Last news in Fakti

15 Юли, 2019 07:36 36 740 97

Тръмп полудя: Отивайте си там, откъдето сте дошли!

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • демократическа партия-
  • нанси пелоси-
  • александра окасио-кортес

Туитовете на Тръмп предизвикаха остро осъждане от демократите, които загърбиха разногласията си и единодушно заклеймиха изявленията на президента

Тръмп полудя: Отивайте си там, откъдето сте дошли! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът Доналд Тръмп се нахвърли в Тwitter срещу група цветнокожи представителки на Демократическата партия в Конгреса, като ги прикани да се върнат в страните, от които първоначално са дошли, вместо да критикуват САЩ, предаде АP.

Туитовете на Тръмп предизвикаха вълна от остро осъждане от демократите, които загърбиха разногласията си и единодушно заклеймиха изявленията на президента като расистки и опасно разединяващи.

Макар че не ги назова поименно, той явно имаше предвид членовете на Камарата на представителите Александра Окасио-Кортес, Илхан Омар, Рашида Тлаиб и Аяна Пресли, ингорирайки факта, че всички те са американски гражданки, а само една е родена извън САЩ (Омар, която е от Сомалия).

"Толкова е интересно да се види как "прогресивни" демократически конгресменки, които първоначално са дошли от страни, чиито правителства са пълна и тотална катастрофа - най-лошите, най-корумпираните и неспособни където и да било по света, злобно казват на народа на Съединените щати - най-великата и най-могъща нация на земята, как да бъде управлявано нашето правителство", написа Тръмп.

Групата от четирите жени, смятани за "прогресистки" в Демократическата партия, станала известна в медиите като "взвода", редовно се изказва остро срещу президента, по-конкретно по имиграционни въпроси, но влязоха в конфликт и с лидера на демократите в Камарата Нанси Пелоси.

"Защо те не се върнат, за да помогнат да се оправят тотално съсипаните и изнемогващи от престъпност места, откъдето са дошли", туитна Тръмп, като добави, че после могат да се върнат в САЩ и "да ни покажат как се прави това".

"Тези места силно се нуждаят от вашата помощ, колкото и бързо да заминете, няма да е достатъчно бързо", добави Тръмп. Сигурен съм, че Пелоси ще бъде "много доволна бързо да уреди безплатно пътуване", каза освен това президентът.

Пелоси отвърна на Тръмп, като заяви: "Когато истинският Доналд Тръмп казва на четири американски конгресменки да се върнат обратно в родните си страни, той потвърждава, че неговият план "Да направим Америка велика отново" винаги е целял да се направи Америка бяла отново"


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фотев

    237 34 Отговор
    Свестните в америка считат за луди.
  • 2 Пешо

    293 45 Отговор
    Прав е Тръмп!

    Коментиран от #7, #56

  • 3 доктор Гейроп

    156 41 Отговор
    Луд,ненормален,психично неустойчив....продължавайте с тези квалификации кухи лейки такива.Само му помпате рейтинга!!!!!!

    Коментиран от #23

  • 4 психолог

    96 114 Отговор
    ПУТИН ГО ПОБЪРКА ТОЯ-ВЕЧЕ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА-НЯМА ЛЕК

    Коментиран от #44, #57, #68

  • 5 БТО

    46 101 Отговор
    Президентчето - наркоман.
  • 6 Батиста

    182 28 Отговор
    Ама като ги мъкнахте на тръстиката не ги питахте дали искат !
  • 7 Бачо Киро

    140 34 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Тръмп някак не ми мяза на апач или кайова, на сиус или асинибоин също. Като ще си ходят всички дома, той що не стяга куфара?
  • 8 Румяна Костова

    144 13 Отговор
    Дони пак се изказва екцентричното, което въобще не се връзва с поста, който заема.. Но той не е далеч от истината. В Америка изкуствено се възвеличава черната раса. Гледам на you tube как бели хора променят расата си и чрез разни модерни манипулации се превръщат в черни. Започват дори да имитират говора на негрите. Имаше един случай когато момче съди родителите си, че са го създали бял. Да се чуди човек дали да смее или замисли.

    Коментиран от #76

  • 9 Nik

    110 16 Отговор
    Аууууу!Колко е побеснял"бащата на света"-Тръмп!Май съвсем отскоро е станал расист!Когато "буташе"Меркел да вкарва мигранти в Германия,без всякакви документи и контрол по границите,беше "таткоТръмп""загрижен"за всякаква "паплач"пристигаща в Европа.Сега обаче видя че "мигрантите" са риск за националната сигурност на САЩ и си го "изкарва" на карето-жени-цветнокожи от Демократическата партия.Така е "татко"Тръмп,за да си добър политик и Президент,трябва да мислиш като шахматистите-с няколко хода напред!Защо "чичко"Путин,няма проблем с мигранти?Защото си е написал домашното както трябва!За да се влезе"мигрант" в Русия,руснаците искат визи,паспорт,"приглашение"!Ако минеш нелегално границата ,първо има "бой по кратуната",затвор и после те питат от коя част "на Сомалия"идваш!

    Коментиран от #89, #92

  • 10 Ай стига бе

    132 17 Отговор
    Тоя все повече почва да ми харесва.
  • 11 некойси

    56 89 Отговор
    Тоя ще дойде по-тъп и от Бойко Борисов

    Коментиран от #42, #54, #74

  • 12 не на либерал идиотизма

    99 10 Отговор
    абсолютно правилно дето се вика правокуме у очи
  • 13 Шабан

    80 15 Отговор
    ----- най-великата и най-могъща нация на земята, как да бъде управлявано нашето правителство", написа Тръмп.

    Имате се за такива защото бая маймуни успяхте да заблудите през изминалото столетие. Но резултатите от вашата мания ги сърбаме сега. А това са натровена с химия и синтетика планета, затънали в болести и изнемогващи от кредити и алчност зомбирани от супермаркетната синтетика роби това е дала Америка на хората и да не забравя информационата киборгизация на западният свят!!! Демек нищо живо и градивно, все мъртвота и унищожение!

    Коментиран от #88

  • 14 нормален

    54 12 Отговор
    Кога беше това, "Когато "буташе"Меркел да вкарва мигранти в Германия,без всякакви документи и контрол по границите,беше "таткоТръмп""загрижен"за всякаква "паплач"пристигаща в Европа." Че не моа се сетя.
  • 15 1234

    81 10 Отговор
    Дълбок поклон! И пред Орбан съшо, а герберската глобалистка шйака до кога ще я търпим?
  • 16 drum

    11 32 Отговор
    Кравар
  • 17 Японеца

    108 14 Отговор
    Много е прав ТРЪМП, цветните се самозабравят и постоянно плачат, че са дискриминирани. Личи от поста на тая пелоси! И наистина, щом са толкова умни да ходят в страните си, да оправят правителствата си и тогава да дават акъл и пример.

    Коментиран от #91

  • 18 злобар

    27 68 Отговор
    Тоя кретен защо не се пръждоса там откъдето са дошли дедите му .

    Коментиран от #21

  • 19 jambazina

    60 31 Отговор
    Да се връщат а? А като ги караха на сила оковани с вериги да работят без пари не беше проблем?
  • 20 Иванов

    48 9 Отговор
    Да си сложи бялата качулка и да ги овъргаля в казана с катран и перушина!))))
  • 21 бмв

    52 15 Отговор

    До коментар #18 от "злобар":

    много е прав Тръмп...
  • 22 goni

    91 9 Отговор
    Eдна кратка история: На млад колега отказаха виза за САЩ по времето на Обама с обяснението че не стига че е с професия, която много се търси там, ами е и бял и ергенин!:) Това че леля му е успяла в САЩ беше минус!:) Краят е щастлив!:) Дойде Бай Дончо и много бързо му издадоха виза!:) Човека е добре. Работи по професията си и печели добре. Похвали се че вече се е сгодил и ме покани на сватба!:)
  • 23 Фигаро

    20 46 Отговор

    До коментар #3 от "доктор Гейроп":

    Луд,ненормален,психично неустойчив....продължавайте истината за това разглезено и облечено във власт човече. Като му гледам перчема едва ли е потомък на коренното население. Да не го изгонят да си ходи там, от където е дошла родата му.
  • 24 Браво

    83 14 Отговор
    Браво на стария Дони ! Ако не беше той , досега да са разсипали щатите и да са ги направили на кочина. Той защитава белия човек, никой друг. Велик !
  • 25 Хаймана

    55 15 Отговор
    Какви смешници сте на малкия пръст не може да стъпите на Тръмп ? Хубаво ама българско ???
  • 26 Milovrab4e

    28 29 Отговор
    Да, точно каза някой тук- той подкрепяше Европа да прибира всякакви уж бежанци!Това стана с любезната подкрепа и съдействие на САЩ!Да няма амнезия Тръмп!?Техните бивши роби...с кораби ги влачеха от родината им.Ама вече не им трябват.Айде...лицемери гадни.
  • 27 Slan

    70 3 Отговор
    Америка и Европа нямат нужда от всички тези мигранти защото те са просто едни паразити които само живеят на гърба на белите и не дават нищо на нашето общество. Колко от дошлите навлеци от Азия и Африка работят например днес в Германия? Като процент тези които са работещи са под 5 % така, че всеки да си хваща пътя и обратно откъдето се е домъкнал.
  • 28 букова глава

    26 25 Отговор
    Ха, ми той требе първо да изгони Мелания!
  • 29 Дядо Мишо

    24 8 Отговор
    Има ли друг държавен глава, който да дразни света през социална медия? 🤔

    Коментиран от #53

  • 30 Dir

    17 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ... казват на народа на Съединените щати - най-великата и най-могъща нация на земята, как да бъде управлявано... - така говореха и едни други хора , дето взеха властта 1917 година .
  • 31 КОНСТАНТИНОВ

    24 8 Отговор
    Вече не сте нито наи великата нито наи мощната сттсна
  • 32 Гост

    37 2 Отговор
    Да г-н Тръмп е прав. Не може да се дава акъл на този който е по напред от теб.Друг е въпросът дали САЩ са най великата нация на света. Или ако са с какви средства го постигат.
  • 33 ****

    22 8 Отговор
    Този си мисли,че сащ са най най,ама вуче не са най,има и по най от тях,Русия,Китай,Индия и тя напира.

    Коментиран от #40

  • 34 100

    17 4 Отговор
    Рашида Талиб е най опасна, направо я екстрадирайте. ;)
  • 35 мдаа

    39 12 Отговор
    Ееех защо и тук нямаме такъв държавник да им каже такива думи и на нашите турци и цигани от ДПС?
  • 36 Сив

    48 5 Отговор
    Човек без да иска става расист!Прав е Тръмп,като много знаят да си отиват в Африка,но искат да работят на бюро,а не от клона!
  • 37 Добре де

    57 0 Отговор
    Да, тук в Германия ги наводниха такива.И точно искат да работят на бюро, а нищо не знаят и не умеят.Високомерни...ужас.Все едно си им длъжник.Не бях расист, обаче неволно на там клонят работите.
  • 38 Фори

    30 16 Отговор
    Едно време ги карахте с кораби насила и вързани с вериги, и сега ще е така , но в обратната посока. Когато умираха в плантациите за да изградят гордия Ви капитализъм бе добре, а сега Ви пречат. Ще си берете плодовете на "демокрацията" , никой не Ви е виновен.

    Коментиран от #84

  • 39 БАРО

    19 13 Отговор
    Същото се отнася и за Нашите селяни в София
  • 40 БАРО

    17 2 Отговор

    До коментар #33 от "****":

    Индия пък с какво напира Колко повече бактерии да лапат от лайняните реки

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ооооох

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "некойси":

    не , не може да го задмине..
  • 43 ****

    4 8 Отговор

    До коментар #40 от "БАРО":

    Че в България реките да са са по чисти?
  • 44 Centurion

    37 2 Отговор

    До коментар #4 от "психолог":

    Побъркал го бил Путин,той с Путин ще с договори,ама с тази негърска безполезна сган как ще се оправи човека.Писнало им е да ги хрантутят и да им създават проблеми. Над 40 милиона са. Време е за по твърди и кардинални мерки срещу тази плесен срещу тези тумори които разяждат Света с безкрайните ви претенции без да дават нещо полезно.Спасението е в не далечното историческо минало. Трябват сърцати и решителни хора,иначе загиване всички.

    Коментиран от #46

  • 45 Да го подържиш

    23 2 Отговор
    Тия БГ гъзолизците дето и ръчни колички от САЩ с нашите пари ще купят не четат ли на ДТръмп думите та поне нещо в канчетата им да мръдне докато разноцветни боклуци ръфат България.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 www

    30 1 Отговор
    БРАВО!А да се намери и политик в България да каже на циган.ята да си ходят у Индия.Немат топки наще,немаааат.
  • 49 Грую

    11 6 Отговор
    Дядо му го изпъдили от Бавария понеже не бил отбил редовна военна служба, та ако и той трябва да се върне от там , откъдето е дядо му, вероятно ще трябва да води преговори с Меркел за германски паспорт. Армията вече е платена, така че дядовите му проблеми няма да го споходят.
  • 50 ПЕНКО

    17 1 Отговор
    ДиМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ Е НА ЦИОНИСТИТЕ -СЕМИТИ -ПРОИЗВОДНИ НА ПИЛИГРИМИТЕ !!! ЕВРЕИТЕ СА СИ ПОЛУЧЕРНИЛКИ ОТ АФРИКА !!! ЕВРЕИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА БАНКИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛИ ПОСЛЕДНАТА КРИЗА -СИ РАЗДАДОХА ПРЕМИИ ОТ ДЪРЖАВНАТА ПОМОЩ !!!!

    Коментиран от #79

  • 51 ПЕНКО

    15 1 Отговор
    ТЪРЪТЪП ТРЯБВА ДА УБЕДИ МИЛИОНИТЕ ЛАТИНОСИ / ВЕЧЕ ГРАЖДАНИ НА САЩИ РАБОТЕЩИ В СТРУКТУРИТЕ/ ,ЧЕ ГМО ХРАНИТЕЛНАТА СИСТЕМА НА САЩ НЕ Е С БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ,ЗА ПРИЕМ НА ГЪРЛА-ШКЕМБАТА ОТ ВСЯКЪДЕ И ВСЯКАК !!! ЗАЩО СА ВИ СТЕНИ БЕ ПЕХОТНИТЕ МИНИ СА ПО ЕФЕКТИВНИ И ЕФТИНИ !!!!!!!!!!
  • 52 Бай герги

    17 0 Отговор
    Е тук сме на едно мнение с перчема
  • 53 КЛЮКАР

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Дядо Мишо":

    БАЦЕ?????
  • 54 Сатаната

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "некойси":

    Има две неща на този свят, които немогат да станат. Първото е да влезеш там от където си излязъл. Второто - да видиш евреин да върви по улицата и да хвърля пари и след него да върви арменец, да ги събира и да му ги връща. Някой да е по-тъп от Бойко е третото.
  • 55 Откровение

    2 1 Отговор
    Da ostavat indiancite da komandva te sa istinskite pretijateli na amerika!!!a tramp da se vrashta s vsichki kam rodnite mesta vkluchitelno i toi!!! Taka e redno usa edin za vsichki vsichki za edin aide vsichki po svoite mesta😁
  • 56 Дедо

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    То ако си тръгнат всички от където са дошли, там трябва да останат само индианците!
  • 57 Бах

    2 7 Отговор

    До коментар #4 от "психолог":

    Да прав Сте. ПУТИН си Го избра на изборите и ПУТИН ще Го побърка. Те и сега в кулоарите на белият дом , казват на Тръмп , руският човек !

    Коментиран от #63, #80

  • 58 Марк Енгелс

    10 0 Отговор
    Александра Окасио-Кортес, майка й е от Поерто Рико. Пуерто Рико има собствена конституция, законодателна, изпълнителна и съдебна власт. Връзката със САЩ се заключава в наличието на общо гражданство, валута и отбрана. Икономика
    БВП (ППС, 2013) $125,861 млрд
    БВП на човек (ППС) $35 029
    Валута щатски долар (USD)
  • 59 ПАНКО МАКЕДОНСКИ

    2 7 Отговор
    Българите дори родени в САЩ, значи нямат проо на политическа кариера, беж бързо у бугарско, корумпиранатабоковщина.
  • 60 вацев

    3 1 Отговор
    Скалата иска да е президент, беж у Самоа.
  • 61 Лора, внимавай...!!!!

    5 1 Отговор
    Те си наместиха виолетките, кажи им сега да си отиват...!! От цял САЩ, само ти си оранжев....!!!
  • 62 Информиран

    17 0 Отговор
    Седящият Бик преди време също подцени въпроса с емигрантите и те ти резултата!
  • 63 Тръмп

    6 3 Отговор

    До коментар #57 от "Бах":

    Путин е бледолик,та е нормална подкрепата му!!!:):):)Туита е насочен срещу двете ислямистки от Демократическо-Комуноиднста партия на Сорос!!!:):):)И Щатите дебилите са ни в повече!!!:):):)
  • 64 Патриот

    12 0 Отговор
    Много е прав - за черните си има Африка, за жълтите Китай и Япония, за американците -Америка. Да ги питам кво правят в независима и демократична България с базите им - пазят правителството от метеж.
  • 65 Патриот

    12 1 Отговор
    Много е прав - за черните си има Африка, за жълтите Китай и Япония, за американците -Америка. Да ги питам кво правят в независима и демократична България с базите им - пазят правителството от метеж.
  • 66 ???

    3 10 Отговор
    Трънчо куфее, тотално изперка. Някой го е излъгал, че става за политик!

    Коментиран от #70

  • 67 Кико

    7 7 Отговор
    1.Дончо, ти що не си ходиш там, откъдето са дошли твоите праорци?2.Що избираш за жени славянки?Що не ги изгониш на Старе место ?

    Коментиран от #81

  • 68 1944

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "психолог":

    путин не смее да каже копче на чеченците в москва.
  • 69 разума

    5 7 Отговор
    Тръмп отивай там откъдето си дошъл и ни остави на свобода нас индианците, истинските собственици на Америка.Въпреки ,че ни избиваш ще се борим за земята си до последния си дъх.

    Коментиран от #82

  • 70 Бах

    8 2 Отговор

    До коментар #66 от "???":

    Така е. И нашата ТИКВА куфее и се държи неадекватно.Не знам в пожарникарското училище да се преподава политика. От една седмица насам ТИКВАТА се осра яко с изцепките си към нашите съседи . Не , че и те са цвете за мирисане , но са с една идея по мъдри. Вместо Този боклук да инвестира във VW , той купува морално остарели самолети.
  • 71 1944

    3 9 Отговор
    една лъжа и сто години да я повтаряте няма да стане истина. путин е никой за белия дом. като вашия стогодишен преуспял комунизъм.
  • 72 Мария

    15 1 Отговор
    И ДА СИ ПИШЕМ МЕ И ДА СИ ХОРТУВАМЕ ТРЪМП КАЗВА ИСТИНАТА.В ЕДИН КОШЕР ЛИМИТА НА ТЪРТЕИТЕ Е ОГРАНИЧЕН!
  • 73 Алфа Ромео

    2 2 Отговор
    Доналд Дък няма ли да се върне и той в родната си страна да и помогне, или вече забрави къде е роден....
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 анова

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Румяна Костова":

    Тръмп му хлопа дюшемето но в случая заставам зад него негрите са тумор който трябва да се отстрани
  • 77 Патриот

    7 0 Отговор
    Каква е мечтата на всеки американец?
    Всички негри да се върнат в Африка и като си заминават да вземат по един евреин под мишница.

    Коментиран от #87

  • 78 Танко

    7 0 Отговор
    Цитат от американски филм , бял към черен - " Ако ви знаехме какви сте , щяхме сами да си берем памука , Интересно , много социални групи се обиждат ,когато се обръщат към тях с общоприетите им имена .Искат да са - малки хора , гейове , афроамериканци и др . .Единственно белите не се сърдим , че ни наричат " бели " , Не , че е голяма гордост да си бял в България .След края на робството в САЩ са предложили на негрите да ги върнат в Африка . Малката част , които са се съгласили , са създали държавата Либерия . Първата им работа е била да въведат тяхно си робство .От негрите и циганите нищо не става .Крайно време е всяка раса да си знае местото !
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Не е майтап

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Бах":

    Казват го глобалистите-демократи=комунисти.
  • 81 Не е майтап

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Кико":

    Кико,или си за бялата раса или си против нея.Води се война да ни заличат!
  • 82 Не е майтап

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "разума":

    Май не си от белите хора?
  • 83 Ишката на

    0 0 Отговор
    трън
  • 84 Бай Яни

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "Фори":

    Едно уточнение в щатите никога САЩ ПО ТОЧНО е нямало и няма да има роби, всеки начетен човек знае кога е създадена държавата, робството е било в Английските и Холандцките колони. Повечето идват от Днешните Мексико и Бразилия. Там е имало най много роби. И Бай Дони е прав, но вместо да се пени, да вземе насила да изсели всички новодошли от блиски те 30 сети на години насам натрапници. Както и ние да вземем пример и да изгони всички серийски, украйнски и руски натрапници от България.
  • 85 Поздравления

    1 6 Отговор
    Изпреварихте и хитлер от утре гоним всички които нямат бял тен аз почвам от към плажа

    Коментиран от #90

  • 86 анова

    4 1 Отговор
    ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН НЕГЪР ИЗОБРЕТАТЕЛ композитор откривател няма няма и да има най гнусното което видях преди години беше негър във футболната селекция на ГЕРМАНИЯ ПОЗОР ЗА ТАЗИ ВЕЛИКА НАЦИЯ УЖАС НЕ ВЯРВАХ НА ОЧИТЕ СИ

    Коментиран от #93

  • 87 анова

    5 1 Отговор

    До коментар #77 от "Патриот":

    Негрите са яки и тъпи могат да носят и по трима чафути
  • 88 Хаджи хаджи Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Шабан":

    Българската версия за евро-роми!
  • 89 Да не се заблуждаваме

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Nik":

    Дедо Тръмп пак кърти и право в десятката. Гадната и проста Нанси пак се издрайфа с глуповатите и популистки тълкувания на великият Тръмп. Само може да му духа прахът от обувките
  • 90 Цирк

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Поздравления":

    Идва този момент,опитите ти за хумор не минават.
  • 91 Единадесетт

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Японеца":

    Нямат мозък,хъркащите "жертви" ги използват срещу бялата раса.Това им е планът за господство световно.Утрепи белите освен богоизбран,другите са лесни.
  • 92 Йоана

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Nik":

    Казваш Тръмп бил расист. Нали знаеш онази мъдрост - с каквито се хванеш такъв ставаш. Аз много не и вярвах, но може би съм грешала. Расистите от израел са му първи дружки, та чак и расист зет си има.
  • 93 Заклеймявам расизма

    2 3 Отговор

    До коментар #86 от "анова":

    Я сега иди се образовай малко. Не бе човече много си прост! Чети, четииии ти казвам! Но, че сред негрите има по-малък брой изобретатели и учени е вярно (ИМА, но по-малко), но САМО защото през изминалите 200 години бяха подлагани на геноцид. Изкуствено поддържани граждански и племенни войни в Африка и робство в САЩ. Утре ще кажете същото за Палестинците, ако до тогава ци-он-ис-ти-те не ги изколят. Те с децата приключиха, кажи-речи!
  • 94 Някой

    1 2 Отговор
    Създаване на Сащ.
    Хайка разглезени англета окупират унищожават местното население.за мен в сащ са 98% емигранти.2% в резервати ако е останалоннещо от тях.така че няма американци а водошли пришълци
  • 95 Ривиа

    0 1 Отговор
    Оплаквам се. От расизма. Би трябвало термина расизъм да се отнася към цветнокожите и дискриминацията. Ама нещо май се появява дискриминация и дори расизъм към белите! Чернокожите толкова ги "дискриминират", че чак имат повече права от белите! И после защо има расизъм. Ами защото тях ги слагат по-нагоре по държавната стълба, защото иначе видите ли ако получават за една и съща работа колкото белия колега, и после расизъм. Какъв расизъм, къде пък го видяха! Не казвам че Тръмп е прав, имам един-двама познати чернокожи, които са много свестни даже. Ама то пък в Америка особено на нищо не прилича! Сигурно ако имат съдебно дело, използват за белия папка със законите, които трябва да спазва стриктно. А пък за черния вадят папка какво НЕ трябва да Нарушава
  • 96 Р9к

    0 0 Отговор
    Мерси на гугъл, че въпреки, че не живея в америка, ми препоръчва нещо, със също толкова ниско качество, колкото и техните медии.
  • 97 Кире

    3 0 Отговор
    Проблемът на негрите е,че никога не са искали да са свободни хора,а просто да са на мястото на господарите си,но само заради облагите и без отговорностите,затова винаги ще си останат едни чернилки още повече,че нахалството им е в кръвта.