Last news in Fakti

6 Декември, 2019 23:02 1 666 17

Фараж: Моята партия създаде Борис Джонсън

  • великобритания-
  • избори-
  • найджъл фараж

Лидерът на националистите обясни предизборната си кампания

Фараж: Моята партия създаде Борис Джонсън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на британските националисти Найджъл Фараж заяви, че неговата партия е създала премиера Борис Джонсън, съобщи The Telegraph.

Той обяви, че очаква консерваторите да спечелят мнозинство в предстоящите избори в страната. Според последните проучвания партията на Фараж може да не спечели и едно място в парламента.

По-рано Фараж реши да не участва във вота, където консерваторите имат мнозинство. Идеята е да подсигури достатъчна подкрепа за тях, за да могат да изпълнят плана за излизане от ЕС.

„Може да се каже, че моята партия създаде Борис Джонсън. Ние успяваме да привлечем вот от районите на лейбъристите, с което ще осигурим мнозинство за консерваторите“, заяви Фараж.

Според него така се предотвратява възможност за втори референдум. Той оправда кампанията си с идеята за победа на партията на Борис Джонсън в изборите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Крадец

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Теб да не те е таковал рашка,че все за тях говориш !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Зов за помощ!!!

    7 3 Отговор
    Ако някой от коментиращите познава ветеринар,който да лекува шизофрения по говедата, да се обади!Трябва да помогнем на "цвък цвък 400" !!!СПЕШНО!!!!

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 помагащ

    2 1 Отговор
    а как да ти помогнем цвък цвък 400 на този сърцераздирателен зов за помощ??
  • 9 помагащ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зов за помощ!!!":

    а как да ти помогнем цвък цвък 400 на този сърцераздирателен зов за помощ??
  • 10 Митко

    0 0 Отговор
    Тц тц, какво ли не прави човек за поредната доза "весел чай"-стои по цяла нощ и "бори "комунизЪма и селяните" ха ха ха ха !!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Generalissimo FRANCO

    2 1 Отговор
    Игор Анански : "Те (българите) пропуснаха това заради отношенията си със САЩ и ЕС". Владимир Путин: "България умишлено забавя...". Нито сме "пропуснали", нито е "умишлено", тръбата се полага и в края на 2020 ще свърже Турция и Сърбия (което е ново издание на "Южен поток". Изнервянето на Кремъл е откровен израз на простия факт, че България вече не е 16-та съветска република. Всички онези от нас, които тук аплодират Путин и неговия подгласник от Държавната Дума Игор Анански е може би добре да прочетат българската история след Освобождението, когато, в името на нашата независимост, Стефан Стамболов (премиер) и Захари Стоянов (председател на НС) прекъсват дипломатически отношения със Санк Петербург! И днес, очевидно, Кремъл гледа на България, като на изгубена територия, без да се съобразява, че сме народ , който има право на избор!
  • 13 Generalissimo FRANCO

    1 1 Отговор
    P.S.: Вярно е, че за 10 годишното си управление ГЕРБ не успя да ликвидира корупцията по високите етажи на властта, но поне прави усилия за да я ограничи (като отстрани Цветанов, уволни министри и зам.министри, сложи белезници на Баневи (които от ареста се свързаха с Кремъл за да поискат руско гражданство), отстрани кметове в провинцията увлекли се в далавери и т.н , каквито действия не забелязваме при БСП и ДПС! Така че, нека бъдем справедливи : българските управници винаги ще бъдат критикувани и при парламентарни и местни избори ще се явяват на изпит пред народа ни! А така ли беше при Тодор Живков? Тогава имаше ли свободна трибуна за да може всеки да изрази свободно мнението си, както днес, както тук в този момент? И още: в Държавната Дума на Русия вече са гласувани закони (!) с които всички сървъри за Интернет се поставят под правителствен контрол, а всички юридически и физически лица, ползващи чуждестранни СМИ като трибуна за пропаганда се класират като "вражески агенти"! Нека ценим, в името на България, правото си да говорим и пишем , това което мислим! Живял съм във време, когато страхът да загубя работа, семейство, свобода бе реалност! Дано правилно да бъда разбран !
  • 14 ran

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "цвък цвък":

    цвък пак има делириум.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Aman

    0 0 Отговор
    Г- н Фараж ти си създал един идиот повече :):):)
  • 17 Ann

    0 0 Отговор
    billige fodboldtrøjer Ann TishaNag Tottenham Tøj
    QQGLiset DeclanCa Ann
Новини по държави: