Last news in Fakti

31 Юли, 2018 07:19 1 728 2

Тръмп е готов да се срещне с лидерите на Иран

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • иран

Той заяви, че е готов за диалог

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е готов да се срещне с лидерите на Иран, съобщи ANSA.

Тръмп говори по време на съвместна пресконференция с италианския премиер Антонио Конте. Конти е на визита във Вашингтон.

„Аз вярвам в срещите. Ако искат да се срещнем, ще с срещнем. Ще го направя без предварителни условия. В момента там изживяват трудни времена. Готов съм да говоря с всеки техен представител. Диалогът е важен“, заяви Тръмп.

Президентът на САЩ извади страната си от споразумението за ядрената програма на Иран. Той върна и някои от санкциите срещу страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    5 3 Отговор
    Бай дони много срещи му удари на последък . Ама накрая все кляка.

    Коментиран от #2

  • 2 Баш майстора

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    То в търговията е така - от позицията на по-силния заплашваш с това и онова, прави се малко на луд, че не му пука, щото му е писнало да го цоцат, и в 89-ата минута на мача казва "хайде да седнем да се разберем". Със С. Корея направи така, с ЕС също, китайците по същия начин(само че там всичко се случва след дооста мислене и премисляне), та в скоро време ще му хванат цаката и ще видим до колко могат да се решават политически проблеми с икономически средства. Ей, колко по-шарен стана света с г-н Тръмп :)