7 526 150

Азербайджан: Армения ни атакува с балистични ракети

Тези атаки служат само за влошаване на ситуацията

Азербайджан: Армения ни атакува с балистични ракети
Снимка: БГНЕС/ EPA

Армения продължава да ни атакува, изстрелвайки балистични ракети към мирното население. Тези атаки за пореден път свидетелстват за опитите на Армения да разшири географията на конфликта. Това се казва в изявление на Министерството на външните работи на Република Азербайджан относно продължаващите нападения на Армения върху жилищните райони на Азербайджан.

Въоръжените сили на Армения, нарушавайки задълженията си по международното право, включително международното хуманитарно право, продължават умишлено обстрелване на гъсто населените азербайджански жилищни райони, се казва в прессъобщението на азербайджанската дипломация.

На 22 октомври сутринта територията на Азербайджан беше изложена на балистични ракети, изстреляни с помощта на оперативно-тактическия ракетен комплекс от територията на Армения. Въоръжените сили на Армения изстреляха 3 ракети в посока към район Сиязан, 2 ракети в посока към район Габала и 1 ракета в посока към район Кърдамир, разположен на стотици километри от зоната на конфликта. Целта на арменските въоръжени сили беше мирното население и гражданската инфраструктура.

Изстрелването на ракети към районите Сиязан, Кюрдемир и Габала в Азербайджан, разположени далеч извън окупираните му територии, след градовете Гянджа и Мингечевир е поредния опит на Армения да извърши нови жестоки престъпления срещу мирното население на Азербайджан. Тези атаки за пореден път свидетелстват за опитите на Армения да разшири географията на зоната на конфликта и служат само за влошаване на ситуацията.

Ние категорично осъждаме тези актове на агресия от страна на Армения и призоваваме международната общност да предприеме необходимите стъпки, за да принуди Армения да спазва международното право и своите международни задължения. Арменското ръководство заявявайки, че няма дипломатическо решение на конфликта, и давайки заповеди за обстрелване на цивилни и жилищни райони на Азербайджан носят пълната отговорност за ескалацията в региона, както и за военните престъпления, извършени по време на новата агресия на Армения срещу Азербайджан.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 мъка

  49 26 Отговор
  Имат балистични ракети и какво да правят, стрелят си хората.

  Коментиран от #53, #59, #131

 • 2 Алфа Чакал

  37 24 Отговор
  Правилна правят арменците,но те са поставили правилната глава на ракетата.Сган мръсна.
 • 3 Nnn

  47 52 Отговор
  Някой зада ли си въпроса защо стрелят по голям и гъстонаселен град? Елементарният отговор е че друга цел няма да улучат и ракетата ще отиде зян вместо да предизвика грижи на врага личи си руската школа и въоръжение! А в случай че азерите напрявят нещо подобно тогава ще разберат че никой даже и евреите не могат да се мерят с арменците по опищяването на света!

  Коментиран от #14, #16, #44

 • 4 Азарбейджан

  12 18 Отговор
  Армения ни атакува с балестични ракети. Армения азерите лъжат!
 • 5 един от многото

  60 27 Отговор
  На война , като на война! Вие какво искате , с камъни ли да ви захвърлят. По камъните си падате вие , те са арабски специалитет.

  Коментиран от #108

 • 6 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 7 Ннн

  15 13 Отговор
  Пушкин поема "тарзит" Как се обиждат чеченците: Поди ты прочь — ты мне не сын, Ты не чеченец — ты старуха, Ты трус, ты раб, ты армянин!

  Коментиран от #40

 • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 9 Osman

  39 48 Отговор
  Арменците правят това от безсилие.Армията на азерите е пред Шуши и Степанакерт. До няколко дена ще превземат Лачин и ще прекъснат почти всякаква връзка на сепаратистите с Армения. Факт е че арменците губят на бойното поле понеже все още воюват с методи от 90 те години на миналия век, докато армията на Азербайджан води модерна война използвайки дронове. За азерите това е освободителна война срещу терористи.

  Коментиран от #30, #90

 • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 12 арменеца

  35 29 Отговор
  срам ме е че съм арменец

  Коментиран от #70

 • 13 Фашинян

  30 19 Отговор
  Идеята беше арменците да отворят трети фронт на Турция и Русия.На Армения номерата няма да минат защото и азербайджан също разполагат с такива ракети'обаче ако и те отговорят с ракети към армения тогава и русия влиза в конфликта.Затова азерите напредват само в окупирания Карабах и внимават ракетите им да не достигат в армения.Шуша и Столицата вече са обкръжени от азерите

  Коментиран от #51, #72

 • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 15 Хуйу

  34 6 Отговор
  Ако азерите атакуват арменски градове,ще се намеси Русия по договор това е целта на арменците,

  Коментиран от #17

 • 16 Абе май

  25 4 Отговор

  До коментар #3 от "Nnn":

  Си личи друга школа дето хвърляше атомни бомби и обеднен уран.
 • 17 Арменски м нгал

  27 33 Отговор

  До коментар #15 от "Хуйу":

  След като приключи войната в Карабах ако Армения продължава да обстрелва Азербайджан от Армения тогава Азербайджан ще използва правото си за война срещу Армения. Ако Русия се включи ще види пред себе си НАТО.

  Коментиран от #26, #27

 • 18 Империя на доброто

  9 5 Отговор

  До коментар #8 от "Хасан":

  Не ни обиждай, това е нашият стил. Ако ракетите им са с обеднен уран значи копират от нас.
 • 19 Изводи от конфликта

  12 32 Отговор
  Руското въоръжение е безнадеждно остаряло и е неефективно; Руснаците не са лоялни към съюзниците си; Путин лае, но не хапе.
 • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 22 Това са ерменци бе хора

  28 24 Отговор
  Не търсете от тях достойнство, морал, чест или спазване на някакви правила.
 • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 25 Денис Пенделов

  5 1 Отговор
  Ние ЛГТБ обществото така мислим за Беларус
 • 26 Кора

  17 9 Отговор

  До коментар #17 от "Арменски м нгал":

  Кво НАТО бе?Адзурите не са член.Аман от клоуни.

  Коментиран от #42

 • 27 тнт

  19 4 Отговор

  До коментар #17 от "Арменски м нгал":

  НАТО си се бие и сега.Що ще Турция там?!
 • 28 Бесен Язовец

  25 8 Отговор
  Арменците атакуват с ракети целят право в широкото отверстие азерите
 • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 30 Педро

  26 11 Отговор

  До коментар #9 от "Osman":

  Асанчо,пак ли бе чоджум?Карабах няма превземане,не разбра ли?Русия,Франция,САЩ вече открито,Иран...,са на арменска страна.Имат лобита и са хитри и коварни,а ти иначе си пиши тука и си чакай да паднат.
 • 31 peace

  24 12 Отговор
  Genocide Watch обявява извънредна ситуация за геноцид: Азербайджан в АрцахGenocide Watch обявява извънредна ситуация за геноцид: Азербайджан в Арцах Създаването на Демократична република Азербайджан през 1918 г. започва със системното унищожаване на арменското население, живеещо в Азербайджан и в провинциите Нахичеван и Нагорни Карабах. Често възприемано като продължение на депортацията и геноцида на османските арменци през 1915 г., азербайджански сили в Баку избиват поне 15 000 арменски цивилни по време на „Септемврийските дни“. Азербайджанците също избиха 1000 арменци през 1919-1920 г. в карабахските градове Шуша и Хайбаликенд. Тези исторически избивания на геноциди допринасят за арменското недоверие към Азербайджан днес.

  Коментиран от #36

 • 32 Моето

  6 0 Отговор

  До коментар #20 от "Едуард Петров-Едо":

  Уважение към Израел но им се помага военно и с пари, тръмпа им гласува и прати допълнителни 3 милиарда не знам колко са нормално
 • 33 peace

  22 6 Отговор
  Съветският режим сложи край на кланетата над арменците, но спорът за Нагорни Карабах за разпадането на Съветския съюз поднови насилието срещу арменското малцинство в Азербайджан. От 1988 до 1990 г. азербайджански тълпи обират, бият, изнасилват и убиват етнически арменци в градовете Сумгаит, Баку и Кировабад. Тази кампания на терор доведе до принудително експулсиране на почти всички арменци, живеещи в Азербайджан.
 • 34 peace

  23 6 Отговор
  Правителството на Азербайджан, ръководено от Илхам Алиев, отрича каквото и да е насилие над арменците и също така отрича арменския геноцид от 1915 г., извършен от Османската империя. Днес Азербайджан отказва на разселените арменци правото на връщане и забранява на лице от арменски произход да влиза на нейна територия. Правителството на Азербайджан насърчава речта на омразата и насърчава насилието срещу арменци. Рамил Сафаров, азербайджански войник, е убил арменския войник Гурген Маргарян с брадва през 2004 г. След завръщането си у дома правителството на Азербайджан оправдава Сафаров за убийството и му присъжда отличия за службата в Азербайджан. През 2016 г. азербайджански войски обезглавиха язидско-арменския войник Кярам Слоян и публикува снимки на отсечената му глава в сайта на социалните мрежи ВКонтакте.
 • 35 Още малко търпение

  14 13 Отговор
  За две-три седмици азерите унищожиха арменска техника за няколко арменски бюджета. След още две-три още толкова. Какво значи това другари? Това значи глад . А какво прави гладът? Арменците или ще почнат да се изяждат един друг или ще търтят да бягат, нещо което правят и в момента. Вярно, представят го като тактическо отстъпление :)))))Въпросът е къде ще избяга Пишманян от гневът на арменските майки чиито синове наториха азерската земя?

  Коментиран от #41

 • 36 А за клането в ходжалъ

  12 2 Отговор

  До коментар #31 от "peace":

  Казват ли нещо:)))
 • 37 peace

  12 11 Отговор
  През септември 2020 г. азербайджански войски преминаха „линията на контакт”, която разделя Карабах. Турция се намеси на страната на Азербайджан. Армения подкрепя Арцах. Азербайджан използва безпилотни самолети с лазерно управление, предоставени от Турция и Израел, за насочване на арменски войски, села и цивилни. Азербайджанските военни офанзиви срещу цивилни са военни престъпления по смисъла на Женевските конвенции. Организацията на обединените нации, Русия и Червеният кръст призоваха за прекратяване на огъня, но то беше игнорирано от двете страни. Поради отричането на миналия геноцид срещу арменците, официалното му използване на език на омразата и настоящото насочване на цивилни в Арцах,
 • 38 peace

  13 14 Отговор
  911/5000 Genocide Watch смята, че Азербайджан е на етап 9: Изтребление и етап 10: Отричане. Genocide Watch препоръчва: - Съветът за сигурност на ООН трябва да поиска от Азербайджан да прекрати всички настъпателни маневри срещу Република Арцах и да разпореди глава 7 за „прекратяване на огъня“ в настоящия конфликт. - Съветът за сигурност трябва да търси „добрите услуги“ на генералния секретар на ООН и Минската група за разрешаване на конфликта между Азербайджан и Армения. - Съветът за сигурност трябва да наложи ембарго върху продажбата на оръжие на Азербайджан. - Трябва да бъдат създадени и разположени мироопазващи сили на ООН по линията на контакт, за да се възпре азербайджанските атаки срещу арменци в Арцах. - Световните лидери трябва да осъдят речта на омразата и отричането на геноцида от режима на Алиев.

  Коментиран от #71

 • 39 Гост

  9 7 Отговор
  Идеята е да се предизвика Азербейджан да атакува арменска територия за да може да се намеси Русия в конфликта.А докато уж заинтересованите велики сили за спиране на огъня си мълчат арменците си плетат кошницата и после ела да видиш пищене как имало геноцид срещу тях.А на големите играчи им е през уная работа важно е да си преследват целите. Не им пука за народа на двете държави.
 • 40 Аз съм българче

  7 1 Отговор

  До коментар #7 от "Ннн":

  Поемата на А. С. Пушкин се казва "Тазит". На Кавказ няма народ, който да обича съседния. Карачаевците мразят черкезите, кабардинците пък балкарците и т. н. На Кавказ има поне 50 народности и всичките един друг се ненавиждат. И всичко това е независимо от вероизповеданието.
 • 41 Амуджа

  12 13 Отговор

  До коментар #35 от "Още малко търпение":

  След 1до 2 седмици арменците ще се молят за мир. Фалирала без никаква икономика. 70%от армейския народ са жени. Ще заработва на запад парички това е истината.

  Коментиран от #91

 • 42 Дженгиз Хан

  12 15 Отговор

  До коментар #26 от "Кора":

  Абе клошар Россия ако се намеси ще се намеси Турция и Турция е в НАТо. Клошар с клошара ти.

  Коментиран от #45, #47, #48, #61, #92

 • 43 Тя арменската е изпята

  10 2 Отговор
  Сега започва ореваването на орталъка :)
 • 44 777

  7 4 Отговор

  До коментар #3 от "Nnn":

  "личи си руската школа и въоръжение"! Искаш да кажеш -личи си украинско хойалската школа и въоръжение. - Пиши ги Правилно нещата ей Трол сбъркан! Тва Ярмянци, Хохоли укри, и грузини са все Мършав гнусен отпадък стрелящ по цивилни и невъоръжени.
 • 45 Тя россия напоследък избягва

  10 11 Отговор

  До коментар #42 от "Дженгиз Хан":

  Да се меси там където е Турция, че после много боли. Няма поръчки за пво.....

  Коментиран от #49

 • 46 Кочо

  14 5 Отговор
  Абе сороси какво плашите русия с нато бе ,ще помете нато и мато .итам някакъв ръб се изказа че русия имала старо въоръжение.смешник
 • 47 Бесен Язовец

  12 4 Отговор

  До коментар #42 от "Дженгиз Хан":

  Е кои са djagalyte и НАТО бе клолн? Ще бъдат попилени от Армията на Федерацията ще им извие такъв свят, че няма да знаят на коя планета са!
 • 48 Ейй смахнат

  13 7 Отговор

  До коментар #42 от "Дженгиз Хан":

  Руснаците имат военна база в Армения и турчета никога няма да рискуват ако не искат да бъдат пратени отново в древните им земи в Северна Америка

  Коментиран от #50, #55, #60

 • 49 Айде няма нужда

  4 8 Отговор

  До коментар #45 от "Тя россия напоследък избягва":

  Болия, затова падат като круши край Хмеймим и Латакия!Разликата е в това кой седи зад пулта!

  Коментиран от #57

 • 50 Ervan

  11 10 Отговор

  До коментар #48 от "Ейй смахнат":

  Ти каква история чел бе брако бледолики да не е американска, турчина никога няма да се пороби за разлика от тебе терорист.
 • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 52 ей не спряха

  14 7 Отговор
  глупостите, Путин каза, че няма да се меси, Иран посърна като запалиха конвоите с техника за Армения, на Европа им писна от хленчеща Армения, щото май само това правят и са разглезеното дете на запада, като Гърция
 • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 54 Месут

  13 9 Отговор
  За две седмици бойни действия Азербайджан унищожи арменска техника за над 2 милиарда долара.Да не говорим за живата сила. От няколко дена Пишманян реве и се моли по телевизията арменците да се включат като доброволци. Само можем да си представим каква ще е тази армия от беззъби старци и златари и часовникари с автомати. Идеална цел за Байрактарите и системите Град и Смерч на азерската армия. Още съвсем малко и Шуша и Степанакерт ще бъдат напълно откъснати от коридорите към Армения. Единствения изход на арменците е пълна капитулация .
 • 55 Те руснаците имат база и в Сирия

  7 11 Отговор

  До коментар #48 от "Ейй смахнат":

  Ама това не попречи на турчетата да им нашокат репите :))))
 • 56 Osman

  11 7 Отговор
  Армения се очертава за момента като най големия безплатен доставчик на военна техника за азерската армия. Ерменитата безразборно зарязват танкове,бронирани машини,артилерия и боеприпаси при отстъплението си. Ей на това Пишманян му казва тактическо отстъпление.
 • 57 Кои падат

  3 0 Отговор

  До коментар #49 от "Айде няма нужда":

  Самоделките на терорягите ли? Те и без пво си падат
 • 58 Истината

  12 6 Отговор
  Арменците нападат цивилните, защото азерската армия ги мачка на фронта! Арменците са силни срещу жени и деца!

  Коментиран от #85, #86

 • 59 Запознат

  12 6 Отговор

  До коментар #1 от "мъка":

  Стрелят срещу градовете страхливите арменци!
 • 60 Запознат

  10 10 Отговор

  До коментар #48 от "Ейй смахнат":

  Те и в Сирия имат, но това не попречи на турците да унищожават асадисти и Вагнерчета!
 • 61 Хи хи , не хи а фи

  12 6 Отговор

  До коментар #42 от "Дженгиз Хан":

  И кво ,НАТО е само на 26 минути живот ,ако руснаците натиснат червеното копче , ако се водят чисто конвенционални военни действия , руските танкове за две седмици са на Ла Манша. Защо са според теб тези американски ядрени бомби в Турция и Германия ?
 • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 63 Поговорки

  9 8 Отговор
  Каквото се повикало, такова се обадило. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Ако не беше стреляло по арменски училища и болници, и цивилни нямаше да те атакуват.
 • 64 Онуфри

  2 2 Отговор

  До коментар #8 от "Хасан":

  Правилен стил. Тия с грешната религия трябва да се превръщат в мъченици. Само заради това тия с чалмите трябва да са им благодарни.

  Коментиран от #68

 • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 67 vasik atanasova

  9 10 Отговор
  курназ мъж не писка първо азерите обстреляха цивилни райони църкви и училища уж побеждаваха а сега ревът като карпатски вълци арменците ще ги гонят до Баку азерите

  Коментиран от #69, #75, #102

 • 68 Хасан

  3 4 Отговор

  До коментар #64 от "Онуфри":

  Мислиш че всичко е заради религията? Хахаха ..колониализъм ,братче ..който се подчини може да бъде диктатор или шейх , но ако искаш гражданско общество и независимост ставаш " джихадист"
 • 69 Хасан

  5 4 Отговор

  До коментар #67 от "vasik atanasova":

  Едва ли ..нека правдата да възтържествува и Карабах да стане пак азерска земя където арменци и азери да живеят мирно
 • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 71 Хасан

  6 4 Отговор

  До коментар #38 от "peace":

  Азербайджан иска да стане независима държава и да има контрол над територията си но руската колония Армения се противопоставя
 • 72 vasik atanasova

  8 6 Отговор

  До коментар #13 от "Фашинян":

  от колко години има азербейджан бе а че пишеш окупирани райони азербейджан да е има от 150 200 години а арменците са там от хиляди как станаха окупатори

  Коментиран от #73, #74

 • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 74 Мдаа

  4 0 Отговор

  До коментар #72 от "vasik atanasova":

  Лозански и Севърски Договори,ОН 1920, Московски договор 1921 г. подариха им 2/3 територия. Хасан чете евангелието. Какво каза Владимир: "за онези д-ви, които чакат гибелта на Русия ние се притесняваме само от едно - как да не настинем на погребението ви".

  Коментиран от #77

 • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 77 Хасан

  5 3 Отговор

  До коментар #74 от "Мдаа":

  Тука не става въпрос кой на кого какво е подарил а как са ти международните граници и какви са международните споразумения ...например Крим е окупиран от Русия ,защото си е част от Украйна въпреки че живеят руснаци ..

  Коментиран от #100

 • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 82 Мдаа

  5 4 Отговор

  До коментар #75 от "Месут":

  Какъв фронт, война ли си обявил? На кой и кого? Искахте независимост, получихте я? Га поробвате народи е "мирно съвместно съществуване", га поробените ви понапердашат е "окупация". Га ООН казва да се определи статута на спорна територия не щете референдум.

  Коментиран от #84

 • 83 Суфист

  3 2 Отговор
  По време на царуването на Акбар в земите му били построени християнски църкви, еврейски синагоги и мюсюлмански джамии и той посещавал всичките. Когато умрял великият поет Кабир, индуси и мюсюлмани започнали да си оспорват правото да го изпратят в последния му път. Индусите искали да кремират тялото, а мюсюлманите да го предадат на земята. И едните и другите вярвали, че той принадлежи към тяхната вяра. А всъщност суфият вижда истината във всяка вяра. Обърнете се към Суфизма, и ще намерите Покой -Ердо и Алиев, няма да бомбардирате църкви, училища, болници в Армения.

  Коментиран от #89

 • 84 Месут

  8 5 Отговор

  До коментар #82 от "Мдаа":

  Карабах е международно призната територия и от ООН на Азербайджан. Окупатори там са арменците. Ще бъдат изгонени ако не доброволно то насила. Това е положението.

  Коментиран от #88, #93, #117

 • 85 Коко

  7 2 Отговор

  До коментар #58 от "Истината":

  Това ми напомня за геноцида за ,който говорят арменците и не казват защо е започнал и колко жени и деца са избили тогава за да да се намеси Талят паша и да ги разсели.
 • 86 Коко

  4 3 Отговор

  До коментар #58 от "Истината":

  Това ми напомня за геноцида за ,който говорят арменците и не казват защо е започнал и колко жени и деца са избили тогава за да да се намеси Талят паша и да ги разсели.
 • 87 Иван

  9 5 Отговор
  Пленени арменски войници разказват при разпитите че 1500 терористи от ПКК и ЙПГ , прехвърлени от Сирия се бият на страната на Армения срещу 600 долара на месец
 • 88 Суфизъм

  1 0 Отговор

  До коментар #84 от "Месут":

  Суфизъм, приемете го, ще ви олекне на душата и ще получите Просветление.. "По време на царуването на Акбар в земите му били построени християнски църкви, еврейски синагоги и мюсюлмански джамии и той посещавал всичките." Да не се бърка "посещавал" с "бомбардирал арменска църква "Христос Спасител"". Велики поети суфи- Хафиз, Руми, Шамс Табризи, Саади, Омар Хаям, Низами, Фарид и Джами предавали на света мъдростта на суфизма. Написали са го хората, ама кой да четееее, мислииии, осъзнава, приема, прилага, Просветлява.
 • 89 Хасан

  6 4 Отговор

  До коментар #83 от "Суфист":

  Никой нищо не бомбардира в Армения ..

  Коментиран от #94

 • 90 Шуми Марица

  3 1 Отговор

  До коментар #9 от "Osman":

  В косово беше освободителна война за шиптърите тогава ние бяхме на тяхната страна нато бомбардира Белград и други сръбски градове разруши мостове инфраструктура е уби хиляди сърби, ние подкрепихме НАТО, сега нагорни карабах бил азерски, но нямало лазери, Турция която води войната, чрез НАТО и ислямска държава, ни показва ,какво ще ни се случи, стоейки в НАТО, трета национална катастрофа, обезлюдяване, евтина работна ръка нов страни членки на НАТО скъпо и недостатъчно въображение и заеми, заеми,по същия начин НАТО принуди да тегли 300 милиарда заеми да купува скъпо и старо оръжие от НАТО, Франция се стресна и видя опасността която надвисна над балканите и средиземно море, Германия и САЩ се интересуват от блокиране и разкъсване на пост съветското пространство и пресичане пътя на коприната,та НАТО без Франция, възраждане него Османската империя,като подаряват Кавказ на Ислямска Турция, ще има голяма война, нито Китай нито Русия ще оставят НАТО да заграбили чрез Турция средна Азия ,,балканите ще чакат на милжстинато на сащ и нато и про турската германия съществуването си именно за това те поддържат открито мафията начело с ДПС да разорава България, да си анти комунист значи първо до милееш за родината

  Коментиран от #113

 • 91 Нбб

  3 2 Отговор

  До коментар #41 от "Амуджа":

  Как ще заработва: Нали на въпроса кои са най-грозните жени след дълго мълчание радио Ереван отговаря:"Ама правим най-добър коняк":)
 • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 93 Педро

  3 2 Отговор

  До коментар #84 от "Месут":

  Но Кипър не е!А Карабах очевадно си остава арменски.това са фактите.
 • 94 Кора

  3 2 Отговор

  До коментар #89 от "Хасан":

  Чоджум той хабера до теб дойде кой кого бомбардира.Реват азерите май повече,а?
 • 95 deep down

  3 2 Отговор
  С ракети не знам някой война да е спечелил ! продължават да губят и то не само войната бъдещето си

  Коментиран от #97

 • 96 Педро

  4 6 Отговор

  До коментар #78 от "Osman":

  Кви командоси бе Османчо?Ма ти верно вярваш,че арменците ще загубят Карабах.Верно мислиш,че Русия ще загуби влияние,чете ли кво каза Тръмп?Чувал ли си за арменско лоби?Знаеш ли колко сенатори са арменци,а за лобито във Франция.А за подкрепата на Иран към арменците чул ли си нещо?А за коварството,хитростта ,интелекта на ерменитата чул ли си?Как азерите да вземат Карабах,а?

  Коментиран от #112

 • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 98 Гаваза

  2 1 Отговор
  Абе сега чета,че Алиев ще спре огъня,ако и Армения спре и после ще чака Минската група.Мдаа с арменците е труднооо и кво сега ,кога азерите ще превземат Карабах?
 • 99 deepdown

  0 3 Отговор
  Азарбейджан до десетелие като роди двайсет милиониа син арменците да не плачят от завис
 • 100 Полудяли

  3 1 Отговор

  До коментар #77 от "Хасан":

  Косово бе сръбска територия но е подариха на косоварите, двойни стандарти

  Коментиран от #103

 • 101 deepdown

  2 1 Отговор
  Сърбия я подари на косоварите
 • 102 Васик

  3 4 Отговор

  До коментар #67 от "vasik atanasova":

  Г-жо Маски,права сте!Армения пак ще победи!Велик народ е арменския народ!!!

  Коментиран от #104

 • 103 Хасан

  3 1 Отговор

  До коментар #100 от "Полудяли":

  Там точно не знам да ти кажа ..Косово ,Черна гора ..не знам кой какви аргументи има ..но и Русия и Запада оставя след себе си конфликти които да са дълготрайни ..докато азери и арменци си завладяват две села ,Сащ парцелира Марс
 • 104 Хасан

  4 2 Отговор

  До коментар #102 от "Васик":

  Ама никой не е нападал Армения ..това са автономна област в Азербайджан и е редно да минат под Баку ..азерите са богати ,карабахци ще живеят много по добре

  Коментиран от #105

 • 105 Педро

  5 2 Отговор

  До коментар #104 от "Хасан":

  Ми те гърците са по-богати от турците.Ми да вземат турците да дадат Истамбул на гърците и ще живеят добре.Как мислиш?

  Коментиран от #106, #111

 • 106 Хасан

  6 2 Отговор

  До коментар #105 от "Педро":

  А как 10 милиона гърци ще управляват 15 милионен Истанбул!? Пак ти казвам ..има си международни договори и споразумения

  Коментиран от #107

 • 107 Педро

  2 4 Отговор

  До коментар #106 от "Хасан":

  Както 10 000 000 евреи управляват цял свят.ква ти е логиката?
 • 108 прав си

  4 2 Отговор

  До коментар #5 от "един от многото":

  Но после арменците реват, геноцид.
 • 109 Мачкай Ердо планктоняна

  0 2 Отговор
  Нека да цъфти квичейки!!!
 • 110 Лесно е

  2 3 Отговор
  Арменците в Армения и ще има мир.
 • 111 Ми те са по-богати и от тебе

  4 1 Отговор

  До коментар #105 от "Педро":

  Що не им дадеш София?

  Коментиран от #115

 • 112 Ще го вземат както си се взима

  3 2 Отговор

  До коментар #96 от "Педро":

  Да не мислиш, че сенаторите ще грабнат пушките и ще се вдигнат от Америка или Франция да отидат да воюват?

  Коментиран от #114

 • 113 Е'гааати и дългото изречение

  1 1 Отговор

  До коментар #90 от "Шуми Марица":

  Сам ли го написа?
 • 114 Кора

  3 1 Отговор

  До коментар #112 от "Ще го вземат както си се взима":

  А да не мислиш,че с подкрепата на Русия,Франция и Щатите ще загубят Карабах?

  Коментиран от #119

 • 115 Кора

  2 0 Отговор

  До коментар #111 от "Ми те са по-богати и от тебе":

  Е да де,що тогава арменците да дават Карабах,че заемите били богати,и аз това питах?!

  Коментиран от #116

 • 116 Защото гладът е по-силен

  1 3 Отговор

  До коментар #115 от "Кора":

  Както 3млн българи отидоха на запад, така и 150 хил.арменци ще го направят

  Коментиран от #118

 • 117 джиджи

  3 0 Отговор

  До коментар #84 от "Месут":

  свинска зурла ядеш ли дьонме..
 • 118 Педро

  3 2 Отговор

  До коментар #116 от "Защото гладът е по-силен":

  Е те 8 млн Турци са избягали в Германия,та все пак да дадат Истамбул на гърците,Как мислиш?

  Коментиран от #120

 • 119 Да, освен това

  2 3 Отговор

  До коментар #114 от "Кора":

  Карабах не е на Армения, а е на Азербайджан и под това са се подписали както Русия и САЩ, така и Франция. Има си закони.

  Коментиран от #122

 • 120 8 млн от 80

  2 1 Отговор

  До коментар #118 от "Педро":

  Е по-малко отколкото 3 млн от 7.

  Коментиран от #121

 • 121 Кора

  3 0 Отговор

  До коментар #120 от "8 млн от 80":

  Е 150 хил от 3 млн арменци е по малко от 8 от 80 ,а?

  Коментиран от #123

 • 122 Педро

  3 0 Отговор

  До коментар #119 от "Да, освен това":

  Да,те и за Кипър са подписали,но...??!Та и с Карабах така,подписали ама е в арменски ръчички и кат гледам там си стои.

  Коментиран от #124

 • 123 Е не е баш така

  3 1 Отговор

  До коментар #121 от "Кора":

  Арменците в нагорни Карабах са 150 Хил общо. Всичките ще избягат от глад. Пардон, вече са 145 Хил. 5 Хил дадоха фира. Арменците в Армения са близо 3 млн, а в света са към 15 млн. Не са избягали от хубаво, нали?

  Коментиран от #125

 • 124 Като е така както казваш

  0 1 Отговор

  До коментар #122 от "Педро":

  Защо ореваваш орталъка?

  Коментиран от #126

 • 125 Педро

  2 0 Отговор

  До коментар #123 от "Е не е баш така":

  Избягали са от геноцида и са там от 100 г.Чети бе чоджум ,не питай мен.

  Коментиран от #133

 • 126 Педро

  2 0 Отговор

  До коментар #124 от "Като е така както казваш":

  Ревъъ,защото ти не казваш,аджеба защо азерите не си взеха 20 г Карабах,ревь от мъка,че те сега не си го взимат и ще ревъ дорде не го вземат,дано до тогава още да съм жив или не пресъхна от рев.

  Коментиран от #135

 • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 128 Osman

  2 1 Отговор
  Тактическото отстъпление на арменската армия продължава с пълна сила . Арменските части опразват Степанакерт . Цивилните го напуснаха преди седмица. Азерите настъпват в тактика полумесец обкръжавайки Шуша и Степанакерт от три основни посоки.

  Коментиран от #129

 • 129 Педро

  1 1 Отговор

  До коментар #128 от "Osman":

  И ти си с телеграми от фронта хи хи.Те го превземат,преграждат,заграждат,разгграждат,ограждат па Карабах си е пак арменски.

  Коментиран от #130, #134, #136

 • 130 Osman

  1 1 Отговор

  До коментар #129 от "Педро":

  Арменците сами съобщиха за изтегляне от Степанакерт

  Коментиран от #141

 • 131 Чичо

  0 0 Отговор

  До коментар #1 от "мъка":

  Правилно, ако имаха Циркон и тях биха използвали..Като трябва да спреш агресора, няма значение какви средства ползваш...
 • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 133 Е "геноцида" дето уж е бил

  0 0 Отговор

  До коментар #125 от "Педро":

  Е преди повече от 100 г. Що не са се върнали тогава?

  Коментиран от #138

 • 134 Що ревеш тогава бре

  0 0 Отговор

  До коментар #129 от "Педро":

  Що квичиш за примирие?

  Коментиран от #140

 • 135 Ревеш защото усети дебелата сопа

  4 1 Отговор

  До коментар #126 от "Педро":

  Азерите ви търпяха 30 г. Ама търпението им се оказа, че не е вечно.

  Коментиран от #139

 • 136 Голям пердах ядете

  1 1 Отговор

  До коментар #129 от "Педро":

  Не чакай Ами отивай да помагаш, не се скатавай тука. Няма да те храним вечно. Отивай да се биеш за Армения!

  Коментиран от #145

 • 137 ААА

  0 1 Отговор
  Попитали радио Ереван - Какво трябва да направи една жена за да отслабне ? Радио Ереван отговорило - Трябва да върти обръч . След известна пауза следва нов въпрос - Ми ако жената не може да мине през обръча , пробваме опитваме , но обръча не минава. Нервен глас от радио Ереван попитал - На кого по дяволите му е притрябвало да разваля такава хубава жена?

  Коментиран от #148

 • 138 Педро

  1 0 Отговор

  До коментар #133 от "Е "геноцида" дето уж е бил":

  Щото имат съседи мангу сти
 • 139 Педро

  1 1 Отговор

  До коментар #135 от "Ревеш защото усети дебелата сопа":

  И кво стана...Карабах си е арменски.Ааа да утре вече няма да е.Мама ще ми купи колело,ама.....друг път.

  Коментиран от #143

 • 140 Педро

  1 1 Отговор

  До коментар #134 от "Що ревеш тогава бре":

  Не само ще квичат,а и ще трупат,ама нали ти казах...мама ще ми купи колело
 • 141 Педро

  1 0 Отговор

  До коментар #130 от "Osman":

  Ааа ти и от арменците имаш телеграма.Е извинявай тогава.
 • 142 Още една гледна точка

  3 2 Отговор
  Страдат хората заради чужди интереси


 • 143 Изгледай видеото

  0 2 Отговор

  До коментар #139 от "Педро":

  Оказва се, че педросяните не смятат така :)))

  Коментиран от #144

 • 144 Педро

  2 0 Отговор

  До коментар #143 от "Изгледай видеото":

  Карабах значи вече не е арменски.Гледах видеото с двамата и вече ми е ясно всичко,с видеото е паднал и Карабах.Мама ми купи колело,ама ще ми го подари през 2050 г.

  Коментиран от #146

 • 145 Педро

  1 0 Отговор

  До коментар #136 от "Голям пердах ядете":

  Аз съм българин бе чоджум,къде да се бия?
 • 146 Ами паднал е

  0 0 Отговор

  До коментар #144 от "Педро":

  Ама ти още не го знаеш :)))))

  Коментиран от #147

 • 147 Педро

  1 0 Отговор

  До коментар #146 от "Ами паднал е":

  Е не бе,ти нали ми прати,вече сме двама дето знаем.Аз и ти! :))))
 • 148 vasik atanasova

  1 0 Отговор

  До коментар #137 от "ААА":

  първо го научи един виц и тогава го разправяй не е така както го казваш хахахахахха
 • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.