Last news in Fakti

29 Май, 2019 20:42 1 529 10

Приключи разследването срещу Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • робърт мълър

Робърт Мълър обяви, че се оттегля от поста на специален прокурор

Приключи разследването срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Специалният прокурор на САЩ Робърт Мълър обяви, че разследването за намеса на Русия в американските избори е приключило, съобщи Fox News.

Мълър говори на специална пресконференция. Той обяви, че се оттегля от поста специален прокурор и правосъдното министерство.

Специалният прокурор беше назначен през 2017 г. Оттогава той не е правил официални изявления.

„Не можем да сме сигурни, че президентът е извършил престъпление. Ако бяхме, щяхме да повдигнем обвинение. Обвинение срещу президента не е вариант, който можем да вземем в предвид. Това е заключението на нашето разследване и ние няма да коментираме други такива“, заяви Мълър.

В доклада за разследването е посочено, че има доказателства за опити за намеса, но няма такива за връзка на предизборната кампания на президента Доналд Тръмп с Русия. Все пак се оставя и вариант за решение на Конгреса и народните представители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    18 2 Отговор
    "В доклада за разследването е посочено, че има доказателства за опити за намеса, но няма такива за връзка на предизборната кампания на президента Доналд Тръмп с Русия" - Ах к'ва стана тя! :)))
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Въпрос за безмозъчни

    2 5 Отговор
    "В доклада за разследването е посочено, че има доказателства за опити за намеса, но няма такива за връзка на предизборната кампания на президента Доналд Тръмп с Русия."........като няма доказателства за връзка с Русия защо тогава е имало опити за намеса върху разследването?
  • 5 Бордюр

    3 5 Отговор
    А ся бой по китайците Бай Дончо, удри където свариш.
  • 6 Румяна Костова

    3 0 Отговор
    Има доказателства за опит на намеса на руснаците в изборите?!Само,че тези доказателства са тайни и няма да ви кажем какви са.
  • 7 Рошко

    3 0 Отговор
    Всеки ден едно и също ,санкций ,Америка наказа жестоко турция ,спря разследването за руска намеса ,брекзит ,е измислете нещо ново де
  • 8 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Империята на злото фащ колабира
  • 9 pepe le pew

    0 0 Отговор
    Заключение по американски. Нямаме доказателство за извършено престъпление, но нямаме такова и за неизвършено. Драмата продължава и смисълът от този доклад е нулев.
  • 10 Бачо Киро

    0 0 Отговор
    А, че как така не можете да обвините? На световно ниво дрънкате глупости от рода "по наше усмотрение, според нас и тн" и на базата на тях не само обвинявате, но и осъждате, налагате санкции, извършвате инвазии, избивате хора... И всичко това без ни едно доказателство. Сега изведнъж ви трябват?