Last news in Fakti

18 Юни, 2020 12:20 1 544 3

Франция търси бързо решение от ЕС

  • франция-
  • план-
  • ес

Страната иска планът за подкрепа да бъде приет

Франция търси бързо решение от ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Франция обяви, че се надява на споразумение за споразумението за подкрепа в ЕС, съобщи France 24.

Предложението беше подкрепено от френското и германското правителство. Предстои то да бъде гласувано в Европейския парламент.

За да бъде прието, трябва да получи подкрепа от всички страни. Група, оглавена от Австрия и Нидерланция, настоява предложението да се преразгледа.

От там смятат, че трябва да се промени моделът за разпределяне на подкрепата. Френските представители настояват решение да бъде взето до края на юли, за да се реализира споразумението.

Предвижда се новият фон да отпуска по-голямата част от подкрепата под формата на грантове. Според съветници на френския президент, много представители на пазарите приемат позитивно предложението.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макарон

    3 1 Отговор
    Бързо приемайте предложението за да може да понапълня хазната, че много пръскам за подкрепата на разни наемници и терористи

    Коментиран от #2

  • 2 бл.134 в Зап. парк

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Макарон":

    Франция , Макарон , вече няма кой да ви плаща сметките . Оправяйте се
  • 3 Тито

    4 0 Отговор
    Скоро ще видим банкрута на Европа.разпадането е на 100 процента сигурно.
Новини по държави: