Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 15:05 1 244 3

Болтън говори за Тръмп

  • сащ-
  • джон болтън-
  • доналд тръмп

Първи негов коментар след решението на Сената

Болтън говори за Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият съветник по национална сигурност в Белия дом Джон Болтън разкри подробности за своята книга, съобщи Гардиън.

Това е първо публично изказване на Болтън след процеса срещу американския президент Доналд Тръмп. Книгата му се преглежда от американската администрация.

Смята се, че в нея има разкрития за разговорите на Тръмп с украинския президент. Предварително изтекло съдържание на книгата, разкрива, че президентът е казал на Болтън да спре подкрепата за Украйна, докато не получи информация за разследване на негови политически конкуренти.

Това доведе до призив на демократите той да даде показания по процеса. Това обаче не беше допуснато от републиканците.

Болтън говори в университета „Дюк“, като думите му не бяха записани, заради административни ограничения. Той намеква, че разкрития по разследването има в 14 глава на книгата му.

За срещата на президента Тръмп с руския държавен глава Владимир Путин, той разкри, че се е примирил с много, за да защити американския национален интерес и че е бил наясно каква работа получава, като се е съгласил да влезе в администрацията на президента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    НА ТАКИВА ИМ Е НУЖНО КУЧЕ ВОДАЧ , А ТЕ ДИКТУВАТ СТАРИТЕ СИ СПОМЕНИ : " ЕХ КАКВИ МЪЖЕ БЯХМЕ И БЕЗ ВИАГРА " !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.