Last news in Fakti

31 Януари, 2020 08:39 2 166 14

Чака ни диктатура, ако Тръмп остане на власт

  • сащ-
  • импийчмънт-
  • доналд тръмп-
  • сенат-
  • демократическа партия

Републиканците се надяват процесът срещу президента да приключи до края на седмицата

Чака ни диктатура, ако Тръмп остане на власт - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Чака ни диктатура, ако президентът Доналд Тръмп остане на власт и не бъде осъден. Това заяви конгресменът демократ Джери Надлър в поредния ден от течащата процедура по импийчмънт в Сената на САЩ.

Той се възмути от опитите на Белия дом да пречи на процедурата, като се противопоставя на призовките към свидетели.

Така, важна информация не може да достигне до Конгреса. Затова гласуваме за импийчмънт, каза Надлър.

Републиканците се надяват процесът срещу Тръмп да приключи до края на седмицата.

Ръководството на Републиканската партия в Сената е уверено, че имат достатъчно гласове за блокиране на исканията на демократите да се призоват нови свидетели на импийчмънт процеса срещу президента Доналд Тръмп, информира Axios.

Според Axios най-малко 51 сенатори ще гласуват в петък против призоваване на нови свидетели на процеса.

Първи в списъка на демократите със свидетелите е бившият съветник по националната сигурност Джон Болтън, който официално беше предупреден от Белия дом да не публикува книгата си, в която Болтън пише, че Тръмп директно свързва отлагането на военна помощ за Украйна с условие украинското правителство да разследва Джо Байдън.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    20 4 Отговор
    Е, вече ние не само стигнахме американците, ами и ги задминахме, ние вече отдавна живеем по диктатурата на боко-Слънце !!!

    Коментиран от #12

  • 2 боцмана

    7 7 Отговор
    Прав е човека! Диктатура и то не само в обора.
  • 3 среднощен

    5 11 Отговор
    "Чака ни диктатура, ако президентът Доналд Тръмп остане на власт и не бъде осъден. Това заяви конгресменът демократ Джери Надлър в поредния ден от течащата процедура по импийчмънт в Сената на САЩ..."; Груба манипулация - законодателството на САЩ се грижи за това да няма "диктатура" в управлението на най-могъщата държава в света..!! ФАКТ!!
  • 4 Анонимен

    11 4 Отговор
    А нас ни чака една фалирала държава с унищожен народ, ако герб и Бойко останат на власт още много години.... Само че тогава няма да са нужни и на гущерите .... Прилъстени и изоставени... Ако се размина само с това.... Ама цру не си поплюват....
  • 5 Ташунко

    5 3 Отговор
    Ние от движението РОМА пак ще гласуваме за Бате Бойко.Той управлява много добре .И студентите Младежта и дори Босове и милионери бягат по чужди държави,Братя роми ний какво ще правим.Земята остава на нас Турците и помаците .Ко ще стане със социала и помощите не знам.Гърция давала 2000 евро за новородено дете.А тука в БГ.намаляват помощите за новородено дете.Демек в чужбина да раждаме децата
  • 6 Някой да мърсува

    3 1 Отговор
    Пречи ли му Бойко, не, на прозтотията му не.... Раждаш се прост и нахален и умираш такъв....! (Къшшшш..!)
  • 7 Гост

    5 0 Отговор
    По добре от Клинтънката! Онази е луда и само А война мисли като мъжа си. И то в Европа! Също като мъжа си! Този поне се противопоставя на статуквото им, затова не го обичат професионални политици, щото им взема канчето дето лапат. Уплашени са, че и нас плашат

    Коментиран от #9

  • 8 Руската арийска култура

    4 7 Отговор
    Чecтитo нa aнгличaнитe кoитo нaпуcкaт EC кaтo нoрмaлни бeли хoрa прeз пaрaдният вхoд, a виe бългaритe щe гo дoвършитe, зaщoтo влязoхтe прeз зaдния му вхoд! В кoйтo cъюз e влязлa Бългaрия нe e прoцъвтял и e видял ''кoнчинaтa'' cи, като пресъхнало плодно дърво което не дава повече плодове. Тaкa cтaнa и c нaшият CCCР, CИВ и Вeликият ни Вaршaвcки дoгoвoр нeпoбeдим никoгa....Пoглeднeтe c кaкви нeщa ce зaнимaвaт прeзидeнтитe нa Вeликитe cили и цивилизованите народи, а не племена като българите, съставени от 10 тюркски племена от Средна Aзия, омешали се с 10 племена от монголските и тaтaрcкитe степи, минали през Русия и дошли тук в галоп с конница преди 1300 години и cи взeмeтe пoукa!Тук нa Бaлкaнитe, cлeд идвaнeтo нa тaзи cмecицa oт 20 плeмeнa прeди 1300 гoдини, ca прoдължили дa ce cмecвaт c oщe други 10-15 нaрoдa и плeмeнa пoд чиeтo рoбcтвo ca били, и дo дeн днeшeн, нo зa тoвa нямa дa гoвoримe зaщoтo cтe гo учили в учeбницитe пo иcтoрия. Цигaнинa_Рaдeв пaк ce изкaзвa нeпoдгoтвeн! Мaхнeтe тoзи чeрньo, ceлянин oт турcкитe ceлa пo южнaтa грaницa oт cгрaдaтa нa прeзидeнтcтвoтo зa дa нe ни излaгa пoвeчe прeд Вeликитe cили! Нa cлeдвaщитe прeзидeнтcки избoри минимум cъc cрeднo oбрaзoвaниe, инaчe cи зaминaвaм зa Руcия. Дo кoгa щe ни упрaвлявaт_цигaни в кocтюми, кoитo cи урeждaт мургaвитe жeни нa cлaдки cлужби във вoeннoвъздушнитe cили нa Бългaрия ВВC бeз кoнкурcи и c връзки??

    Коментиран от #10

  • 9 Румяна Костова

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Има вече няколко случаи на мистериозно убити свидетели и журналисти, заели се да огласят машинациите на семейство Клинтън.
  • 10 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Руската арийска култура":

    Чувак, на тебе някоя булка от ВВС не ти е дала. Разбираема е злобата ти. Ако си мъж, страдай си мълчаливо.И не мешай в твоите драми нашият президент и племената, които са живяли на територията на днешна България!
  • 11 ЪРП

    4 0 Отговор
    ХАХАХАХАХАХА........СЪЩИСАНИТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ДИКТАТУРА Е ВСЕ ЕДНО СЕРИЕН УБИЕЦ ДА СЕ ОПЛАКВА ОТ НАСИЛИЕТО ПО УЛИЦИТЕ!!!!
  • 12 Rado

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Американците ти стигнах ме, но Русия и Северна Корея скоро няма да ги стигнем.
  • 13 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    НАЙ -ЧУДНОТО Е ТОВА : ЗАЩО ДА НЕ БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ДЖО БАЙДЪН - КАКВО ПРЕЧИ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА СИНЪТ МУ ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ДАЛАВЕРИ !?!?!?!? УБУДЕН СЪМ ,ЧЕ БАЙДЪН НЕ Е ЦИОНИСТО-СЕМИТО -ЕВРЕИН ОТ "ДИМОКРАТИТЕ" !!!!!
  • 14 Размяна тогаз

    0 0 Отговор
    Ми да им изпратим Баце, он е широко скроен демократ и раздава пари и справедливост директно през прозореца на жипката. Освен това разбира и от политика и от газопроводи демек бизнес.