш прането!! Радвай се, че има още Българи, че тука има едни 10 Ника, че ако те Барнат ,ща направят да се реш по цял ден.... мисълта ти е нещо сбъркана,щом не разбираш за какво става дума!!!
  • 72 Освободи роба в себе си

    5 2 Отговор

    До коментар #70 от "Anonimna":

    Не им обръщай внимание. Робът се бори за свобода, свободният за съвършенство. Тук разни салами и гейпауъри още водят робоосвободителна война.
  • 73 Хайдо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    Много си страхлив бе ,,Ганьо,,

    Коментиран от #76

  • 74 Tok

    2 3 Отговор
    Еееее ама, че сте охлюви ако както си въобразявате, че Турция иска земя само Гърция може да се опъне няколко часа от балканските страни на Турция. За 5 дена ще си го вземе а Русия ще продава оръжия и на Турция и на тези които имат пари и ще се радва на паричките, така че не си въобразявайте такива глупости. Ние да си гледаме интереса и да почнем да засилваме агрокултурата си за износ.
  • 75 Бг тр

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "Реплика":

    За 500 години робство ,няма! Защо? Защото ако приемем че идин човек живее средно 70 години то 500 / 70 прави около 7 поколения които са страшно много така че просто е глупаво да се убеждавате че има чистокръвни българи. Всички сме братя щете или не всички сме с турска кръв колкото и да се самовярвате (нългарите)
    За
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 гражданин

    1 2 Отговор

    До коментар #60 от "свободно мислещ":

    Истината винаги боли, знам!Ссср се разпадна и никога вече няма да се събере!А г-жа 48% довършва разпада на Бкп след започнатото и събаряне от Съсела и Параванов!Сега Съсела си гледа кефа в Пес след като си купи там шефското място и Бкп е на командно дишане и автопилот!Сбогом Бкп - Кпсс!!!
  • 78 Dcon

    0 1 Отговор
    Вийе не сте сериозно С коментарите си просто се забавлявате между народите вийе не сте родени тогава когато действията са били извършени от тогавашните лидери на различните народи вийе четете от книгите лъжите на историците измишльотини
  • 79 Бай вую

    3 0 Отговор
    Днк е првено българите са с 3% примес гена е средиземноморски.а вашият е .... то няма такъв бъркоч
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Фифти найн пажалуста

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "Ислям":

    Аллах е велик,и Мохамед е неговият пророк!!Остави ги тия неверници,и не им обръщай внимание.Той иска да каже камикадзета.Първо ,камикадзето произлиза от Япония през втората световна.Тогава са ги напивали и опойвали,за да се врязват с самолетите в различни цели.А относно с тези,мисюлмани които правят самубийте в името на аллах,те са откачалки.В Исляма Джихад е откриването на правят път,лъч светлина,да откриеш себе си,и да вървиш по начертаните път.А тези типове,си го тълкуват по своему че Джихад е свещена война обявена на неверници,нищо подобно.Така че тоя разбира от Ислям,Коран, колко баба ми и космос.Ишаллах
  • 82 гост

    1 1 Отговор
    Дано размахва пръст, а не нещо друго!!!!!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Byden grajdanin

    1 0 Отговор
    Pomaci i cigani dane davat akal.Ako iskat da davat nehto na nas balgarite,to tova e da mal4at.
Новини по държави: