14 Септември, 2019 13:31 12 271 92

Решетников: В България е задействан американски план

  • русофили-
  • русия-
  • скандал-
  • българия-
  • сащ-
  • леонид решетников-
  • план

България трябва да се подчинява на някакви други наредби

Решетников: В България е задействан американски план - 1
Снимка: Кремъл

Шпионският скандал с Русия е част от голяма кампания, в която всеки член на НАТО трябва да участва, каза в интервю за БНР бившият директор на Руския институт за стратегически изследвания генерал Леонид Решетников.

На въпрос как скандалът ще се отрази на планираното посещение на външния министър Екатерина Захариева в Москва, Решетников отговори: „Засега влияе много лошо, но до октомври има още много време. Ако посещението е утре, то ще се провали. Трябва да контактуваме на всяка цена, но все пак да не го разваляме преди да е започнало. Това е най-главното“.

Решетников, който е сочен като основна фигура в шпионския скандал, смята, че в България е задействан американски план. „Предполагам, че България като член на НАТО трябва да се подчинява на някакви други наредби. И затова е тази атака, защото русофилите са все пак една голяма част от българския народ. Техните противници трябва да ограничат тяхната дейност“, каза той.

На Леонид Решетников му беше забранено да посещава България в следващите 10 години във връзка с делото за шпионаж срещу председателя на сдружението „Русофили“ Николай Малинов.

В отговор на въпрос за евентуалната му намеса, пряко или косвено, във вътрешните работи на България, не в качеството си на пенсионер, а на директор на Руския институт за стратегически изследвания например, Решетников заяви: „Нашият институт е правил анализи за ситуацията на Балканите, за политиката на САЩ в този регион, за ситуацията в България, разбира се, всички институти това правят“. „При вас непрекъснато казват, че аз организирах избирането на г-н Радев за президент. Но никой не казва как съм направил това. Никой не обяснява на хората... Вече няколко години казват едно и също: „Решетников сложи президент на България“. Това е работа на спецслужбите“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНЕРАЛ ЛЕОНИД

    74 13 Отговор
    Сбогом Мими, Сбогом Ивет, Сбогом Мишел от съпротивата...

    Коментиран от #25

  • 2 El pepi

    145 47 Отговор
    ДАНС-ажиите нищо не пропускат действат по поръчка слуги на мафията и ПРОАмериканската политика(проституция)!!!
  • 3 Анти милиционер

    18 23 Отговор
    Еврейски.
  • 4 Милиционерите

    47 74 Отговор
    Квичат все по-жално о безпомощно.
  • 5 El chochy

    52 69 Отговор
    А в главата на Решетников какъв план е задействан?
  • 6 Факт

    141 45 Отговор
    Това и децата го знаят-америте ги е страх от русофилството в Бьлгария...Но точно заради това американско нагло дьржание и гьзолизтвото на правителството американофобите стават все повече у нас-факт...

    Коментиран от #28, #77

  • 7 Шляхтиц

    121 31 Отговор
    По мое съвсем скромно мнение България, както винаги в познатата на мен история е НА ГУБЕЩАТА СТРАНА. Руските съответни служби знаят каквото им е необходимо за България МНОГО ПО-ДОБРЕ от НАЙ-ДОБРИЯ български шпионин. И този абсурден театър ще бъде скъпо платен от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Само от саботирането на Южен поток България изгуби милиарди. Сега ще печели Турция

    Коментиран от #82

  • 8 Питам само

    59 3 Отговор
    Каква е тая мания едните да искат да наложат мирогледа си на другите , който на където се е ориентирал на там върви
  • 9 Чемодан, вокзал

    44 48 Отговор
    Досвидания.
  • 10 Начо

    47 71 Отговор
    Решетник земи се гръмни
  • 11 Русороб

    32 75 Отговор
    75 години чакаме да се активизират американците а сега вече не е нужно и сами можем да наритаме руститутките в кочината им

    Коментиран от #51

  • 12 АНИ

    48 67 Отговор
    Г-н Решетников не ни учете какво да правим, нали българите сме тъпи и мързеливи и ако не сте вие ще загинеме .Много дълго време ни се подигравате и ни слагате на колене.Сега ни оставете ние да се оправяме без вас.

    Коментиран от #20

  • 13 гост

    43 4 Отговор
    Значи много интересно, как троловете идват на талази. Първо се пишат проамерикански коментари на килограм, харесвания, харесвания и пак харесвания, после идват проруските, яко минуси на първите и пак коментари, коментари +++, после пак идват проамериканските, пак така и това, докато темата не бъде забравена и не напишат друга новина. В същото време, може и някой случаен, на който му е скучно и очевидно няма какво да прави, да се включи, ей така за сеира. Голямо шоу е тук.

    Коментиран от #73, #78

  • 14 марче

    39 35 Отговор
    Пенсионер загрижен за чужа държава е много странно нещо! Вместо да си гледа старините! Сто на сто и мисли нещо лошо.
  • 15 Бесен Язовец

    42 27 Отговор
    Сороснята е отчаяна, като оръжие и останаха само интригите!
  • 16 Borislav Popov

    42 49 Отговор
    България е суверенна държава и не мисля, че някакъв тъп рушки дядка има право да ни дава наклон на оная работа. Светът ще е едно по-добро място, ако всеки си гледа в собствената кочинка.

    Коментиран от #27, #46

  • 17 Ахмак бей

    34 3 Отговор
    И да крие нещо - не лъже за нищо ! И нищо ново не казва ! Казаното го знаят всички .... Само че като почти всички , аз - дъртия ахмак не зная какво трябва да правим ние , простия народец , кръстени и рязани че да се опазим от шашкъниите на Големите ... Зер първо нашето, а после и всички ние отиваме курбан ....
  • 18 Руските свине

    27 37 Отговор
    Винаги обвиняват американците или "англо-саксонците" за всичките свои провали. Крайно време е са разбират, че не трябва да се отнасят снизходитерно и господарски към народ като българският. Може би са се подведени от русофилските си роби, но трябва да знаят, че българите не лижат чужди задници като тях, пък били те и руски.
  • 19 NSDAP

    39 40 Отговор
    Другарю Решетников,понеже явно имате склероза и бързо забравяте,ще ви припомня няколко неща!Вие никога не сте ни освобождавали!Вие бяхте спонсорирани от 1-ят Ротшилд да водите война срещу Османската империя през 1877-1878 за нефта в Кавказ!Вие дойдохте на балканите,след като турците мобилизираха армията към и я насочиха към Кавказ,и вие решихте да ги ударите в гръб,пък и белким се надявайте да се доберете до Босфора и да си разширите империята.Нас(българите) ни освободи кайзера Ото фон Бисмарк,който на берлинският процес настоява сам за създаване на Българска държава,въпреки че тя ще бъде доста орязана.Англичаните и французите искат България отново да стане част от Османската империя,а руснаците искат да анексират България,както са направили с Кавказ.Факт е,че сме били подлагани на репресии по време на османското иго,него отричайте!Истината трябва да се знае,а тя е че само Германия ни е помагала по онова време.Когато Сърбия напада България,руснаците ги финансират и сърбите се бият с руски оръжия,а ние получаваме братска помощ от Германия и колкото и да е странно... получаваме помощ и от Османската империя,която решава да не напада България в гръб,а да се средоточи върху културният живот в империята,като например да се пренесат колите,печатните машини и други нови неща в империята.Другатю Решетников,нашите архиви са във Москва,златото ни е там,а компанията на Роман Абрамович източва златото ни в Челопек само срещу 2%.Ние сме ви енергийни роби,Лукойл не плащ

    Коментиран от #26, #33, #66

  • 20 Borislav Popov

    41 11 Отговор

    До коментар #12 от "АНИ":

    И как Ани ще се оправяме без природни ресурси и пазари? Златото и други ценни елементи от Менделевата таблица, се изнасят от канадски и американски фирми срещу скромните 1,78 % налози, в полза за държавата ! И то върху основните елементи като сребро и злато! Останалите не влизат в списъка! Ядем вносни продукти, защото всеки опит да произведем собствени такива, бива парализиран! " Случайни" чу ми по различните животни и масово изтребване! Ядем турски и македонски зеленчуци! Зърнените култури са в ръцете на няколко фирми, близки до власта! Всичко печелившо е отдадено на концесия за 30 години напред! Специалистите избягаха в чижбина, а организацията на България върви с пълни темпове! Дай някакво предложение, как ще се оправим сами, без собствено производство, ресурси и пазари!

    Коментиран от #23

  • 21 Borislav Popov

    32 6 Отговор
    Циганизацията на България върви с бързо темпо!
  • 22 Нео

    20 31 Отговор
    Ето го и генерала - отговарящ за хибридната война на Путин срещу България. Нали беше пенсионер! Какво прави в момента? Защо не говори за културните връзки? Прави това, което е правил цял живот-да прокарва кремълската политика на всяка цена! Що се отнася до избора но Радев е срамно да задава глупави въпроси от типа "как го е направил". Как се води хиббридна война? Бе впрегната цялата путинска пропагандна машина и цялото тролско съсловие за тази цел. А това никак не е малко! Хвалиш единия, омаскаряваш другия и се получава. Хванаха се достатъчно хора на тази въдица и се получава. Този план проработи в САЩ, а у нас бе по-лесно и по-евтино. Резултатът: имаме за президент човек съсипал изтребителната авиация и със повреден морален компас, който да прокарва путинските интереси.
  • 23 Българин

    22 31 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    Стига си лъгал бе путлераст, като не ти харесва са живееш в държава членка на ЕС и НАТО може да се изсели в духовната си родина. Пък да видим колко време ще издържиш там.
  • 24 Смях

    15 20 Отговор
    "Дръжте агентите" казал агента Решетников. ... смях
  • 25 TтТ

    23 24 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНЕРАЛ ЛЕОНИД":

    От руския план сме на това положение!Разликата се виждаше между ФРГ и ГДР! И в любовта граници има!!!Тъпи комунисти и съмите руснаци мизерстват!
  • 26 Хаджи хаджи Българин

    27 10 Отговор

    До коментар #19 от "NSDAP":

    Чети неграмотнико и не забравяй, че има хора дето четат и мислят! Ето ти клаузите на Берлинският договор от 13 юли 1878! Берлинският договор определя територията на българското княжество в земите между Дунав и Стара планина и дотогавашния софийски санджак. Между Стара планина и Родопите се обособява автономна област Източна Румелия, а Македония, Източна Тракия и Западна Тракия остават под пряката власт на султана.[2] Сърбия запазва завладяното през войната Южно Поморавие с градовете Ниш, Пирот и Враня.[3] Черна гора също се уголемява териториално, но придобивките ѝ на адриатическия бряг са поставени под австро-унгарски контрол. Австро-Унгария окупира Босна и Херцеговина, както и Новопазарският санджак[4]. Северна Добруджа е предоставена на Румъния като компенсация за Южна Бесарабия, отнета ѝ в полза на Русия. Русия се разширява и в Кавказ с градовете Батуми и Карс. Договорът изисква от Османската империя да приложи и видоизмени устава за ограничена автономия на Крит. Великобритания узаконява правото си да окупира Кипър. От Википедия!

    Коментиран от #30

  • 27 Гост

    18 6 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Я го кажи на твоите козяци и ще видиш как ще ти секне кранчето на дотациите

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Хрониките на Евразия

    12 21 Отговор
    Няма да се учудя , ако след смърта на Путин , всичките тези Решетникови , Лаврови , Пескови и прочие путинска нечист , не излезнат американски шпиони и започнат да пишат доноси против себе си ..😃
  • 30 Истината

    13 12 Отговор

    До коментар #26 от "Хаджи хаджи Българин":

    Руската и Австро-Унгарската империи, двете властващив Централа и Източна Европа империи са се разбрали предваритело как да си поделят сферите на влияние на Балканите и са заложили основите на Берлинския договор и разкъсването на българските земи и нация. Със секретното Райхщадско споразумение от 8 юли 1876 г. , подписано веднага след Априлското въстание, двете империи се споразумяват да не се допусне образуване на голяма българска държава, като взаимно си гарантират парчетата от баницата, наречени Балкански полуостров. Русия гарантира на Австор-Унгария да не възпрепятства окупацията на Босна и Херцеговина и Хърватска, а от своя страна Австро-Унгария гарантира на Русия ненамеса при инвазия и окупация на българските земи.

    Коментиран от #34

  • 31 Хрониките на Евразия

    9 25 Отговор
    Днес в Москва парадобесните пак парад правят ..
    Този път на комуналните служби .
    Хиляди боклуджийски коли ще преминат през Червеният площад .
    Финландците вече напръскаха своята граница с Русия , против бяс ..
    А някои в България иска бизнес да прави с тези ненормалници , против интересите на България , че и банка да отварят с пари от Кремъл ..
  • 32 Гост

    26 3 Отговор
    Господин Решетников, ако плана не е американски, то той ще е руски. И понеже нашия премиер е с въртеливо-шавлив гъз, за наше най-голямо съжаление /на обикновения български човечец/, планът никога няма да стане български...за съжаление, това е...
  • 33 Хаджи хаджи Българин

    21 4 Отговор

    До коментар #19 от "NSDAP":

    Санстефански мирен договор от 3 март 1878!
    Споразумение между Русия и Високата порта!
    Засягащи България! Договорът предвижда създаването на автономно, трибутарно княжество България с християнско правителство и правото да има войска. Окончателните граници на Княжеството трябва да се определят от смесена руско-турска комисия, но размерите на България, определени в общи линии на приложената карта, трябва да служат за основа на окончателното разграничение.

    Територията на България ще обхваща земите от река Дунав по новоустроената сръбска граница и оттам по западната граница на казата Враня до планината Карадаг. Оттам границата ще мине по западните граници на казите Куманово, Кочани, Калканделен до Кораб планина. След това границата се спуска на юг по Черни Дрин и после по западната граница на казите Охрид, Старово и Корча стига до планината Грамос. Оттам границата тръгва на изток през Костурското езеро, стига до река Мъгленица и се спуска до Солунския залив. Границата заобикаля Солун и през Бешичкото езеро излиза на Орфанския залив. От Буругьол границата извива на север към Родопите до Чепеларе, откъдето завива на изток и се спуска по Арда, после минава през Източна Тракия до Черно море, като оставя Одрин в Османската империя, а Лозенград, Люлебургас и Малко Търново – в България. Границата напуска морския бряг при Мангалия и през Добруджа излиза на Дунава при Расово (Член 6).

    Договорът се опитва да създаде голяма славянска държава на Балканите – княже

    Коментиран от #36, #43

  • 34 Хаджи хаджи Българин

    14 4 Отговор

    До коментар #30 от "Истината":

    Прочети във Википедия, също и други източници и ще разбереш ИСТИНАТА! А тя изглежда различно от твоята измислена истина!

    Коментиран от #42

  • 35 Borislav Popov

    7 6 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Аз съм нов човек, с двуполова ориентация! Боря се за би- полярен модел! Слава на матушка Русия !
  • 36 NSDAP

    19 18 Отговор

    До коментар #33 от "Хаджи хаджи Българин":

    Добра лъжа!Сан Стефано е договор,който искат нашите революционери от Русия,но Русия отказва да го подпише!Русия не допуска бг на берлинският конгрес,Русия иска да й платим 32 тона злато,което трябва да изпратим за срок от 12 години на транш през 10 месеца!Русия иска да анексира България,а Великобритания и Франция я спират,но пък те сиакт България да се върне при османците.....само Бисмарк настоява за създаване на самостоятелна българска държава,въпреки малко,но все пак българска държава!След освобождението,всичко е построено с пари от българският елит,редом с германският елит.Първите коли в България са немски,оръжията ни са немски,Германия ни отпуска безвъзмездна помощ в размер на 10 милиона марки с които ние се развиваме и ставаме в топ 10 в света преди ПСВ!Русия УНИЩОЖИ и заличи тази България!Русия е кръвен враг на България и колкото по-бързо го разберем,толкова по-добре!!!

    Коментиран от #65, #75, #88

  • 37 Отвратен

    17 7 Отговор
    Знаем, докато не ни унищожат няма да се кротнат.

    На янките им трбвя територия, от която да нанасят ядрени удари срещу Русия.

    Коментиран от #40

  • 38 Америко Лукашони

    6 13 Отговор
    Ей такива работи да се чуват Американски план Това е равно на Инвестиции от световни фирми работни места достойно заплащане Край на болшевизма и червената мафия Цивилизация
  • 39 Ще го ядете

    11 1 Отговор
    България е била велика и много хора ги е страх от нас и до днес. Ще мине време и пак ще ни сърбате попарата драги съседи и други разни измислени герои.
  • 40 Българин

    14 10 Отговор

    До коментар #37 от "Отвратен":

    А ние българите сме отвратени от факта, че същества с български лични карти работят против българските национални интереси и в услуга на Русия.
  • 41 Сенсей АГА

    7 6 Отговор
    Не ни пука нито за мнението на некъв кравар или кагебист, всички кагебеици в Гулаг
  • 42 Истината

    7 11 Отговор

    До коментар #34 от "Хаджи хаджи Българин":

    Википедията я правят путинисти, бе русоид. Има документи за това, което съм ти писал.
  • 43 Ха сега виж в гуглето

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Хаджи хаджи Българин":

    Значението на думичката трибутарно :))))

    Коментиран от #54

  • 44 Спасов

    8 1 Отговор
    Всеки може да си има план.. Въпрос на избор на народа все пак! Поне така трябва да е при демокрация.
  • 45 Demos

    3 0 Отговор
    Да , казва се Демокрация
  • 46 Хахото

    5 7 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Ти пък! С това, България е суверенна държава така ме разсмя, че половин час вече не мога да си поема дъх.
  • 47 Мартин

    18 8 Отговор
    Това, че българите обичаме руснаците, че се уважаме! Въобще не значи, че трябва да правим политика с тях, тяхната държава е по-съсипана от нашата, пред Путин - Бойко е като Ганди, пред тяхната корупция - нашите са като квартални тарикати. Аз искам европейско бъдещете за страната, искам да ставаме повече като германците, не искам да ставаме като руснаците.
    Това не пречи да прегърна братски руските гости, не ми пречи да се смея от сърце на руските комедии, не ми пречи да чета великата руска литература, не ми пречи да викам за Русия срещу всеки различен от България - без значение спорта.

    Коментиран от #48

  • 48 Българин

    10 7 Отговор

    До коментар #47 от "Мартин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи, така, че не говори от името на българите. От Съединението до днес Русия е най-големия враг на България а вие и помагате да налага своите имперски интереси, които нямат нищо общо с българските.

    Коментиран от #52

  • 49 Алексей Сергеев

    8 5 Отговор
    Другарю генерал, вие като шеф на руското разузнаване /шпионаж/ на бани в Банкя ли сте идвали 12 пъти в последните години? И децата знаят плановете на Москва за Балканите. И опита ви за преврат в Черна Гора, отганизиран от вас и провален, пак ли е американските планове? Защо ви уволни Путин? На Путин и СССР винаги са пречили, еврейския ционизъм, САЩ и четирите годишни времена
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Толуп

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "Русороб":

    Ща нариташ фаш
    Американска подлога
    ЛизаЧ гробар на булгарите
    Цървул по дивия запад
  • 52 Хаджи хаджи Българин

    6 6 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Не скверни името Българско! Ти си един козяшки трол! Та дори и за Хаджи Димитър или Христо Ботев да се представяш!

    Коментиран от #53

  • 53 Българин

    7 8 Отговор

    До коментар #52 от "Хаджи хаджи Българин":

    Ти пък какво общо имаш с България и българите бе путлераст. Изнасяй се в матушката си с другите русоиди и не ни пречете повече.

    Коментиран от #55, #56

  • 54 Хаджи хаджи Българин

    7 4 Отговор

    До коментар #43 от "Ха сега виж в гуглето":

    Оххх уморих се от невежи! За трибут- задължения към друга държава! Изплаща се оод различна форма! Пари, както Румъния си плаща на Османската империя, например! Както наш Бойко плаща на Америка и тнн! Схвана ли?
  • 55 Хаджи хаджи Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #53 от "Българин":

    Мога да разсъждавам, за разлика от теб , троле без народни и без божи!
  • 56 Хаджи хаджи Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #53 от "Българин":

    Мога да разсъждавам, за разлика от теб , троле без народни и без божи!

    Коментиран от #57

  • 57 Българин

    8 5 Отговор

    До коментар #56 от "Хаджи хаджи Българин":

    Разсъжденията ти опират все до "Слава России!"и изваждането на България от ЕС и НАТО. Българофобия на Макс!
  • 58 Другия с коня

    12 5 Отговор
    Основна задача на Русофили била ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на Политическото и Икономическо ЕДИНСТВО на България и Русия......Малоумниците пак искат да сме 13та република на Русия....И това не било Държавна Измяна.....

    Коментиран от #59

  • 59 Хрониките на Евразия

    5 6 Отговор

    До коментар #58 от "Другия с коня":

    Русофили в България няма , има путинофили - идиоти и мераклии за бързо забогатяване , даже с цената на държавна измяна .
    Като този арестуваният мошеник , прикриващ се като русофил .
  • 60 копи пейст

    7 3 Отговор
    Управляващите в Русия коват спешен план за действие на Балканите, предаде агенция „Блумбърг“.
    "Москва е силно обезпокоена от разширяването на НАТО и Европейския съюз в Югоизточна Европа и заради това в Кремъл се готвят за противодействие. Русия губи позиции в стратегическия регион, който свързва Европа с Азия и Африка, пише още медията.
    Дори Сърбия и Черна гора, които са традиционни приятели на Русия, започнаха да обръщат очи към Брюксел. Към балканската паника допринесе и последният скандал между Москва и Атина. Гърция изгони руски дипломати заради намесата във вътрешните работи на членката на Европейския съюз и НАТО и мярката на правителството на Алексис Ципрас бе подкрепена от коалиционния партньор - смятаната за проруска партия "Независими гърци". Това бе последната капка, която преля чашата на кремълското търпение", коментира Блумбърг.
    Според медията руският президент ВЛАДИМИР ПУТИН Е ДАЛ ЛИЧНО ПОРЪЧЕНИЕ НА БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ДА ОГЛАВИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА ЗА ДЕЙСТВИЕ.
    Решетников е генерал-лейтенант от външното разузнаване на Русия. Той е роден през 1947 г., има докторска степен от Софийския университет. Генералът владее свободно български и сръбски и говори гръцки. За него също се смята, че е бил резидент на КГБ в Атина.
  • 61 КУРнинов

    2 5 Отговор
    РАШКА РЕШЕТКА ИДИ НА Х-Й БЛЯЯД ИЗ БЪЛГАРИЯ!
  • 62 добре

    4 5 Отговор
    Решетуша, дорогойчик, не продавай на краставичаря краставички! Руския народ няма нищо общо с руската върхушка и лукавичките и кагебейски очичките :) обичаме руския народ, нооо, мразим руската върхушка, кято освен своя народ, тормози и нашия, дорогойчик! Не плачи, а си ходи, наааааа ...!!!
  • 63 добре

    1 4 Отговор
    бегай подалше решетуша, дорогойчик.. върви на ...!
  • 64 Сникерс

    1 2 Отговор
    Той пък открил топлата вода...РъБъ е васал отвсякъде
  • 65 Урко

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "NSDAP":

    Я разкажи за Германия и Втората световна война,като си тръгнал през просото...
  • 66 Барабанист

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "NSDAP":

    Не знам какво има другаря ти Решетников, но ти имаш изгладен мозък. Прочети малко история, а не само листовките на новия ни батко. Руско-турската война, която ни прави свободни е обявена по две причини. Първата е възмущението на обикновените руснаци и най-вече руската интелигенция от турските зверства срещу народа ни, който те смятат за братски славянски. Втората е желанието на руския император да установи влияние над тези земи - това са времена на имперски амбиции за влияние, сигурно поне си чувал за великите сили. Императорът се възползва от настроенията сред народа си и от готовността на българите да му помогнат и започва войната. Десетките хиляди български опълченци са най-яркото доказателство как народът ни е възприемал тази война.
    За Берлинския конгрес. Руските войски спират на километри от Цариград под натиска на великите сили, които нямат интерес от падането на Турция. Нямат интерес и от голяма българска държава под руско влияние. Затова е свикан берлинския конгрес от тях, за да не се допусне това. Трябва да си пълен йедиот за да си помислиш, че империя, дала десетки хиляди жертви в една война сама ще си плюе на постигнатото. Но Русия не в състояние да се опълчи сама на великите сили и е принудена на подпише документите. За Съединението. Русия е подписала документите в Берлин. Висшите офицери в българската армия со руснаци. След обявяване на Съединението, турските войски се готвят да нахлуят. Една война ще вкара в нея и руските офицери, което озн
  • 67 Ивайло

    3 7 Отговор
    Да се твърди ,че у нас няма руски шпиони е голяма СМЕХОРИЯ !!!! Руснаците и техните протежета "петоколонници" са навсякъде ! Русия брутално се меси в нашия живот на всички нива ! Този Решетников ни прави на тъпаци ! Да върви да агитира всред своите мужики ! А нашето правителство е безпомощно и се държи инфантилно ,с изключение на Екатерина ! Тя е честен човек ,но скоро ще й скроят мярката !
  • 68 Един българин

    10 2 Отговор
    Вън САЩ от България!

    Коментиран от #69

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 България-Америка вечна дружба!

    4 7 Отговор
    Изящен се от яд червени паразити
  • 71 Кико

    3 3 Отговор
    Прилича ми на Дърева, грозен, безполов, атипатичен "гол охлюф"!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Kuzmanovv

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Много добре сте го написал 🤓. Аз също се забавлявам - обикновено чета заглавието и ⏭ на коментарите - много оправя настроението 😀. Много често съм се смял със сълзи. А по темата - старата поговорка "шпионина вика дръжте шпионина" ... 😉 .
  • 74 Хрониките на Евразия

    4 2 Отговор
    Неудобно ми е да си призная , но заговор против Русия наистина има и в него участва цялото пълнолетно нейно население ..
  • 75 Стоян Иванов

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "NSDAP":

    Или са ви свършили лекарствата, или не сте започнал терапия? Направете нещо , щото иначе халюцинациите и брътвежите ви ще става още по-нелепи!
  • 76 123q4

    7 2 Отговор
    Да живее легендарният българин, генерал Иван Колев сразил руската армия-агресор в Добруджа през 1916 год.Ако беше доживял до 09. 09 1944г.щеше да последва съдбата на смелият капитан Георги Радков, защитникът на Балчик, убит като куче от българските комунисти-русофили,пред стените на софийския затвор през 1944г.Единствената му вина е била, че е защитавал БЪЛГАРИЯ от врага..........пример от хилядите садистични убийства .А синовете на Райна Княгиня........и много много други.

    Коментиран от #92

  • 77 Stormtrooper

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    Колкото повече говорят за путин и русия, толкова повече отвращават хората! Говорят, сякаш сме подмосковието.
  • 78 LucifeR

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Аз съм случайно тук
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲🗽

    2 3 Отговор
    Сбогом таварищ Решетников и никога не се връщай
  • 82 Soros

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Шляхтиц":

    Че тя България и сега губи от Русия по 6 милиарда на година.Та какво ще спечели от Южния паток по 200-300милиона ли, което е под 10% от сегашното състояние
  • 83 Пинко- розовия панталон

    1 3 Отговор
    Скоро в Москва ще правим прайд, всичкото хомосексуал на красная плошади
  • 84 хахаха

    0 3 Отговор
    Решетник, не разбрахте ли, че вече тотално сте додеяли на българския народ с вечните си и непрестанни мераци да го яхате и доите с многобройните си фирми, фирмички и алчни сметки?!? Оставете ни да си вървим по пътя, който сме избрали и забравете за всякакви планове и глупости! А що се отнася до местните ви слуги, те си знаят - щом им е толкова криво да преживяват в страна-членка на ЕС и НАТО: чемодан-вокзал-россия!
  • 85 ТРОПЧО

    2 0 Отговор
    Тъпа държава слуги на дявола е боико къвто винаги е бил сащ тез долни твари да ги залеи океана дано талибаните да ги взривят от всякаде
  • 86 дявола

    4 0 Отговор
    Трябваше ние да се държим само със Руснаците не ни трябваше нито Евро съюз нито Нато само ни използват (нас гражданите де политиците си добре за тях е без значение все ще лапат)като роби за без пари по Европейски начин
  • 87 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    Естествено, че планът е на САЩ ! Нима Ран и Ът са патагонци.. ? Иначе нашите АБФК как ще станат капиталисти ? По този 30 годишен план вървим смело от трудова победа към още по-голяма победа.И войниците/колкото ги имаме/ къде са - в Кмбоджа, Ирак, Афганистан, Косово ...?? Ето утре могат да отворят врати цели 2200 училища за първолаци. И още колко български училища по Европа ? Планът за ликвидирането на страната е във ход, защото за създаването и е пролята доста "руска" кръв, което е недопустимо !!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 po-znaesht

    1 0 Отговор
    Както направиха с България- и то два пъти!!С Александър и с Батемберг!!Та,чии интереси се прокарват в България от 15б год.??? И защо не сме независими от 1878 г.насам??Били дме зависими от Запада повече!!! Факт!!
  • 90 по-знаещ

    1 1 Отговор
    И актуална статистика..Досегашното ни участие в ЕС ни струра 24 милиарда,сме получили 17 милиарда!!Това е Наша статистика,а не пропаганда!!
  • 91 Аз съм българче

    1 0 Отговор
    Който познава комунистическия режим ще познае тая стратегия за всяко причинено зло независимо от жертвите които ще вземе да се намери обвини враг. Врага винаги е западния свят.
    Този сайт е на онзи който е собственик повечето сайтове, който по пътя на логиката е поредния руски шпионин. България е на Русия, която за всяко нещастие причинено от нея както винаги обвинява САЩ
  • 92 Po-znaesht

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "123q4":

    Неграмотнико!!Да,руската армия е била в Добруджа,но защо,За да ми ядеш к...ра,или защото ни вкараха в Първата световна!!И чети,,кой ни вкара и Защо!!А не за да ми дух.ш тука!!Сега разбра,нали???
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания