Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 09:20 5 745 21

Путин: Русия изпълни своите задачи в Сирия

  • русия-
  • сирия-
  • владимир путин-
  • задачи-
  • терористи

Русия е попречила на терористите, каза президентът Путин

Путин: Русия изпълни своите задачи в Сирия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия изпълни своите цели в Сирия. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от руските медии.

Русия е изпълнила целите си, които си е поставила в Сирия - а именно, да се попречи на руска територия да проникнат голям брой обучени и подготвени бойци с опит в бойните действия. Руският президент заяви, че има още много работа за вършене в сирийската провинция Идлиб.

Путин призова за обединение на усилията на различните страни по света в борбата с тероризма, защото всички са в опасност. Той предложи да се разшири и кръгът на страните, въвлечени в преговорите за контрол над въоръженията и като в тях да се включат освен Русия и САЩ, и Китай, а също и Франция и Великобритания.

Руският лидер коментира и възможността американският му колега Доналд Тръмп да присъства в Москва на военния парад в Деня на победата. „Колкото до 9 май в Москва, мисля, че посещение по случай края на Втората световна война за лидера на страната, която е дала съществен принос в борбата с нацизма, ще е правилна, вярна стъпка дори в хода на предизборната кампания“, посочи Путин.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    10 34 Отговор
    Победиха и е време да се изтеглят, за найсти път.
  • 2 Факт

    53 9 Отговор
    Велик играч на гео-политическата сцена е Путин
  • 3 Реално

    49 7 Отговор
    Най-главната задача в Сирия беше да покаже пред целият свят,че САЩ са смешници които ги замерят с картофи и камьни обикновенни камилари.

    Коментиран от #6

  • 4 Жеката

    51 8 Отговор
    Както винаги от Путин само адекватно мнение и реален поглед на случващото се по света.

    Коментиран от #11

  • 5 Boxer 3.0

    14 14 Отговор
    Удържаха Сирия, но изтърваха Боливия.
    Оказва се Боливия е супер богата на литий...
  • 6 Русороб

    9 23 Отговор

    До коментар #3 от "Реално":

    А аз мисля че най важното беше от миналия февруари как им показаха как се води война и елитната армия на пригожин пристигна с груз 200 смазана от два дрона и хеликоптер.
  • 7 Фаррррр

    16 6 Отговор
    Императора знае кога и как.
  • 8 Бесния язовец Borislav Popov

    8 39 Отговор
    За да запазят марионетката си на власт, съсипаха уредената държава, докараха ѝ терористи в лицето на ИД, избиха десетки хиляди жени и деца... Да, Рушлямистан изпълни задачите си в Сирия.

    Коментиран от #18

  • 9 1944

    9 32 Отговор
    злобния гей педофил изпълни задачита си да вкара московчани в новите жилища от цели 11 квадратни метра. при това на скромната цена от 44 хиляди евро. с кредита ще им излезе петорно. ура, другари, комунизма победи! живеете в дупки почти колкото банята ми. и гледайте ако някога посмеете да изстреляте ракетите да метнете на някоя за българия , че китайците вече са разпределили сибир на провинции. ще трябва да бачкате. така че бягане му е майката. не че ви искат някъде.
  • 10 Borislav Popov

    8 27 Отговор
    Поредната лъжа на Путин - Руcия била изпълнилa цeлитe cи, кoитo уж cи e била пocтaвилa в Cирия - a имeннo, дa ce пoпрeчела нa руcкa тeритoрия дa прoникнaт гoлям брoй oбучeни и пoдгoтвeни бoйци c oпит в бoйнитe дeйcтвия. Човек може да си помисли, че Русия граничи със Сирия и всичките въоръжени бойци след като прескочат телената мрежа на границата, ще се ркажат в Русия. Иначе, задачата и на американците и на руснаците, беше, да напълнят ЕС с бежанци и други съмнително-тъмни личности и трябва да признаем, че те си я изпълниха с чест и достойнство. Слава на американските и на руските чифути !

    Коментиран от #17

  • 11 Borislav Popov

    5 23 Отговор

    До коментар #4 от "Жеката":

    Ти пък, къде видя тука мнение бе, каскет ? Няма тук мнение, това е само един рапорт-лъжа за някакви изпълнени митически задачи, рапорт в който Путен, "без да иска" е пропуснал да отбележи, каква цена е заплатила Русия, уж за да попречела на терористите да проникнат на нейна територия....) Колко руски граждани загинаха и колко пари се изхарчиха заради тъз, уж мноооого важна задача, ние няма да узнаем никогаш, зашото това е секретна информация.

    Коментиран от #12

  • 12 Ай си а

    20 4 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    Е като е секретна информация ти откаде знаеш че са загинали руснаци бе дженди,,,?

    Коментиран от #14

  • 13 Хрониките на Евразия

    6 13 Отговор
    Интересна работа , попречил им е да отидат в Русия , а не им пречи да отиват от Русия в Сирия ..

    Коментиран от #15

  • 14 Borislav Popov

    5 15 Отговор

    До коментар #12 от "Ай си а":

    А бе, дженди, ти наистина ли си толкуз прозд или само се правиш на халосан ?? За това, че има загинали руснаци в Сирия, всеки го знае ! Засекретено е числото на загиналите и финансовите средства, които са вложени в сирийската война, точно ей за това ти казвам, че ние никога няма да го чуем от рапортите на твоя Путен.
  • 15 Borislav Popov

    5 13 Отговор

    До коментар #13 от "Хрониките на Евразия":

    Да беееее, това също е пропуснал да го отбележи в рапорта си, великия играч на гейо-политическата сцена, другаря Путин !
  • 16 onq s konq

    7 11 Отговор
    От преки Политически наблюдения съм стигнал до категоричния извод че "Изпълнихме задачата" е НАЙ-КУХАТА ФРАЗА,нямаща почти нищо общо с Реалността и е единствено за пред Електората.Примери:1/БСП за пореден път "Спечели" изборите у нас ,увеличавайки бройката на гласувалите в тяхна полза с "еди колко си човека",но реално ГУБИ закономерно Битката за властта.2/Русия "изпълни" задачите си в Сирия,но според Путин има още "МНОГО РАБОТА"/!?/,което значи че почти НИЩО НЕ Е ИЗПЪЛНЕНО ,затова и ПРЕДВИДЛИВО Русия има Договор със Сирия за Присъствие на Военните им Бази за срок от 50Г с Опция за удължаване.3/САЩ СЪЩО "изпълниха" задачите си в Сирия и ДОРИ СЕ "ИЗТЕГЛИХА" от там,но на практика ЗАМЕНИХА Военните си Бази с Петролни.4/Турция също "изпълни" задачата си и ОЧЕРТА една Многокилометрова ивица на Контрол на Сирийска територия,която може и да е "прочистена" в момента,но ще остане под Турски Контрол със съответното Турско присъствие там за "неопределено време".Та така - "Рапорт даден,Рапорт приет":)
  • 17 Пираня

    5 9 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Стига глупости за някакви световни заговори. Европа сама се убива с бездействието си! И също другото зло това е новата доктрина за икономическият растежа на всяка цена. Трябва Русия и Турция най-големите врагове на Европа да се държат из късо и да не се разчита на други уж приятели. Тоест Европа вън от НАТО и създаване на своя армия от около 50 000 човека. Тоест средно 27 държави за 50 000 армия се пада по 2000 човека на държава никакъв проблем дори и за България.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пираня

    11 3 Отговор

    До коментар #18 от "Ал тъ фанах ал тъ пребих":

    Лидерите на сирийската опозицията живеят в...... Истанбул!!!! Можеш да провериш ако мислиш че те лъжа. А парите за оръжията идват от Катар! Да Катар я мразят всички арабски държави и за да оцелее свали гащите на Турция, сега дава пари на Турция които пък ги дават на джихадистите пардом опозицията.
  • 20 Начо

    4 9 Отговор
    Няма излизане от сирийската пустиня.набутването е яко
  • 21 КУРнинов

    2 9 Отговор
    ТЯ РАШКА БОМБАШКА С МИЛИЦИОНЕРСКАТА ФУРАЖКА И В АФГАНИСТАН НАВРЕМЕТО СИ ИЗПЪЛНИ ЗАДАЧИТЕ АМА ОЩЕ ИЗНАСЯ ТРУПОВЕ ОТ ТАМ!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания