Last news in Fakti

30 Април, 2020 14:00 3 239 8

Франция покрива ремонт на колело

  • франция-
  • колело-
  • ремонт

Страната с нова програма за подкрепа

Франция покрива ремонт на колело - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството във Франция обсъжда пакет за подкрепа за поправката на колела в страната, съобщи Фигаро.

Правителството ще се опита да засили превозът с колело в градска среда. Отделени ще бъдат 50 евро за поправка на велосипед.

Поправката ще може да бъде направена само в предварително предложени сервизи. Кампанията цели да накара гражданите да ходят на работа с колело, а не с метро.

С новата програма ще бъдат подкрепени професионалистите в сферата, които вече са започнали да се регистрират в специална платформа. ЕС вече обяви, че иска да рестартира икономиката въз основа на екологични действия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опорна точка

    7 19 Отговор
    А Кремъл кога ще покрие някоя сметка на руснаците? Кога!?

    Коментиран от #2

  • 2 Гошо

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    Там нямат нужда от това някой друг да им плаща сметките Те не са такива несретници като лигавите французи
  • 3 Какъв народ сме МИНКЕ

    8 13 Отговор
    Путин много го е закъсал! Рейтинга му пада ,руснаците са пред революция,но важното е че в България русофилите не се дават щот са много верни на българо-съветската дружба.

    Коментиран от #7

  • 4 Stéphanie

    5 3 Отговор
    Идеята е хубава ,но във големите градове е зверски трудно да не говорим за Париж.По-бързо и по-евтино не попдаш в бушон.Улиците са много тесни във Франция,на много места е прекъсната линията за колело.Доста по на мода са тук ТРОТИНЕТКИ, ХОВЪРБОРД, И РОЛЕРИ.Недобството са студените и дъждовни дни.
  • 5 Някой

    8 0 Отговор
    А тук даваме кредити
  • 6 Боно

    12 0 Отговор
    Нашия Бай Ганьо не дава нищо, не че не иска, а няма какво. Опукал е хазната, празна е като неговата тиква. Ограбил е много но много е и пропилял без план и програма. От къде да го вземе, той краде, министрите крадат, кой ли не краде, държавата опустошена и какво му остава, да мачка народа с измислено извънредно положение. За да не го питат за бедността, корупцията, разпада на обшеството, липсата на морал и държавност, за откраднатите и изнесени милиярди, които са на Българския народ.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тако

    2 3 Отговор
    По добре с парите да си купят брашно и мая че колелото трудно се пече и яде!
Новини по държави: