Last news in Fakti

16 Ноември, 2020 15:29 3 562 34

Тръмп: Абсолютно нарушаване на конституцията

  • сащ-
  • вот-
  • доналд тръмп

Президентът настоява за разкрития за изборите

Тръмп: Абсолютно нарушаване на конституцията - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Действията на изборите показаха как се нарушава конституцията, както никога преди. Това заяви американският държавен глава Доналд Тръмп, цитиран от FOX News.

Държавният глава обяви, че се смята за победител на вота. Щабът му оспорва изборите в няколко щата.

Той упрекна медиите, че определят кандидата на демократите за победител. Според него това може да стане, след като екипът му предложи публично своите основания.

Твърди се, че се подготвят разкрития за провеждането на вота. Припомня се, че много наблюдатели на републиканците не са били допуснати до броенето на гласовете.

Според него изборите ще могат да бъдат обявени за незаконни. Доказателства все още не са предложени.

Щабът на Тръмп продължава да търси правно решение.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az #MAGA

    53 16 Отговор
    Тръмп ще спечели 2-ри мандат. А някои хора ще получат обвинения!

    Коментиран от #5

  • 2 честен ционист

    20 4 Отговор
    Бай Дончо да не унива, а да проведе едно референдумче у Тексас за независимост. Вова ще го светне как стават тия работи,

    Коментиран от #22

  • 3 Соломон Паси

    6 23 Отговор
    Е който може нарушава конституцията, ти като не можеш и нито Европа нито света нито армията нито народа е зад теб ще мълчиш, и без това знаеш че либерализма глобализма и мултиетнически ориенталски свят е бъдещето на планетата, много бели жени от Холивуд гласуваха за Байдън и черно общество

    Коментиран от #9, #32

  • 4 Гост

    38 3 Отговор
    Борбата е на живот и смърт. И то реална. Ако Байдън бъде признат- войните започват веднага тука в нашият регион. Ако е Тръмп, ще се отложи малко, ако успее да доживее до встъпването му в длъжност. Това по думи на наши и чужди политолози, който няма да чуем по БТВ,НОВА,БНТ, БНР. Да същите тези, който в новинарските си емисии на всяка 3-та секунда произвеждат лъжа.

    Коментиран от #17

  • 5 ЦРУ

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "az #MAGA":

    А в някой щати ИМА и СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ! ....мъкааааа !
  • 6 Байдън

    36 2 Отговор
    Не е нарушена конституцията за мен гласуваха два милиона мъртъвци но и те са мои гласоподаватели
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кирилов

    37 6 Отговор
    Успех Тръмп! Ние сме с теб и те подкрепяме!
  • 9 Гост

    26 1 Отговор

    До коментар #3 от "Соломон Паси":

    Те тези гласувалите от Холивуд и музикалният бизнес не са ли в историята вече. Щот последните 2 години няма нито нов филм, нито вова песен. Странно нали... Май скритият елит им отне парите вкарвайки ги в сектите с адренахрома (наркотика за богатите) и сега кой в Гунтанамо, кой под земята.
  • 10 среднощен

    24 1 Отговор
    "Истинска демокрация"... Крайно време е да се извадят доказателства за нарушаване на изборното законодателство, иначе алтернативата е - гражданско неподчинение и тежки сблъсъци между "двете крила"..!

    Коментиран от #15

  • 11 Вова

    32 7 Отговор
    Това се пидготвя от 20 години. Хората, които стоят зад Тръмп играят 3D шах и всичко е много добре предвидено. Републиканците подготвиха капан на Байдън, и той влезе. Тръмп ще е президент на САЩ. За тези които не вярват, да си спомнят за АлГор.

    Коментиран от #20

  • 12 Камен

    25 3 Отговор
    Най-дорото решение е: касиране на тези избори и провеждане на нови избори, но без гласуване по пощата!
  • 13 Путин

    1 13 Отговор
    Спокойно и без това аз командвам пентагона, Тръмп давам ти няколко години отпуска, след 4години ти давам поста президент
  • 14 Тиквун

    6 23 Отговор
    Голям кеф! Идио ...... тът реве, а с него реват и педал......ите във форума! Ревете иди.....ти! Америка доказа че е истинска демокрация! Показа червен картон на най-големивя дебииииил в историята! А българските кууууу ....ви лижат дирника на Тиквата!
  • 15 Тиквун

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "среднощен":

    Тъп си Боко!
  • 16 Наблюдател

    9 13 Отговор
    Американската демокрация работи и този егоцентричен извратен тип, ще отиде на бунището на историята. Когато такъв човек вземе властта в ръцете си и я използва в разрез с конституцията, а само за свои политически цели, върховно задължение на медиите е да го дискредитират. Американските медии си свършиха работата.
    Това обаче не се случва у нас. Както виждате всеки ден по медиите дават егоцентричните разходки с джипа на нашия премиер и няма медия, която да каже "Царят е гол"!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Факти

    11 2 Отговор
    е либерално глобалистка придатка на дойче веле! Защо триете истината бе!? Вие и собствената си майка ще продадете! Нецензурните коментари си стоят, а истината трябва да се изтрие!? Призовавам да се бойкотира лъжливия сайт!
  • 19 фен

    12 1 Отговор
    Удри Тръмпе!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #31

  • 20 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Вова":

    Дано да си прав, както много се надяваме на това да се случи.
  • 21 Гражданска война

    6 0 Отговор
    Чука на вратата
  • 22 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Бай Дончо за Косово не е ли чувал,та ще се моли пак на Путин да му помага?
  • 23 Генерал от НАТО

    3 14 Отговор
    Протежето на Кремъл нео-комунистът кредитен милиардер отива на електрическия стол за държавна измяна в полза на Русия! Единствените му приятели на световната сцена бяха Ким Чен Ун и Путин! Всички останали държавни ръководители бяха противни за него. Обяви икономическа война на капиталистическия свят и пазарните икономики на планетата! Опита се да прокара неокомунистическа революция, но не успя! Сега на финала се опитва да предизвика гражданска война в САЩ, но комунягите, които го подкрепят ще изперат пешкира и ще бъдат набити лошо. За всичко е виновна Русия. В следващия коментар ще ви кажа как ще бъде наказана тя от демократите и новият трети мандат на Барак Обама - президент на САЩ и ШЕФ на планетата Земя, в сянка!

    Коментиран от #24, #25

  • 24 продължение

    2 8 Отговор

    До коментар #23 от "Генерал от НАТО":

    Русия назначи Тръмп! Руcия пaк зaпoчнa дa ce дърля и нaдувa тoчнo кaктo прeди Втoрaтa cвeтoвнa вoйнa. Тoгaвa бяхa cпaceни oт пълнo унищoжeниe oт Хитлeр oт CAЩ и Aнглия и тo oт cъжaлeниe, нo днec тe вeчe cъжaлявaт и щe cи гo върнaт бъдeтe cигурни! Втoрaтa зaпoчнa c Пoлшa дaнo трeтaтa дa нe зaпoчнe пaк зaщoтo вeчe цeлият cвят e cрeщу Руcия cъc ceгaшнoтo и упрaвлeниe и дa нямa пaк рaзмaзaни руcнaци.Като 30-те милиона размазани руснаци от немските танкове чaк до околовръстното на Москва и Ленинград, особено там при обсадата, където силните руснаци ядяха на чорба слабите и оцеляха неколцина там… Размазани от немските танкове 30 милиона, глави, ръце, крака вътрешности примесени със руска земя и молещи се днес на същата Германия за подаяния без които биха умряли пак от глад!Нали не се молите пак за същия сценрий, при който обаче вашият съюзник САЩ ще е първия стъпил в Русия, а след него целият цивилизован свят? Дaжe и ниe cмeлитe бългaрcки нaтoвcки вoини щe нaмaжeм c вoдкa и чeрeн хaйвeр и руcкини пo мoнoкини Нe ce зaблуждaвaйтe, чe някoй щe пoзвoли нa Руcия дa изпoлзвa ядрeни oръжия! Нямa дoри дa мoгaт дa зaдeйcтвaт прoтивoрaкeтнaтa cи oтбрaнa и вcичкo щe бъдe бързa eднoднeвнa, oгрaничeнa кoнвeнциoнaлнa вoйнa! Ще завърши с грандиозни банкети в Москва и Петербург, много руска красива плът в обятията на нас натовските воини и преразпределение на Европейска русия между страните от НАТО. И стига с тия ‘’хапчета’’ досущ като 30-те милиона размазани руснаци...

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 LIVERPOOL CHAMPION 🏆 20 21!

    6 0 Отговор
    Ние от най големия отбор в света
    сме твърдо зад Donald trump !
  • 27 нашия

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "продължение":

    ти си си приготвил една и съща реч за всички статии по повода.....тупичко е така
  • 28 стоян георгиев

    1 3 Отговор
    имало огромни машинации които обаче са толкова таини че дори тръмп не ги знае!смях!тоя напълно изплеска водата!сега медиите били виновни щото не отразявали достатъчно лъжите на тръмп!
  • 29 Гришо

    2 0 Отговор
    "Според него изборите ще могат да бъдат обявени за незаконни. Доказателства все още не са предложени."
    Това твърди пропагандата: "доказателства няма". А българските журналист повтарят као папагали.
  • 30 Защо, защо???

    0 0 Отговор
    Светът гърми от доказателства за нечестните избори,а медиите-нямало!!!
    Та как ви наричаше Б????
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.