Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 08:07 2 970 21

Следизборно! 79% от американците смятат, че Байдън е спечелил вота

  • джо байдън-
  • доналд тръмп

С победата на Джо Байдън са съгласни почти всички анкетирани демократи и 60 процента от републиканците, показва сондажът

Следизборно! 79% от американците смятат, че Байдън е спечелил вота - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Според повечето американци демократът Джо Байдън е спечелил президентските избори в САЩ, сочат данните от проучване на "Ройтерс/Ипсос".

79 процента от анкетираните смятат за победител Байдън, а само 3 процента - действащия президент, републиканеца Доналд Тръмп. 13 процента са на мнение, че изходът от изборите все още не е решен, а 5 процента не са дали отговор.

С победата на Байдън са съгласни почти всички анкетирани демократи и 60 процента от републиканците, показва сондажът.

Проучването е проведено от 7 до 10 ноември сред близо 1300 жители на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    34 6 Отговор
    Те над 80% смятат и , че американци са стъпили на Луната!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фъкoff

    4 21 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й":

    Ти си от невярващите, нали?Тя и Нинова не вярваше. И пРезидентина, и един мой приятел, як като бик, но.. Глей да не те наяха короната, както не вярваш, че тя не подбира между вярващи и невярващи, но удря тия без маски и които се навират сред другите вярващи и невярващи.

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 4 Баро Вкаров

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й":

    Американците са стъпили на Луната ....,но за тва са виновни Индианците,защото преди 500 години са подценили проблема с мигрантите!
    😎😁😎😁😎
  • 5 Грух

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фъкoff":

    Жално цвилиш, пиле.
  • 6 БАЙ Х@Й

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Фъкoff":

    Ами НЕ вярвам нация , която преди половин век е можела да изпрати и прибере човек на 400'000 км , днес да не може да го изпрати на 400 км!!!
  • 7 БАЙ Х@Й

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Фъкoff":

    Относно : "Глей да не те наяха короната, както не вярваш, че тя не подбира между вярващи и невярващи, но удря тия без маски и които се навират сред другите вярващи и невярващи" - първо над 100 пъти съм писал, че вирус има , второ с маска или без за него няма значение / над 70% от заразените са носили маска / , трети дъщеря ми го изкара с три дни 38° , синът ми без симптоми с положителен тест, аз и жена ми сме с отрицателен тест !
  • 8 Аве Адолф Хайл

    17 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Проучването е проведено от 7 до 10 ноември сред близо 1300 жители на САЩ. - каква партенка , можеше и направо 13 човека да попитат , тогава можеше и 113% да смятат деменцийката за победител ......
  • 9 Гост

    17 1 Отговор
    Същите проучвания гарантираха пълен триумф на Хилъри преди 4 години. И значителна победа от 12 или повече процента на Байден. Кой ли още им вярва?
  • 10 Др. Ох Боли

    11 0 Отговор
    Аз вярвам на решението на върховния им съд, пък проучванията те са като хороскопа.
  • 11 Brabus

    3 5 Отговор
    Естествено,че спечели!
  • 12 Победител е Джо

    2 10 Отговор
    След като 79 процента от американците смятат за победител Байдън, реално се отразяват обществените нагласи на хората и желанието им за нова промяна и повече свобода в управлението в Америка, а това че загубилия доверието на американците Тръмп и който бе на крачка от импийчмънта, се опитва да се задържи по всякакъв възможен начин на власт и обяснява поражението си с фалшифициране на изборите се случва навсякъде и при всички избори от губещите...!!!

    Коментиран от #14

  • 13 111

    8 0 Отговор
    От медията на Илюминатите - Ройтерс какво очаквате да чуете.
  • 14 Всъщност

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Победител е Джо":

    ...фалшификациите с "мъртвите души" цъфнаха във Фейсбук и бяха моментално изтрити. А това ако беше в Беалорусия или Русия щяха моментално да изпищят, но за тях това е нормално. Още един път се потвърди буржоазното изборно правило- важно е кой брои гласовете!
  • 15 наблюдател

    0 1 Отговор
    Смятат.
  • 16 Байдънвирус

    7 0 Отговор
    Изключително подвеждаща информация, както обявяват и заразените с " коронавирус".

    Който плаща за изследването и който държи медиите, той поръчва резултатите.

    Обаче в САЩ има върховенство на закона, колкото и да се опитват демократите и спонсорите им от Шорш Шорош до Гил Байтс да се опитват да ни убедят, че частните им медии и частните НПО- СЗОта, " Робърт Кох" институти са над закона и истинската наука.

    Бадън и коронавируса са проект на частната олигархия в САЩ, Англия и ЕС, натрапвани на обществото от частните им медии и НПО- СЗОта.

    В частната НПО- СЗО се изливат над 3 млрд. $ годишно от частни олигарси в Биг Фарма контролиращи фондацията на Гил Бейтс. А който плаща на НПО- СЗО определя и политиката за " налагане на пандемия".

    Там където има силна държавна власт и върховенство на закона над частни медии, частни НПО- СЗО, частни олигарски интереси, коронавируса е непознато явление в здравеопазването и обществото.
  • 17 мда

    5 1 Отговор
    Кой вярва вече на мейнстрийм медиите които действат синхронизирано и се командват от едно място.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Све

    6 0 Отговор
    Прокуратурата започна да разследва изборите и нещата съвсем не изглеждат добре за Байдън... Гледах и изслушването от сенатска комисия на шефовете на социалните мрежи. СЪВСЕМ НЕ Е КАТО ВЪПРОСЧЕТА ОТ ПИК КЪМ ТИКВИЧКИТЕ. Милярдерите от Туитър и Фейсбук бяха доста изпотени
  • 20 Бай Манчо

    0 0 Отговор
    Бройлерите ще приемат всичко което им покажат по телевизията - те са си облъчени , а и новините на CNN са винаги fake много рано обявиха "победителя" но сега тепърва започват дела , арести смени по "високите" етажи на властта . Арестуван е екипът на байдън който е използвал зловреден софтуер и е променял изборни резултати не само в сащ .
  • 21 посерковци

    0 0 Отговор
    НЕ според повечето американци, според 1000 човека само.

    Ако избереш 10 групи по 1300 човека, особено от различни щати резултата навсякъде ще е различен

    Отново безмислени проучвания, загуба на време с цел промиване на мозъци.