Last news in Fakti

16 Ноември, 2020 19:40 3 205 32

Тръмп: Броенето в Джорджия е без значение

  • сащ-
  • преброяване-
  • доналд тръмп

Той отново недоволства от броенето

Тръмп: Броенето в Джорджия е без значение - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че преброяването на изборите в Джорджия е фалшиво, съобщи РИА Новости.

Щатът брои ръчно гласовете. Решението беше взето, заради малката разлика между двамата кандидати.

Според държавният глава там не е позволено да се проверяват подписите върху гласовете, изпратени дистанционно. Той смята, че това прави броенето без значение.

Щабът на държавния глава проучва няколко щата. Тръмп настоява за нередности, заради недопускането на негови наблюдатели.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аххах

    16 1 Отговор
    Америка уж спейс екс и тн. а броят още ръчно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ама я пак на избори

    8 18 Отговор
    Докато рижавия не спечели. Айде паляк чао,чао!
  • 4 нашия

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    а ония другите не са дори и това
  • 5 Хюсеин

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    ВСЪЩНОСТ НЯМА НИЩО ПО ИСТИНСКО ОТ НЕГО - ОРИГИНАЛЕН ОТВСЯКЪДЕ . . . МЕНТЕТАТА СА ВЪЗПИТАНИ, НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ, НЕ ПРАВЯТ ГОЛЕМИ НЕЩА . . . КАТО БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛИСТ - ГОВОРИ КАКВОТО ИСКАШ ДА ЧУЕШ
  • 6 Републиканец

    14 4 Отговор
    Военно положение и провеждане на нови избори след година.

    Америка никога няма да бъде социалистическа!
  • 7 Емануел Макрон

    2 2 Отговор
    Ще пратя жена ми да си направи Тръмп тройка с неговата
  • 8 един от многото

    11 18 Отговор
    Този наглец признава изборите за законни само в щатовете в които е спечелил.
  • 9 тръмп

    30 6 Отговор
    Абсолютно вярно. Ситуацията е такава в 4ч. сутринта идва камион и изсипва 130К фалшиви писма от несъществуващи хора, хора, които не са гласували, но вота им е използван, умрели хора и т.н. и всичките 130К гласа за Байдън и 0 за Тръмп!?!? :))) И сега ще броят тези същите писма, които няма да бъдат проверявани дали човека е гласувал наистина, умрял ли и т.н. следователно отново ще си преброят невалидните писъмца. Абсолютно е прав. И това се случи в много важни щати.

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ислямска Държава

    2 2 Отговор
    Надървени на Сузанита
  • 12 Кисинджър

    2 10 Отговор
    Тръмп е най-големият успех на руските сружби за посредните 30 години. Затова нещо Путин не е на кеф.
  • 13 Републиканец

    15 4 Отговор
    Комунистите троцкисти фалшифицираха изборите и добавиха милиони несъществуващи гласове към тези на Байдън. Левият радикал Сорос и комунистически Китай са много доволни, но Америка никога няма да бъде социалистическа! Нашата свобода, нашия страхотен начин на живот са под заплаха. Тръмп е длъжен да защити републиката и демокрацията!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 нашия

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Републиканец":

    а ти защо не си в уисконсин да я защитаваш тая демокрация а чакаш от Тръмп
  • 15 нашия

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Републиканец":

    имаш избор още и от джорджия,невада,аризона,и мичиган
  • 16 Да бе

    3 9 Отговор

    До коментар #9 от "тръмп":

    ЦРУ не знае,ФБР -то и то,изборната комисия все още чака доказателства за изборни нарушения а републиканците нямат какво да покажат освен пръст в уста .Ама ти си запознат отблизо???

    Коментиран от #19

  • 17 Америка

    2 4 Отговор
    Е диктатура. Тръмп е цар.
  • 18 ЦРУ

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    ТЪП-Оооооооо....тоя хората го познават от 100 години....баща му...бизнеса му....НЕБОСТЪРГАЧИТЕ му ...в Атланта...Ню Йорк...т.н. ....имал е и тв. ШОУ ( повече от 15 години ). Все повече ни хоресва този ...ирландско - германски американец !!!!!
  • 19 тръмп

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Да бе":

    Ти виждаш ли какво си написал или си драскаш за удоволствие?:)))) Толкова е смехотворно, че чак жалко. ЦРУ и ФБР 4 години се опитваха да свалят Тръмп с какви ли не машинации и разследвания ти ми говориш те да застанат зад него в момента ли!? Я ходи си почини малко, че се напрегна да напишеш "този виц".

    Коментиран от #20

  • 20 стоян георгиев

    2 7 Отговор

    До коментар #19 от "тръмп":

    тръмп смени цялото ръководство на цру и фбр бе другар.изгони предните щото го хванаха че е партия с путин.предния директор на фбр даде поне няколко пъти показания в тази посока,но републиканците спряха раследването.та ако тръмп не е контролирал службите ,къв президент е тогава?освен това сащ има поне 4 ри агенции дето освен фбр и цру могат да дадат мнение.ни една не е дала че има фалшификации.нещо повече извън семеиство тръмп никои дори от неговата партия не го твърди.и да ти е ясно тръмп е пълен аматьор в политиката тва му са едва втори избори и се оказа че имало машинации.що не рева предния път когато целия свят каза че има машинации?освен това тръмп е доказан патологичен лъжец.целия му живот е една лъжа.като почнеш от бягането от казарма,приемането в университет ,после с фалитите на семеиния бизнес и хазартния такъв.измами с данъци и кво се сетиш.та на тоя човек вярвате сега кошаревците.мани че му вярвате ама и лъжете в негова полза !що ли?

    Коментиран от #23, #24, #25

  • 21 Генерал от НАТО

    3 5 Отговор
    Вече нищо няма значение за този /не искам да кажа червенокож индианец/ за да не обидя индианците в САЩ! Не ми пука за Америка, но този човек се опита да съсипе НАТО и Европа! Прoтeжeтo нa Крeмъл нeo-кoмуниcтът крeдитeн милиaрдeр oтивa нa eлeктричecкия cтoл зa държaвнa измянa в пoлзa нa Руcия! Eдинcтвeнитe му приятeли нa cвeтoвнaтa cцeнa бяхa Ким Чeн Ун и Путин! Вcички ocтaнaли държaвни ръкoвoдитeли бяхa прoтивни зa нeгo. Oбяви икoнoмичecкa вoйнa нa кaпитaлиcтичecкия cвят и пaзaрнитe икoнoмики нa плaнeтaтa! Oпитa ce дa прoкaрa нeoкoмуниcтичecкa рeвoлюция, нo нe уcпя! Ceгa нa финaлa ce oпитвa дa прeдизвикa грaждaнcкa вoйнa в CAЩ, нo кoмунягитe, кoитo гo пoдкрeпят щe изпeрaт пeшкирa и щe бъдaт нaбити лoшo. Зa вcичкo e винoвнa Руcия. В cлeдвaщия кoмeнтaр щe ви кaжa кaк щe бъдe нaкaзaнa тя oт дeмoкрaтитe и нoвият трeти мaндaт нa Бaрaк Oбaмa - прeзидeнт нa CAЩ и ШEФ нa плaнeтaтa Зeмя, в cянкa!

    Коментиран от #22

  • 22 продължение

    4 6 Отговор

    До коментар #21 от "Генерал от НАТО":

    Руcия нaзнaчи Тръмп! Русия пак започна да се дърля и надува точно както преди Втората световна война. Тогава бяха спасени от пълно унищожение от Хитлер от САЩ и Англия и то от съжаление, но днес те вече съжаляват и ще си го върнат бъдете сигурни! Втората започна с Полша дано третата да не започне пак защото вече целият свят е срещу Русия със сегашното и управление и да няма пак размазани руснаци.Кaтo 30-тe милиoнa рaзмaзaни руcнaци oт нeмcкитe тaнкoвe чак дo oкoлoвръcтнoтo нa Мocквa и Лeнингрaд, ocoбeнo тaм при oбcaдaтa, къдeтo cилнитe руcнaци ядяхa нa чoрбa cлaбитe и oцeляхa нeкoлцинa тaм… Рaзмaзaни oт нeмcкитe тaнкoвe 30 милиoнa, глaви, ръцe, крaкa вътрeшнocти примeceни cъc руcкa зeмя и мoлeщи ce днec нa cъщaтa Гeрмaния зa пoдaяния бeз кoитo бихa умряли пaк oт глaд!Нaли нe ce мoлитe пaк зa cъщия cцeнрий, при кoйтo oбaчe вaшият cъюзник CAЩ щe e първия cтъпил в Руcия, a cлeд нeгo цeлият цивилизoвaн cвят? Даже и ние смелите български натовски воини ще намажем с водка и черен хайвер и рускини по монокини Не се заблуждавайте, че някой ще позволи на Русия да използва ядрени оръжия! Няма дори да могат да задействат противоракетната си отбрана и всичко ще бъде бърза еднодневна, ограничена конвенционална война! Щe зaвърши c грaндиoзни бaнкeти в Мocквa и Пeтeрбург, мнoгo руcкa крacивa плът в oбятиятa нa нac нaтoвcкитe вoини и прeрaзпрeдeлeниe нa Eврoпeйcкa руcия мeжду cтрaнитe oт НAТO. И cтигa c тия ‘’хaпчeтa’’ дocущ кaтo 30-тe милиoнa рaзмaзaни руcнaци...
  • 23 нашия

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    ти чувал ли си за Дълбоката дуржава ако си мислиш че мойеш да я пребориш със смяната на един началник си в голяма грешка

    Коментиран от #29

  • 24 нашия

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    много дулбоко ешалонирана е -ако си ходил в казарма ще знаеш за какво говоря-ако ли не прочети ,дано не си само писч но не и четец
  • 25 нашия

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    да ти спестя четенето-бойната линия на фронта е едно а съвсем друго армията
  • 26 Изумен

    7 0 Отговор
    Изумен съм,че подписите на бюлетините по пощата не е разрешено да се проверямят за автентичност! Че то Сульо и Пульо може да си прати колкото си иска фалшиви бюлетини. Все съм си мислил,че американците са дебили,но чак пък по толкова елементарен начин да се крадат избори .... не съм вярвал.

    Коментиран от #27

  • 27 нашия

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Изумен":

    не са дебили чесноста измежду хората е на друго ниво,а и до 2016 за тях нямаше голямо значение кой ще управлява-докъто в един хубав ден не се събудиха и осъзнаха ,че десетилетия са били мамени
  • 28 Гришо

    7 0 Отговор
    "Тръмп настоява за нередности, заради недопускането на негови наблюдатели."
    Наблюдателите не са негови, а на републиканската партия. Нашите медии са същите като техните, фалшиви, пристрастни, манипулативни.
  • 29 стоян георгиев

    1 7 Отговор

    До коментар #23 от "нашия":

    ти другар много филми си гледал.дълбоката държава дето тръмп патологичния лъжец ще пребори!!!!хахахахах,хохоххохо!политиката другар има принципи не дълбоки държави дето ви ги прожектират като том и джери.тръмп за тия четири години отврати с деиствията си всеки които бе близо до него.изгони държавни секретари няколко ,шефове на армия,полиция,фбр ,цру.маса народ си тръгна дори рекс тилсън го беше хванал за гушата.тръмп искаше да прецака нато за сметка на ердоган и путин и щото е много ама много тъп!не свърши ни едно от начинанията дето прокламираше ни стена направи ни нищо.тои се харесва на такива като теб дето сте гледали том и джери повече щото подобното си търси подобно!
  • 30 протестър

    0 0 Отговор
    Кво стана бе електронно машинно и пощенско гласуване ,пълна смрад
  • 31 Грую

    0 0 Отговор
    Шефе, да не забравиш да оставиш трите плика в чекмеджето за следващия! В първия трябва да пише "За всичко ще обвиниш мен" . Във втория " Излез и обещай всичко, каквото ти поискат" и в третия "Сядай и ти и пиши три плика". Такава е тя. Няма оправия!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.