16 Август, 2018 12:45 2 442 65

Турция: Отношенията ни с Европа се затоплят

  • турция-
  • ес-
  • сащ-
  • реджеп ердоган-
  • визова либерализация-
  • андрю брънсън
Турция: Отношенията ни с Европа се затоплят - 1
Снимки: БТА/АР

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу обяви, че отношенията на Турция с Европейския съюз започват да се нормализират, на фона на напрежението със САЩ, предаде Анадолската агенция.

"Отношенията с ЕС започнаха да се нормализират на по-здрава основа. В близките дни ще има среща на делегация на турското външно министерство с първия заместник-председател на Европейската комисия Франс Тимерманс. Ние смятаме да засилим контактите с Брюксел по въпроса за визовата либерализация", каза Чавушоглу.

Той подчерта, че Анкара е готова да преговаря с Вашингтон, но само "в качеството на равноправни партньори". Министърът посочи, че само така страните ще могат да разрешат всички съществуващи проблеми.

Отношенията между Анкара и Вашингтон се обтегнаха във връзка с решението на САЩ да увеличи митата за внос на алуминий и стомана от Турция, което доведе до рязък спад на стойността на турската лира.

Турция: Отношенията ни с Европа се затоплят

Друг проблем в отношенията е арестът на американския пастор Андрю Брънсън в южната ни съседка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Baba Guca

    13 21 Отговор
    Ердоган разбира от политика, за разлика от Тръмп. Тръмп срина лирата, но ердоган успя да я възстанови за една седмица и сега американските борси бележат рязък спад. По CNN се подиграват с Тръмп, че е изял шамар от Ердоган.

    Коментиран от #17

  • 2 Хаха

    10 9 Отговор
    Ще Ви се затопли анала ....

    Коментиран от #3

  • 3 Хасан

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Ти май имаш исторически опит от това...хахаха
  • 4 Иванов

    10 12 Отговор
    В интерес на истината, повечето държави в Европа подкрепиха или изразих солидарност с Турция, наистина съм изненадан.. Особено от Италия и Германия..

    Коментиран от #48

  • 5 Салам Алеко

    9 12 Отговор
    Има разлика между размразяване, и затопляне! А и есента идва, ще започне да става студено!

    Коментиран от #9

  • 6 Ники

    6 3 Отговор
    Напишете в гугъл " Как Ердоган може да свали Тръмп" и ще се изненадате

    Коментиран от #20

  • 7 Финалът

    5 7 Отговор
    Замирисва на претоплен,безлихвен,невъзвръщаем,спасителен партньорско-меркелски "кредит''/ПОРЕДЕН ЕВРОПЕЙСКИ ОБИР/.Обаче,европиянците пак няма да се усетят,но този път най-накрая ще го разберат и то по възможно най-трудния за тях начин.Освен,ако ПЕРЧЕМЪТ не вземе да им направи голяяяяяяма услуга-да им докара трайно акълът в главите!
  • 8 Иванов

    12 5 Отговор
    Тоз кюпек почна да скимти и да върти опашка. Браво!
  • 9 Месут

    10 15 Отговор

    До коментар #5 от "Салам Алеко":

    " Анкара е готова да преговаря с Вашингтон, но само "в качеството на равноправни партньори". Турция, не си продава честта и достойнството за долари! България има какво да научи от Турция.

    Коментиран от #13, #15

  • 10 Дзес

    18 6 Отговор
    Aхаха, 180 градусa завой, вентилатора Ердоган, сега той отново става приятел с кръстоносците, расистите, нацистките европейци, хахаха, велик смешник а глупаците вярващи му турци, още по-големи, хахаха!

    Коментиран от #12, #14

  • 11 гоСт

    4 8 Отговор
    В името на Родината човек може да прави компромиси ако това е национализъм,то нека всички са такива националисти!
  • 12 Онур

    8 12 Отговор

    До коментар #10 от "Дзес":

    Вие нали си имате пилот на самолет за Президент, и пожарникар за премиер на България, и сте цъфнали и завързали. Не се тикаите при големите батковци, че с вашата мижава икономика ептен ще я фтасати.. че и армия нямате да ви спасява

    Коментиран от #16, #22, #46

  • 13 Салам Алеко

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Месут":

    Имаш право! Все пак ние сме малка страна, и имаме сериозни проблеми с малцинствата! Едните създават партии и строят сараи по морето, лъжейки добродушни те с кебапче и бира да гласуват за тях! Освен това, искат и да откъснат парче от Родината, земя която не им принадлежи, и са били натресени тук, от стари варварски времена! Другите пък дошли с първите, се развъждат на конвейер помежду си и благодарение на помощите скоро ще ни претопят! Само незнам когато няма да имат донори, кой ще им дава помощи! Турция има 80 милиона, и само от факта че дълги години бе необходима на капитализма в борбата срещу комунизма, е въоръжена до зъби и може да опита да се противопостави на Америка! Когато обаче човечеството няма да има нужда от петрол, няма да има нужда и от огромна турция! Хората се учат от грешките си, дори и сега да спечели Ердо срещу американците, те (ако имат план да я разрушат ще го направят) както разрушиха и комунизма!
  • 14 975

    14 2 Отговор

    До коментар #10 от "Дзес":

    Търговията на Турция през 2017 г с останалия свят достигна 207 млрд. долара внос и 139 млрд. долара износ. Със страните от ЕС съответните сделки включват внос от 69,8 млрд. евро и износ от 84,5 млрд. евро. Без ЕС, Турция умира. Както и да е, тя умира, но без Европа, сега нямаше да съществува. Абсолютно нормално е да се извинява, няма друг избор, след като има лоши отношения със САЩ. Не че ще бъде спасена, просто, ще може като страна да оцелее, още малко.
  • 15 долавя се някакво скимтене

    11 6 Отговор

    До коментар #9 от "Месут":

    ''Турция, не си продава честта и достойнството за долари!''Ще,ще! Еврото ще свърши работа.И рублата не можа,но еврото-да.А пък после пак да ходи да разправя,че каквато газ влезе на турска територия,става турска собственост и излиза от Турция като такава,но на някаква си измислена турска цена!!Е, тогава вече съвсем ще изчезне от картата на Европа.Чест??Достойнство??Точно с тези чест и достойнство септември султанът на ''ВЕЛИКА ТУРКИЯ'' ще скимти из Европа за евра.
  • 16 Салам Алеко

    18 2 Отговор

    До коментар #12 от "Онур":

    Виждаш ли Оноденчо? Пишеш в български сайт, пишеш на български, живееш в България, изучен си в България! България те образова до ниво такова че ако идеш в Анадола ще си инженер, и въпреки всичко злобата твоята и на останалите ти братя няма свършване! Ако аз пиша така срещу турция, в турски сайт и съм в турция, досега сивите помияри, на големия помияр да са ме заключили, А вие демокрация имате и сега, и при Тошко ви даваха всичко, и първи ви отвориха вратата към света, и пак я мразите тая България! Тая България за вас винаги е била майка, а за нас винаги мащеха! Но въпреки това мечтата ви е да я видите, гола, изтерзана и унижена! Сякаш 500 г. малко бяха! И не сте виновни, гените ви са такива, пълна омраза към християните!

    Коментиран от #18, #19

  • 17 Да да

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Baba Guca":

    Как се възстановява нещо, което е било 75 ст. за него, а днес се радва на 27ст. :ддддд! Още две възстановявания и ще е на 10 ст.
  • 18 гост

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "Салам Алеко":

    неблагонарно куче щяха да те наречат и да изпозлат ятагана... тия същите двулични които тука искат си демократични права ...
  • 19 Онур

    8 10 Отговор

    До коментар #16 от "Салам Алеко":

    До някъде си прав! Но, недей забравя, че нашата злоба се подхранва от вашата злоба към Турция. България, ни е родина. Но, Турция за нас винаги ще е " Майка - Родина" както казват " Ана - Ватан". България и българите сте враг на Турция по вашите приказки, автоматично създавате преподставки за дразги между българи и турци. Да, България ме образова, но не за инженер както каза, а колкото да не загубя козите в гората, живея в Бургас, нямаме кози, но ти ме разбра какво исках да кажа. Защото в България образованието е в плачевно състояние. Не обвинявам никого, за нищо.. Престанете да плюете по Турция, е ще видите как нещата ще се подобрят между нас. Както каза Месут Йозил : имам две сърца, едно германско и едното турско. Същата работа и при нас в България. За каква демокрация говориш или свобода на словото, като Борисов, Пеевски и Доган държат медийте и им казват какво и кога да пишат, това е криво разбрана демокрация при вас.

    Коментиран от #21

  • 20 1453

    3 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ники":

    Ердоган ще го свали скоро. Американците имат някакви избори октомври и ще го махнат, защото ги обърна срещу целия свят, че и срещу половината НАТО. Както Иран им бяха избрали, мисля че беше Рейгън. Когато се изложиха в една операция в Иран, хеликоптерите им не можеха да летят, заради пясъка. Бяха им казали: Ето ние ви избрахме президента, гяури.
  • 21 Салам Алеко

    11 4 Отговор

    До коментар #19 от "Онур":

    Иди по селата в Анадола, живей 1 месец, после няма да те пуснат да си дойдеш! Ще се чудят и ще се месят откъде си научил толкова много! За тях ще си Айнщайн! Ако разбираш какво искам да кажа! Не ви лиши България от нищо, имахте бройка в университетите(независимо дали си дувар или начетен, само да ти се учи) 98% от вас знаят да се подписват и са грамотни! А иди в Анадола и кажи колко се подписват с кръстче?

    Коментиран от #25

  • 22 Въпросче

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "Онур":

    А ти като си нямаш какво правиш тука????
  • 23 Замислен

    8 6 Отговор
    Турция вън от НАТО и Сърбия веднага да бъде приета!!!!
    Какъв е смисълът на ТУРЦИЯ в нато като е враг на България, Гърция и Сърбия???
    А защо не тогава Русия в НАТО какво ще кажат балтийските държави и Полша???
    Нямат ли Европейските лидери капка мозък в главата си направо недоумявам????

    Коментиран от #24, #27

  • 24 Николай

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "Замислен":

    Турция е втората сила в НАТО, след тази на САЩ. Турция е на идеално геостратегическо място, Сърбия, по никакъв начин не може да земести Турция. Сърбия и Гърция , нито са толкова голями нито толкова силни колкото е Турция.

    Коментиран от #26

  • 25 Онур

    1 7 Отговор

    До коментар #21 от "Салам Алеко":

    Защо в Анадола някой трябва да се " подписва с кръстче". България не ни ли лиши от най - святото : Имената.

    Коментиран от #28

  • 26 Замислен

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "Николай":

    А Русия е 2ра в света, дай да я приемем !!!!!
    Какъв е смисълът от един съюз нали да защитава някого!!!!
    За какво ти е Турция, ще те защитава от пещерните хора ли???
    Турция е враг на Европа, винаги е била и ако някога стане силна ще атакува!!!!
    Както Русия не е желана от Полша, Балтийските държави... така и Турция е враг за България, Гърция, Сърбия.

    Коментиран от #29

  • 27 Хасан

    5 8 Отговор

    До коментар #23 от "Замислен":

    В НАТО има страни с таша..ци ..като Турция и страни като България,Литва,Естония..бройки..

    Коментиран от #45

  • 28 Салам Алеко

    8 5 Отговор

    До коментар #25 от "Онур":

    Онурчо, мразя да се повтарям! За последен път го пиша! Помияра Ататурк, когато го натиснаха гърците край Анкара, се примоли на кюрдите и издавихте гърците, избихте всичко българско, гръцко и не остана християнин в турция! Нашите по същото време не ви барнаха! 60 години по-късно, Турция ви подлъга, питай баща си за "голямата сватба"! Почнахте да правите атентати, и съответно властите ви подкараха! Цялата ирония, скочихте на нас, защото ви обещаха да ви направят почетни граждани на завладяната България, и като не успяхте, тръгна екскурзията, същите тези които ви обещаха рая, се гавриха с вас(питай родителите си) в този период, растях волно дете по капАндреево, и видях много работи! Видях и отрудените кадъни, как целуват земята българска, когато Йозал върна всичко неуки и некадърни(според вижданията на турция) ! Така че да знаеш, имената ви смениха, защото турците отвън ви подлъгаха да се вдигнете срещу България, а нямаше защо! И помнете, земята иска турция, не вас и не нас, вие сте само докато я вземат, после кучета ви яли!

    Коментиран от #30, #33

  • 29 1453

    2 5 Отговор

    До коментар #26 от "Замислен":

    От какво те е страх? От нова Османска империя?

    Коментиран от #36

  • 30 1453

    1 9 Отговор

    До коментар #28 от "Салам Алеко":

    Трябва да се прегледаш! Отиди да ти изпишат някакви хапчета!

    Коментиран от #31

  • 31 Салам Алеко

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "1453":

    Преписано от Хасан! "Човек като няма аргументи, обижда! "

    Коментиран от #34, #35

  • 32 Хасан

    3 8 Отговор
    Значи едно да знаеш ..турчина беше тука ,тукае и пак ще е тука во веки веков...това е една силна нация,народ с традиции.....на Байряма турчина от Швеция минава целия континент за да целуне ръка на старите си родители в Анадола и Родопите ,но ти не отиваш в съседния вход да си видиш баща си..

    Коментиран от #37, #50

  • 33 Онур

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "Салам Алеко":

    " Онурчо, мразя да се повтарям! За последен път го пиша! Помияра Ататурк," и спрях да чета, язък че писа толкова.
  • 34 1453

    0 6 Отговор

    До коментар #31 от "Салам Алеко":

    Какви аргументи имаш ти? Всичко е плод на твоята фантазия. Няма абсолютно нищо вярно в това, което си написал. Аз го преживях и знам много по-добре от теб. Всичките сте някакви гадове, а с някакви измислени факти се опитваш да оправдаваш злото, което направи и искаш да те харесват.

    Коментиран от #40, #42

  • 35 1453

    2 7 Отговор

    До коментар #31 от "Салам Алеко":

    Обясни ми защо ни сменихте имената и ни изгонихте от България. Какъв беше тоя цирк?

    Коментиран от #38, #44

  • 36 Замислен

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "1453":

    ДА щото сте лакоми.
  • 37 Рязан турчин

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "Хасан":

    Хасане първо си отиди в Турция, после ела ни нападни.
    Едно да знаеш няма да оцелееш много така като говориш в България.
  • 38 Замислен

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "1453":

    Всички пострадахме от комунизма, е и???
    Ако не си чувстваш добре в България моля напусни.
  • 39 Салам Алеко

    3 1 Отговор
    Явно не си разбрал 28 коментар! Голямата сватба! Турция ви подлъга с нея! От комшията Осман го знам! Трябвало е в определена дата, през ноща да избирате по 8 българи, и да завземете България! Освен това сложихте и бомбите в Буново, Сливен и и не помня къде другаде! Специалните служби го разкриха, и решиха да ви сменят имената, и това е! Вие започнахте първи! А после като тръгвахте, попитах Осман защо тръгвате, "така ни наредиха" кои бе "нашите ли" отговор, "не, вашите, нашите ни наредиха"! Можеш и да не вярваш, но можеш да попиташ не" нашите" а" вашите"! И ако попаднеш на достоен човек ще научиш по-добре как е било всичко! Успех в търсенето! И да ми пратиш хапчета! Жан калий!

    Коментиран от #47

  • 40 Салам Алеко

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "1453":

    Обвиняваш ме но аз не съм ви причинил нищо, само истината ви пиша! Ти го преживя но си тук! А Осман литна, и днес е много богат в турция! Но той правеше на струг всичко което можеш да си фантазираш! По-късно ми каза, че веднага го пратили да го видят кво може на струг, след 1-вата година вече е началник цех! Кадърен до небесата, затова и го взеха!

    Коментиран от #41

  • 41 1453

    0 7 Отговор

    До коментар #40 от "Салам Алеко":

    Аз не съм в България отдавна. България е затворена книга за мен. Влизам тука и гледам какво пишете за нас и да ви кажа: Помогнах на много българи в чужбина, за документи, за работа, оправил съм им живота без да знаят грам немски, давах и пари на заем, но повече на българин няма да помогна. Дядо ми беше прав като ми казваше никога да не обръщам гръб на БЪЛГАРИН , защото може винаги да ми забие нож в гърба, колкото и добър приятел да ми е, защото съм мюслюманин.

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 JPower

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "1453":

    Дядо ти е бил прав..... турчин трябва да се трепи,както те са ТРЕПАЛИ българи....няма място за вас под слънцето, много злини приченихте на България и балканския полуостров..... всичко се връща.... целувайте ЕВРЕИТЕ....само те ви обичат.
  • 44 JPower

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "1453":

    Аааааа, да знаеш че през 50год...СМЕНЯХА ФАМИЛИИТЕ НА ПО БУРНИТЕ БЪЛГАРИ???? Тъй че стига това с тез имена, преди вас, комунизъма смени нашите...но никой не направи атентати и да избие жени и деца..
  • 45 не си прав

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Хасан":

    Турците имат "преднини" само за онези които им показват задник. Ако им покажеш "преднини", те се обръщат и ти показват задника. Целият свят го знае. И така, всеки път, когато се срещате, веднага знаят каква роля ще играят...
  • 46 мрак и студ

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Онур":

    защо, каква армия мислиш, че имаш ти? целият свят видя невъоръжени граждани, да бият шамари на войници с оръжия и танкове. още малко и хеликоптери с камъни щяха да свалят. армия ли е това? за смях. промени страна и продължи да спиш.

    Коментиран от #49

  • 47 1453

    0 4 Отговор

    До коментар #39 от "Салам Алеко":

    Какви бомби, какво превземане. Ти не си добре с главата. Как ще превземеш България след като си под крилото на Русия? Само измислици, а през първата световна война гърците изобщо не участват, а България и Османската империя са в съюз. Ние ако искаме България сега ще я превземем по-лесно, нямате армия, Турция е силна, само трябва да се надигнем турци и помаци ще отцепим България на две, Ердоган няма да чака и секунда, но защо да го правим, след като има мир и разбирателство. Защо да си трепя приятелите? Имам българи приятели, с които се разбираме много добре, не са лоши, но заради ей такива като вас ще дойде ден и чашата ще прелее и май накрая ще го направим...

    Коментиран от #52, #53, #54

  • 48 ти остави

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Иванов":

    какво говорят политиците от любезност...виж какво мисля хората за турците и мюслитата а отношението е ОТРИЦАТЕЛНО !!
  • 49 1453

    0 4 Отговор

    До коментар #46 от "мрак и студ":

    Тази армия не убива свои съграждани, приятели и роднини. Това е мюсюлманска армия. Само офицерите знаеха за преврата, обикновенните войници не знаеха точно за какво са мобилизирани, но като разбраха се предадоха на народа.

    Коментиран от #51

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 лол

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "1453":

    Значи вие също оспорвате, че има мъртви при преврата... Много хубаво, но скрийте думите си другарю, режимът следи всичко !!!
  • 52 Затворник

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "1453":

    Преди да го направиш ще потъркаш нара в затвора и тестисте на рецидивистите!!!
  • 53 Салам Алеко

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "1453":

    Ердоган е гад, но не е глупак! Ако сега ни нападнете, ще ви гони цял свят докато ви изтрепе! Никой, не би нападнал държава без армия!

    Коментиран от #55

  • 54 Салам Алеко

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "1453":

    Гара Буйново, бомба във вагона за майки и деца! (виж колко са убити) Някаква дискотека в Сливен,(без жертви) търси в нета, няма да ти го поднеса на тепсия! Нямало бомби, питай оня със сараите, той ще ти обясни!
  • 55 cactus

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Салам Алеко":

    Как никой, нали турция напада Кипър която нямаше нито кораби, нито самолети, нито танкове, нито даже воиници. Значи има някои... Някоя. В крайна сметка, това не е ... мъжка работа.

    Коментиран от #56

  • 56 Салам Алеко

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "cactus":

    Прав си за Кипър! Обаче! Малко преди това, гръцкия елит казва на запада: Който ни даде повече, при него отиваме! Искате ли комунизъм в Средиземно море! Преди това опитват да направят и сделка с комунизма!..... Обидени руснаците, казват на турците че няма дасе намесят ако влязът в Кипър! Америка по него време има нужда от турция, за да държи нефта под контрол! И също се съгласява! И гърция и турция, взеха много пари от Заоада тогава! Затова и наказаха гърците! И сега идва ред на следващия! Ако не си ме разбрал, съжалявам, по-фобре не мога да го напиша! Днес няма комунизъм, няма кой да стресне Америка, трябва им нужния довод, за да направят турция на парчета! Даже няма да се учудя ако ние сме стръвта! Така или иначе, или ще стане чрез нас, или през гърците, но турция е свършена!

    Коментиран от #59

  • 57 стоян георгиев

    2 0 Отговор
    тоя ердоган хептен изперка.миналата година ес спря напълно интеграцията на турция заради него.австрия и германия както и франция са изключително негативни към ердоган заради цялостната му политика,но тои си мисли че някои затоплял някакви отношения с нбего!!!луд за връзване!
  • 58 Виц на деня

    0 0 Отговор
    "Никой не може да мисли Турция извън Европа", каза Чавусоглу.
  • 59 1453

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Салам Алеко":

    Ха ха. Ти изобщо вярваш ли си като ги пишеш тия щуротии? Ти мислиш злото на народ, който е много ама много по-голям и силен от твоя. Вместо да търсиш приятелство и мир ти искаш война с този народ. А не виждаш на какво дередже си и че на България и остава има няма 20 години. Политиците ви продават държавата, скоро там няма да остане нищо българско, може и името и да сменят. Правиш се на много интелигентен, а не можеш да сметнеш 2 и 2.

    Коментиран от #60, #61

  • 60 Отивай си в къщи

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "1453":

    И какво ще стане след 20 години???
    Българите не мислят злото на никого не нападат никого, нямат проблеми със съседите си.Турция е скарана с Гърция понеже им отне част от Кипър и редовно им праща самолети, с България понеже им праща автобуси с такива като теб и ни изкла почти до крак, с Армения щото ги изкла също,със Сирия понеже подържа Ал кайда, с Ирак понеже поглеждате към териториите им и със Иран на верска онсова.
    Остана ви една грузия дето МОЖЕ БИ ви обича.
    Обаче Асад не е Гърция толкова много ви мрази че никога няма да ви прости това което наравихте а всички араби са зад Сирииският народ и мразят монголските натрапници.

    Коментиран от #63, #64

  • 61 Салам Алеко

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "1453":

    Народът ти е по-силен! Едва ли! По-късно многочислен и облагороден от нашите яничари! Каква война, та ние и армия нямаме! Аз съм си сложил най мирния Ник в света! А ти доброжелюбния си си сложил, за Ник годината в която животните избиват населението на градът на християните, перлата на света! Градът на който душите стените за да строите кокошарник! И на всичко това си горд! Браво! СаламАлеко!

    Коментиран от #62

  • 62 1453

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Салам Алеко":

    Тези християни, за които пишеш са ни тормозили от векове, това велика дата, датата на отмъщение. Не знаеш нищо, нито за гърци нито за турци. Защото в България всичко е блокирано и няма откъде да намериш, за да го научиш. Имате някаква измислена история пълна с митове и легенди за Велика България, за лошите турци и т. н. Омразата между Гърция и Османската империя не е за Кипър. Това е омраза отпреди минимум 2000 години, гърци и турци го знаем. Питай някой грък, да ти обясни, щом не вярваш на турчин.

    Коментиран от #65

  • 63 1453

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Отивай си в къщи":

    Силните никой не ги обича. Това го знае всеки, нещо друго...
  • 64 1453

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Отивай си в къщи":

    И щом сте изклани до крак! Ти какъв си тука?
  • 65 Салам Алеко

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "1453":

    Абе уж имаме тюркски произход, уж в миналото сме от едно семе! Защо като си завзехте враговете стигнахте чак до Виена?(и то с нашите яничари)! Вярвам че ако бяхте спрели там! Нямаше да ви мразим,(ние също не тачим гърците) ! А сте обещавали,(ако не ви се месим, няма да ни нападате! И излъгахте! Знай че когато идват османците, най-развитите страни в целия свят са гърци и българи! И ни дръпнахте 1000 години назад от човечеството! 500 г. сте избивали и асимилирали най-великите ни личности, всеки способен да ръководи е изчезнал от българската земя! Затова и днес сме така, няма способни хора да поведът държавата към разцвет, за вас и за нас!
Новини по държави: