Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 13:50 3 098 13

Памела Андерсън с молба към Путин

  • владимир путин-
  • памела андерсън-
  • антарктида

Тя призова руския президент да защити Антарктида

Памела Андерсън с молба към Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актрисата Памела Андерсън отправи молба към руския президент Владимир Путин за опазването на Антарктида, съобщи РИА Новости.

Молбата е представена от Коалицията за опазване на Южния океан и Антарктида. Андерсън е част от борда на директорите на Сдружението за опазване на морската фауна.

„Призовавам ви да укрепите наследството на Русия в региона. Защитете Южния океан“, се казва в писмо, изпратено от Андерсън.

Призивът към Русия е да подкрепи статута на защитени територии в Източна Антарктида. Молбата е свързана с 200-годишнината от откриването на континента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    13 32 Отговор
    Мене жена не може ме командва. Тва да не ви е Радев тука?
  • 2 Памела Андерсън

    21 9 Отговор
    Владимиров, моля те спаси Антарктида, помогни и на мен, помачкай ми гърдите!
  • 3 Хихи

    17 9 Отговор
    Путин да и олиже путиту...
  • 4 Сух

    8 4 Отговор
    "Андерсън е част от борда на директорите на Сдружението за опазване на морската фауна" само като видиш кой е в борда на директорите и можеш да си направиш сметка за идеята на това сдружение..
  • 5 ПЕНКО

    11 2 Отговор
    ПАМЕЛА Е АМЕРИКАНСКИ СИМВОЛ !!! ПО-ДОБРЕ ДА ПОМОЛИ ПУТИН ДА ДАДЕ ДОСТЪП НА САЩ ДО ПОНЕ 5% ОТ АРКТИКА !?!?!!! В АНТАРКТИКА РУСИЯ РАБОТИ ОТ 50 ГОДИНИ ,НО В ЦЕНТРАЛНАТА И ЧАСТ С НАУЧНИ КОРАБИ !!! ПО-НАПРЕД Е ОТ ЗАВЛАДЯВАНЕТО СИ НА ЛИБИЯ И ОСТАНАЛАТА АРАБИЯ !!!!!!!!!!!!!
  • 6 В. В. Путин

    18 2 Отговор
    Антарктида е исконна руски земя, открита е от руска експедиция и завинаги ще бъде руска територия!
  • 7 володя стоянов

    11 5 Отговор
    Памела с молба към Путин, да я оноди и да и даде малко да му го олигави... те такива като нея други молби и болежки нямат!
  • 8 Тази

    6 2 Отговор
    Последно се беше омъжила за някакъв,май за 2-3 седмици,докато й платил дълговете 200 хил долара и после се развела. Можеше да изчака до 14 февруари да избръмчи и некой подарък,ама не се е сетила.Мн й е важен Путин...лол.....
  • 9 Путин

    4 1 Отговор
    Памче, само с молби няма да стана, ще трябва да се разберем по друг начин, дърта разпоретино.
  • 10 Ба си

    6 1 Отговор
    Ба си и ку......ето .
    Да помоли тръмпчо да спазва еко норми някакви,да не се опитва да поробва половината свя,оти в един момент тая Андерсън,че се моли за друго на русите.
  • 11 Станислав

    0 0 Отговор
    Съседа в Ирландия, работи аз не неща с него да съм, ще седа да крепа на бойко икономиката, за 700лв работа плюс събота. А ония нашия прави хилядарките, и за година и нешо, две коли една скъпа къща си купи и сега и бус. И си има бизнес и сами си е шеф, ама никой ми не е виновен.
  • 12 факт

    0 0 Отговор
    НАЙ-ДОБРЕ КОТО КРИМ!!!
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    А кой е открил континента .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания