Last news in Fakti

19 Юни, 2020 10:31 4 416 16

В САЩ почина синът на Никита Хрушчов

  • никита хрушчов-
  • ссср-
  • сергей хрушчов

Обстоятелствата около смъртта му се изясняват

В САЩ почина синът на Никита Хрушчов - 1

На 84-годишна възраст в САЩ почина Сергей Хрушчов – син на първия секретар на ЦК на КПСС Никита Хрушчов.

Информацията беше потвърдена за РБК от внучката на Сергей Хрушчов - Нина.

Синът на първия секретар на ЦК на КПСС е починал на 18 юни. Обстоятелствата около смъртта му се изясняват, предава dnes.bg.

Сергей Хрушчов беше конструктор на космически системи,като през 1963 г. е удостоен със званието Герой на социалистическия труд. През 90-те години на 20 век Хрушчов-младши емигрира в САЩ. Той получава американско гражданство през 1999 г.

В емиграция „Хрушчови заживяха типичния американски живот с две американски коли и ранчо край Кранстън. В дома им има централен климатик, джакузи и развлекателен център“, предаде тогава АП.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jonatan

    35 12 Отговор
    Хааааа и защо в беден САЩ??? В русия пенсиите не бяха ли по-високи хахаха....

    Коментиран от #2, #10

  • 2 РЕАЛИСТ

    25 14 Отговор

    До коментар #1 от "Jonatan":

    Ами за награда, че баща му подари Крим на Украйна . Длъжници им са и минават с едно ранчо и няколко лимузини. Вярно куче бе баща му. Успя да се разправи със Сталин и Берия и с Маленков взеха властта.

    Коментиран от #8

  • 3 тежко

    26 12 Отговор
    Абе Русия не беше ли рай, защо бягат тези чеда на политици и бизнесмени все към упадъка на запада?

    Коментиран от #4

  • 4 ТтттТ

    26 10 Отговор

    До коментар #3 от "тежко":

    Ами защото толкова золуми са направили,че ако излезе на улицата хората ще ги разкъсват...С Горбачов е същото-а предателите там хич не ги жалят...
  • 5 НОЩ

    16 2 Отговор
    От корона вирус ще да е починал сигурно. Тази година всички от това умряха, слушайте НОЩ.
  • 6 Хауърд Лъвкрафт

    19 4 Отговор
    Децата на днешните руски управници ,също ще умрат на запад !

    Коментиран от #14

  • 7 гост

    8 4 Отговор
    бре ето оркаде вэемали пример нашите червени чуми да пращат двцата си в омраэна америка😂😂😂
  • 8 Презвитер Козма

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Ами на Сталин внуците, защо и те са в САЩ бе Байнольо?
  • 9 МНОГО УЧУДЕН

    11 1 Отговор
    Ами защо умират в САЩ, А НЕ В ОБИЧАНАТА СИ РОДИНА????!!!! Сигурно защото щяха да умрат много по- млади и в разкош някъде в "Гулаг" или на още по- хубаво мякто....
  • 10 ееее

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Jonatan":

    От него започна, изводите са : Никога не издигайте натурално прост на властови места, също природно ограничен и мързелив да учи. А за хора с огромно его пълна карантина.
  • 11 Löwenbräu

    3 3 Отговор
    Елементарно. Крадеш, убиваш, шантажираш и с парите народни отиваш ти или си пращаш децата и внуците да живеят и учат там, където държавата е създадена точно чрез такива методи. Разбира се че САЩ в много отношения е по - напред от Русия. То в живота колкото си по - нагъл и безкруполен, то си и по - успял. Всеки от нас има подобни познати и приятели. + това и на мбиго места в САЩ климата е по - мек. Имат си и безбройни страхотни плажове а на някой от тях на 25 декември си и плуваш. Чии да го търси в Москва или Санкт Петербург зимата? От Русуя се кради за да се харми в САЩ. САЩ пък краде от целия свят, за да поддържа някакъв заблуден американски стандарт. Изгледайте филмите на Майкъл Мур за прекрасната САЩ. Няма и да повярвате колко бедни и бездомни хора има там. Аз живея в Германия. Имам ли милиони и ден повече няма да остана тук. Испания здравей. Каталуния холя. 9 месеца плаж и слънце. Германия да не би да е зле? Не. Но с пари Испания е в пъти за предпочитане. Така и с тези синове и внуци на руски олигарси и политически величия. В Русия са недосегаеми от закон и съд, но с десетки милиони САЩ, Англия, Франция, Испания и тн са за предпочитане. Не мислете, че "бягат" от Русия от лошо. Ти ако притежаваш 50 или 500 млн евро, ке останеш ли у БГ? Не. Нали?
  • 12 не може да бъде

    3 2 Отговор
    Тази новина е интересна за нас,защото ни позволява да усетим отново болката от стари рани и да поспорим защо синове и внуци на бивши величия от СССР бягат на Запад/а също така дават възможност на хора недолюбващи Русия да си излеят гнева и омразата/.Реших да напиша това преди всичко,че е правилно да си държим очите отворени и да не бъркаме сегашна Русия с СССР и императорска Русия.СССР това е държава на двуличието и лъжата,на отчаяния идеологически фанатизъм и същевременно държава на едно жертвоготовно население в името на голяма цел,макар и погрешно избрана.Аз лично не бих казал лоша дума за обикновения руснак!?Но в елита им има ужасяващи примери и далече не се изчерпват със сина на Хрушчов!Тук трябва да се вметне,че трябва да се различават така да се каже,предателите/като сина на Хрушчов/,от тези,които са за сътрудничество и поради тази причина изпращат децата си да учат на Запад!Лично аз се надявам,че руснаците са си взели добър урок от допуснатите кадрови провали.Струва ми се,че сегашното руско ръководство си е взело поука.Ето затова напр.при санкциите от страна на САЩ Русия отговаря с глуха отбрана или с компромисна позиция,а не огледално или още по-груба както би действал СССР!?Считам,че сегашна Русия е страна с която може и и е добре да се поддържат приятелски отношения/с СССР беше съвършено друга опера/!
  • 13 Бай Горан

    3 1 Отговор
    Абе руснаците все ги тегли на Запад.Особенно разни синове на партийни величия.За обикновенния мужик "Светло бъдеще",а за съветската и руска олигархия "Прогнилият Запад".Сами си правете изводите.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Paralax

    0 0 Отговор
    Комунизма беше централизирана с-ма за ограбване источните народи и изнасяне златото на запад. Сталин осъзнава късно това и точно преди да изгони евреите бива отровен от евреина Берия, на който пък по-късно Хрусчов му вижда сметката
  • 16 СЪЩАТА РАБОТА

    1 0 Отговор
    МИ НА КУРНЕЛА И БОЙКО ДЕЦАТА И ЖЕНАТА КЪДЕ СА